subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 328 Регистриран: 11-March 07 Град: вкъщи Потребител No.: 17 897 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
![]() Тема за субтитрите Превод: sweetdeath ![]() Песните, които можете да чуете в сериала ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ""GLEE" e продукция на Fox от създателя на "Nip/Tuck" и "Popular" Раян Мърфи. В него оптимистичният гимназиален учител Уил Шустър (Матю Морисън) ще се опита да възроди училищния хор и да вдъхнови група от млади таланти да се представят добре на регионалния конкурс." ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- "Поп-звездата Бритни Спиърс благодари на продуцентите на хитовата музикална комедия „Веселие“ (Glee) и похвали невероятния епизод, посветен на нея, който беше излъчен в САЩ във вторник. Суперзвездата гледала серията по телевизия Fox, в която има кратко нейно участие. Тя коментира за феновете си епизода в Twitter. В поредица от съобщения Бритни похвалила екипа на „Веселие“ и техните версии на нейните хитови песни Toxic, Baby One More Time и Stronger, преди да благодари на продуцентите за техните усилия. „Да гледам Baby One More Time връща толкова много спомени! Чувствам го все едно, че беше вчера. Харесва ми тази версия на Stronger. Арти е свършил страхотна работа. Версията на Toxic в сериала е страхотна! Хареса ми! Благодаря ви толкова много, че превърнахте това в реалност!“, заяви Бритни." ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Златен глобус, 2010 г.: Най-добър телевизионен мюзикъл или комедиен сериал Веселие / Glee -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- "Зое Салдана, известна още като Нейтири от "Аватар", и Леа Мишел от сериала "Веселие" ("Glee") са сред най-елегантните жени на планетата, подбрани от сп. People." ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- "Konami Digital Entertainment GmbH обединиха усилията си с Twentieth Century Fox Consumer Products, за да интегрират оригинално съдържание от спечелилата редица награди телевизионна поредица GLEE в известния франчайз на Konami - Karaoke Revolution. Karaoke Revolution Glee, която е предвидена за издаване през есента за Wii, ще съдържа хитова музика от върховете на класациите и вълнуващи представяния от едно от най-обсъжданите шоута за годината. Играта ще даде на феновете шанса да влязат в ролята на най-добрия състезател докато изпълняват песни от шоуто. В Karaoke Revolution Glee, геймърите могат да играят заедно с любимите си герои от GLEE, сред които скандалната Рейчъл Бери, футболната звезда Фин Хъдсън и безстрашния лидер на клуба GLEE Уил Шустер. Представяйки някои от най-запомнящите се епизоди от Сезон 1, играчите могат да изпеят 35 хита от популярния телевизионен сериал. Милионите почитатели превърнаха GLEE в една от водещите музикални поредици на нашето време. Сега и млади и стари имат шанса да участват в любимото си шоу като никога преди. В мултиплейър игрите играчите могат да пеят на няколко гласа или в дует. Като бонус те ще могат да отворят допълнително съдържание в специален режим, в който се отключват запомнящи се моменти от първия сезон на шоуто. Karaoke Revolution Glee ще използва и технологията на Karaoke Revolution за гласово разпознаване, която отчита вокалните височини и ритъма, помагайки на геймърите да достигнат трудните за изпяване ноти." ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() Създателите на сериала: Брад Фалчък, Райън Мърфи и Иън Бренан ![]() За да не цапаме темичката за субтитрите, пускам тази дискусионна тема за сериала. ![]() Този коментар е бил редактиран от oddett на Oct 31 2010, 12:16 AM |
------------------------------------ Цитат "No wonder gay men are always so fashionable, they've spent centuries in the closet!" :) |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 628 Регистриран: 1-February 09 Потребител No.: 87 201 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 328 Регистриран: 11-March 07 Град: вкъщи Потребител No.: 17 897 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
|
------------------------------------ Цитат "No wonder gay men are always so fashionable, they've spent centuries in the closet!" :) |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Semi-charmed kind of life ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 406 Регистриран: 28-December 09 Град: Somewhere only we know Потребител No.: 104 120 Статус: Офлайн ![]() |
