subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Feb 1 2007, 01:50 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 15 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 210 Статус: Офлайн |
Аз не обсъждам логото им, а споменавам че едната такава иконка ще е доста използвана, ако се направи и тук ... |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Feb 1 2007, 11:30 PM
Коментар
|
|
|
Празнотата, която обвързва! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 160 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 56 Статус: Офлайн |
Във формата за забравена парола има "висящ" input box - без ясно предназначение.
|
|
|
|
|
|
|
Feb 2 2007, 09:25 AM
Коментар
|
|
![]() OTK Качени субтитри Група: Root Admin Коментари: 1 371 Регистриран: 22-December 06 Град: В нас Потребител No.: 18 Статус: Офлайн Моят блог |
|
|
------------------------------------ Даааа, лошо нещо е нета... Навремето два шамара и в ъгъла, да не се обажда. Сега им четеш простотиите.
"Изгубих си времето с този филм." Като го прочета и направо откачам... Все едно някой ви е спрял облагородяването на майка България. Хайде стига, седите по цял ден в леглата пред телефоните и мрънкате. Само торите фаянса. |
|
|
|
|
Feb 7 2007, 01:44 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 199 Регистриран: 3-January 07 Град: Пловдив Потребител No.: 209 Статус: Офлайн |
Нужно ли е, който няма аватар форума да му слага такъв? Лично аз се обърквам, защото не гледам никовете на хората, а аватара и по него се ориентирам кой е писал, а така като всички са с еднакви... Ако може и това човече: |
|
------------------------------------ <insert witty signature here>
|
|
|
|
|
Feb 7 2007, 10:47 PM
Коментар
|
|
![]() -= джамандолейка =- Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 916 Регистриран: 21-December 06 Град: Лориен Потребител No.: 11 Статус: Офлайн |
Много, много моля да сложите тез наситени с емоции анимацийки. ![]()
|
|
------------------------------------ Таралежът е птица упорита: не ритнеш ли го, не полита. |
|
|
|
|
Feb 8 2007, 12:55 AM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 067 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Тогава аз ще помоля за тази , че бабата на Джак нещо мноо мъ ибаа на тема „кафе“ напоследък. Да мога да й отвръщам подобаващо.
|
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Feb 8 2007, 09:24 AM
Коментар
|
|
![]() OTK Качени субтитри Група: Root Admin Коментари: 1 371 Регистриран: 22-December 06 Град: В нас Потребител No.: 18 Статус: Офлайн Моят блог |
hag, tato, молбата е уважена. ludoto_mimi, не виждам какво те обърква, гледай никовете и толкоз. |
|
------------------------------------ Даааа, лошо нещо е нета... Навремето два шамара и в ъгъла, да не се обажда. Сега им четеш простотиите.
"Изгубих си времето с този филм." Като го прочета и направо откачам... Все едно някой ви е спрял облагородяването на майка България. Хайде стига, седите по цял ден в леглата пред телефоните и мрънкате. Само торите фаянса. |
|
|
|
|
Feb 8 2007, 03:48 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 28-January 07 Потребител No.: 3 686 Статус: Офлайн |
Аз искам да питам защо нямате като в юнакса търсачка на субтитрите а само форум ? |
|
|
|
|
|
|
Feb 8 2007, 10:19 PM
Коментар
|
|
![]() -= Another "Survivor" Addict! =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 131 Регистриран: 30-January 07 Град: Бургас/Павликени Потребител No.: 4 030 Статус: Офлайн |
Предлагам да се добави подфорум "Архив", в който да се съхраняват вече изчерпани теми (пример: тези, послучай рождените дни). |
|
|
|
|
|
Feb 8 2007, 11:36 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 13 Регистриран: 30-January 07 Потребител No.: 4 245 Статус: Офлайн |
Имам едно предложение. То е следното: В началната страница на форума най-отгоре в полето информация се изписват субтитрите в процес на превеждане и някои от готовите. Та мисълта ми е следната както се дават линкове за субтитрите така, да се дават директни линкове за дадения епизод/филм от саб.бз или който прецените тракер. Ще е по лесно за потребителите, според мен. Но както сметнете за добре. |
|
|
|
|
|
|
Feb 8 2007, 11:51 PM
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог |
Нали връзката в информации води до темата за сериала, в която (се предполага), че има и връзка към епизода...
|
|
|
|
|
|
|
Feb 9 2007, 01:55 AM
Коментар
|
|
![]() -.-. -..- -.- -.-. -..- -.- .-.- --.. -..- -.- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 186 Регистриран: 3-February 07 Град: who's asking? :spiteful: Потребител No.: 5 706 Статус: Офлайн |
Горе в дясно като се натисне на "Търсене" - "Само в този форум ли да търсим?" - "м?" излизат извън прозорчето |
|
------------------------------------ "...не мога да крача из предградията в самотата на нощта, без да мисля, че самотата не се харесва,
защото премахва излишните подробности, подобно на спомена..." |
|
|
|
|
Feb 9 2007, 10:21 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 13 Регистриран: 30-January 07 Потребител No.: 4 245 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Feb 9 2007, 12:21 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 15 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 210 Статус: Офлайн |
И аз си намерих няколко емот-иконки, които бих искал да се добавят: ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
Feb 9 2007, 01:42 PM
Коментар
|
|
![]() SugarMugar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: СтелТ Коментари: 207 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 70 Статус: Офлайн Моят блог |
Не мога да скролвам архива на чата, когато има картинка. Колкото и да се отмества скрола, винаги дисплейва картинката, а не съдържанието след нея.
|
|
------------------------------------ ![]() Знанието без мисъл е загубен труд, а мисълта без знание - опасност. Конфуций |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 16th January 2026 - 05:25 AM |