subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() GOD of Serials ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 82 Регистриран: 13-January 07 Град: Ballsvill Потребител No.: 839 Статус: Офлайн ![]() |
Ако серията беше свършила 2мин по-рано щеше да е доста добре, но с този финал скапаха работата...
|
------------------------------------ Sanctuary 4 All Цитат "I probably won't go down in history, but I will go down on your sister" "Едва ли ще свърша в историята, но определено ще свърша в сестра ти." Цитат(Tony Soprano) "Log off, that "cookies" shit makes me nervous!" |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Имаш предвид между 38:25 и 38:33 някъде (според "малката" версия)? ![]() |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() GOD of Serials ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 82 Регистриран: 13-January 07 Град: Ballsvill Потребител No.: 839 Статус: Офлайн ![]() |
Трябваше да свърши точно в 38:37.5 ![]() |
------------------------------------ Sanctuary 4 All Цитат "I probably won't go down in history, but I will go down on your sister" "Едва ли ще свърша в историята, но определено ще свърша в сестра ти." Цитат(Tony Soprano) "Log off, that "cookies" shit makes me nervous!" |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 733 Регистриран: 22-December 06 Град: Oort cloud Потребител No.: 25 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Ако за някой има значение: "У нас сериалът ще започне излъчване на 12 юни тази година, по bTV от 21:00 ч." |
------------------------------------ Цитат pozdrav za julian ot jenamo |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 15-May 07 Град: sofiq Потребител No.: 29 763 Статус: Офлайн ![]() |
гледах няколко серии от него и мн мн мн ми хареса ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от brunetkata91 на May 27 2007, 04:58 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 288 Регистриран: 23-December 06 Потребител No.: 63 Статус: Офлайн ![]() |
Ако за някой има значение: "У нас сериалът ще започне излъчване на 12 юни тази година, по bTV от 21:00 ч." И ще се казва "Шепот от отвъдното" ако не ме лъже паметта... това по повод мненията как да "кръстим" сериала ![]() tato, намери ли си субтитрите за 2x08 и 2x09? |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
"Шепот от отвъдното" Не е като да не звучи тъпо... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Eddie, да, изрових ги от някъде... и май не помня откъде. Но все пак ги намерих. ![]() Шепот от отвъдното и аз го обмислях, но винаги избягвам такива туткания кат тилифонна слушалка - Шепот от отвъдното. |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
То не се връзва. Не са в отвъдното/светлината. Тъпо ми звучи на мен... Твоя превод ми се вижда много по-добър.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 153 Регистриран: 4-March 07 Град: Козлодуй Потребител No.: 14 749 Статус: Офлайн ![]() |
"Шепот от отвъдното" не е кой знае какво заглавие за да хване окото на тези, които нямат представа от този сериал- Лично на мен ми харесваше повече "Призрачен шепот". Имам един въпрос към всички. Понеже никога не съм гледал сериала живо се интересувам всеки епизод сам за себе си ли е? |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Да. Но героите търпят известно развитие във времето, така че е по-добре да се гледат последователно. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Изгонени Коментари: 21 Регистриран: 3-January 07 Потребител No.: 208 Статус: Офлайн ![]() |
Между другото БТВ кръстиха сериала "Шепот от отвъдното" и почва от 12 юни сезон 1 ...
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 10 Регистриран: 28-January 07 Град: Плевен Потребител No.: 3 642 Статус: Офлайн ![]() |
Сериалчето е доста добро хареса ми, сега с удоволствие ще го гледам пак по БТВ. BTW преди време на наградите ТОРОС една награда връчи Джени и там я представиха като звездата от сериала "Шепот на духове" |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 142 Регистриран: 12-January 07 Град: Plovdiv Потребител No.: 738 Статус: Офлайн ![]() |
Тъй като напоследък го бях зарязала малко този сериал, сега смятам да наваксам, но никъде не откривам 18 епизод от сезон 2. Линка в темата за субтитри на работи, а по всички тракери (които са ми известни)прескачат от 17 на 19 еп. и от 18 няма и следа ![]() Ако знаете от къде да го дръпна - приемам идеи. Благодаря предварително. ![]() |
------------------------------------ ~Мислите стават неща!~
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 30th September 2025 - 11:27 AM |