Аз точно заради Кърт и тоя побъркан танц започнах да гледам Веселие. Като го гледах тоя клип и не знаех, че е сериал и си помислих, че е някакво риалити шоу ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 628 Регистриран: 1-February 09 Потребител No.: 87 201 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Мен ме разби пък загряването на тялото преди да ритне топката... ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 331 Регистриран: 22-January 07 Град: София Потребител No.: 1 976 Статус: Офлайн ![]() |
Мен пък вие ме зарибихте и днес цял ден гледам първи сезон! ![]() В почивките си пускам тази песен, стана ми УЖАСНО любима ![]() Благодаря за хубавите субтитри, и нaй-вече за превода на песните, които са в контекст със сюжета -МНОГО ПРИЯТНО!!! Този коментар е бил редактиран от elisiaelf на Oct 30 2010, 04:16 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Не искам вече с рейса! Искам Lamborghini! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 171 Регистриран: 2-November 07 Град: http://subs.sab.bz/ Потребител No.: 49 667 Статус: Офлайн ![]() |
И аз така... Снощи започнах да го глдедам и ми хареса. ![]() |
------------------------------------ Пием твърде много, пушим твърде много, харчим твърде безотговорно, смеем се твърде малко, шофираме твърде бързо, ядосваме се твърде лесно, лягаме си твърде късно, събуждаме се твърде уморени, четем твърде малко, гледаме твърде много телевизия и се молим твърде рядко. Увеличихме притежанията си, но намалихме ценностите си. Говорим твърде много, обичаме твърде рядко и мразим твърде често. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Semi-charmed kind of life ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 406 Регистриран: 28-December 09 Град: Somewhere only we know Потребител No.: 104 120 Статус: Офлайн ![]() |
Споделете кой герой ви е любим? ![]() Аз много харесвам Кърт. Епизодите с него са ми най-интересни и са доста приятни за превеждане. Епизод 18 от първия сезон е един от любимите ми епизоди. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Кърт, естествено... ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 125 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 337 Статус: Офлайн ![]() |
Аз пък съм фенка на Пък ![]() И Сю естествено ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Нямам любимец - мисля, че всичките са много готини ![]() Иначе сериалчето ми харесва заради позитиното отношение. ![]() P.S. Сю кърти мивки - така си е ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 331 Регистриран: 22-January 07 Град: София Потребител No.: 1 976 Статус: Офлайн ![]() |
Очаквам с нетъррпение всяко изпълнение на Мерседес, има уникален глас и излъчване, въпреки че е дебеличка -даже и отива. Сю Силвестър - чаровница ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 378 Регистриран: 17-July 09 Град: Кюстендил Потребител No.: 96 732 Статус: Офлайн ![]() |
И все пак да честитим рожденият ден на Матю Морисън (Уил Шустър), който днес става на 32 ![]() ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Не искам вече с рейса! Искам Lamborghini! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 171 Регистриран: 2-November 07 Град: http://subs.sab.bz/ Потребител No.: 49 667 Статус: Офлайн ![]() |
Ето нещо интересно. ![]() http://www.youtube.com/watch?v=75vOxbslWp4 Този коментар е бил редактиран от eX1stentZ на Oct 30 2010, 08:08 PM |
------------------------------------ Пием твърде много, пушим твърде много, харчим твърде безотговорно, смеем се твърде малко, шофираме твърде бързо, ядосваме се твърде лесно, лягаме си твърде късно, събуждаме се твърде уморени, четем твърде малко, гледаме твърде много телевизия и се молим твърде рядко. Увеличихме притежанията си, но намалихме ценностите си. Говорим твърде много, обичаме твърде рядко и мразим твърде често. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Не знам дали знаете, но Крис Колфър (Кърт) на прослушването се е явил за ролята на Арти, но толкова го харесали, че направили ролята на Кърт специално за него. С нетърпение чакам следващия епизод! Ще се появи нов герой, който щял да играе гадже на Кърт. Въпросният актьор се казва Дарън Крис или иначе казано Хари Потър на YouTube. Следя "кариерата" му още от самото начало и съм му голяма фенка. Не мога да повярвам, че ще участва и във Веселие! ![]() Ето и промо на епизод потрес 6. Този коментар е бил редактиран от sweetdeath на Oct 30 2010, 10:56 PM |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 2nd October 2025 - 07:04 AM |