subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 48 Регистриран: 12-January 07 Потребител No.: 675 Статус: Офлайн ![]() |
За по-възрастните хора предлагам туй ![]() ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Darth Choco ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 493 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 169 Статус: Офлайн ![]() |
Не е нещо фатално, но в момента като гледам архива на чата от 19 инчов монитор и часът за филтъра излиза разделен на два реда (първи ред с часа, втори с минутите): ![]() |
------------------------------------ Жицкъ шоколадената принцеса a.k.a. Милка Локумова Шоколадкова
yve_sl (20:41:52 20/03/2011) Баси, като боа глътнала слон съм. :( yve_sl (21:05:54 26/05/2011) Ти щеше да си дремеш, аз - да те храня. ![]() С радиото не се спори. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Версия 1.1 beta ![]() |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 8 Регистриран: 1-February 07 Град: ин дъ мидъл 0.о Потребител No.: 5 128 Статус: Офлайн ![]() |
Преди малко видях човек от група : Изгонени. Самата дума изгонени излиза като линк, но когато се опитах да го натисна, за да видя какво точно прави въпросния линк, даде грешка. Нещо не работи ли, или просто това изобщо не би трябвало да е линк? Погледнете, ако искате. Благодаря! едит: Авторът на тази тема е към въпросната група. Този коментар е бил редактиран от RaVeN_ReaL на Mar 2 2007, 02:00 PM |
------------------------------------ Старай се да те печелят трудно, за да те ценят, когато те имат, но да страдат, когато те загубят...
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 497 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 094 Статус: Офлайн ![]() |
Преди малко видях човек от група : Изгонени. Самата дума изгонени излиза като линк, но когато се опитах да го натисна, за да видя какво точно прави въпросния линк, даде грешка. Нещо не работи ли, или просто това изобщо не би трябвало да е линк? Погледнете, ако искате. Благодаря! едит: Авторът на тази тема е към въпросната група. Е как да работи линк към несъществуващия профил на несъществуващ /вече/ човек. Поне аз така мисля де. А за по-любопитните едва ли ще слагат обяснения поради что е изгонен въпросния потребител. |
------------------------------------ ![]() Не съм работохолик, но злоупотребявам с работното си време и ми е адски трудно да вместя и преводи в графика си. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 8 Регистриран: 1-February 07 Град: ин дъ мидъл 0.о Потребител No.: 5 128 Статус: Офлайн ![]() |
Е как да работи линк към несъществуващия профил на несъществуващ /вече/ човек. Поне аз така мисля де. А за по-любопитните едва ли ще слагат обяснения поради что е изгонен въпросния потребител. Не се разбрахме, май. Най-добре виж линка, който съм дал и ще видиш, че профил има и даже можеш да го разгледаш! Друга ми е мисълта, пробвай пак! ![]() |
------------------------------------ Старай се да те печелят трудно, за да те ценят, когато те имат, но да страдат, когато те загубят...
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -.-. -..- -.- -.-. -..- -.- .-.- --.. -..- -.- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 186 Регистриран: 3-February 07 Град: who's asking? :spiteful: Потребител No.: 5 706 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ "...не мога да крача из предградията в самотата на нощта, без да мисля, че самотата не се харесва,
защото премахва излишните подробности, подобно на спомена..." |
|
|
|
-= F o z z y =- |
![]()
Коментар
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн ![]() |
Абсолютно. Това е видимо само за администратори. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 6-February 07 Град: Sofia Потребител No.: 6 580 Статус: Офлайн ![]() |
Помощ и напътствия За "начинаещи" и "напреднали преводачи" , а във "влез в гилдията" : Молба за членство в групата "Напредващи Преводачи" ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 26-January 07 Потребител No.: 3 104 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте! Благодаря за чудесния сайт! Имам идея за: Цитат Информация за твоята активност vladii Все още нищо не сте написали в нашите форуми и затова нямате достъп до Чата ни. Визуалният облик на сайта можете лесно да промените от менюто най-долу вляво под "Статистики"-те на сайта. Това е автоматичен текст, който ще изчезне след първото ви написано мнение. ![]() Може да пуснете спам тема за новорегистрирани и потребители, които нямат основателна причина да напишат нещо във форума, но четат редовно. А горното съобщение започва да дразни след време... В един чуждестранен форум видях такава тема: "First Post", в която новорегстрираните потребители могат да се представят с няколко изречения. Предполагам алтернативата е да пиша благодарствено съобщение в темата за любимия ми сериал или въпрос от сорта: "Кога ша станат суптитрите веее???" - крайно неприятно. Толкова от мен. Поне написах нещо смислено, ще имам достъп до чата и онова каре ще се махне ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн ![]() |
Сега ми направи впечатление, че двама изгонени от форума са гласували (с 1), а единият е пуснал коментар на сайта за субтитрите на Zaza 14 за Taxi 4. Идеята ми е дали има опция да се забрани на изгонените да коментират и да оценяват в сайта ![]() |
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 9 Регистриран: 10-January 07 Град: Варна Потребител No.: 440 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 221 Регистриран: 26-December 06 Потребител No.: 94 Статус: Офлайн ![]() |
Мисля, че горе трябва да е еди-колко си нови коментара.
|
------------------------------------ Quit smoking or die trying! Не пуши от 12 март 2009 г., 16 ч. 17 мин. So it goes. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 733 Регистриран: 22-December 06 Град: Oort cloud Потребител No.: 25 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Възможно ли е при натискане на бутон "Нови коментари", да се появяват и тези в "скритите" форуми? В момента те не излизат. Благодаря. |
------------------------------------ Цитат pozdrav za julian ot jenamo |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 116 Регистриран: 22-January 07 Град: София Потребител No.: 1 960 Статус: Офлайн ![]() |
То не е по форума де, но.... Дали е възможно субтитрите да се сортират по брой сваляния, брой коментари. Или поне да има топ 10 и на двете неща. Не, че е нещо важно, ама ![]() ![]() |
------------------------------------ My opinions are worthless so I give them out freely.
![]() |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 8th October 2025 - 03:56 AM |