subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
plambi |
![]()
Коментар
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 1-May 07 Потребител No.: 26 006 Статус: Офлайн ![]() |
Преводът на CSI - 08x07 е готов. Трябва само да бъде редактира. Ще го пратя на Stone И ако той го одобри, ще го има скодо. ПС: Много тъжна серия. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн ![]() |
До ъплоудърите в тракерите: Приятели, добавям линковете в първия пост и трия вашите, за да не набъбва темата ![]() До чакащите субтитри: Надявам се утре да довърша редакцията на превода на Русе за седми епизод, а в понеделник ако мога ще довърша превода на пети епизод. За шести ще видим ![]() |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн ![]() |
Преводът на седми епизод вече е не сайта. Аз продължавам работа по пети епизод, а Русе е превел шести, но се нуждае от редакция. Аз нямам никаква възможност да я направя и ще са радвам, ако някой от майсторите може да я поеме.... доброволно, за да не посочвам аз ![]() Имам една молба към всички, които имат мераци да превеждат сериала, но не обявяват - моля ви, пишете, че започвате нещо, защото гледам, че се появяват някакви недовършени и недопреведени произведения, качени за одобрение. Първо, не е коректно да започвате нещо, което аз превеждам и второ, сериалът никак не е лек за превод, за да се отнасяте така несериозно. Пишете тук в темата, за да не стават дублирания. Благодаря! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 6-March 07 Град: BG,Kyustendil Потребител No.: 16 209 Статус: Офлайн ![]() |
Епизодиде свъразани ли ще са в 8 сезон... смисъл искам да гледам 7 да ли ще изпусна нещо... ако някой ги е гледал моял да напише тук... пп-чудесните ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 18-October 07 Град: navsqkade Потребител No.: 47 213 Статус: Офлайн ![]() |
аз неможах да изтрая и го гледах седми епизод,като станат преводите на 05 и 06 ще разберем каква е връзката
|
|
|
|
|
plambi |
![]()
Коментар
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн ![]() |
Епизодиде свъразани ли ще са в 8 сезон... смисъл искам да гледам 7 да ли ще изпусна нещо... ако някой ги е гледал моял да напише тук... пп-чудесните ![]() ![]() Aз абсолютно нищо не разбрах от написаното тук. Убеден съм че точно моя, написан на сравнително правилен български език пост ще бъде изтрит, но ще го кажа - що за идиотизъм се случва в тази тема? за такива като Вас ли, които не можете да пишете на майчиния си език ли работи цялата тази смазана и перфектно работеща машина???? Искате от колегите преводачи да ви разказват бъдещия сценарий ли? Да се опитват да знаят какви нищожни мисли се въртят в тиквите Ви ли? Сериала е стигнал до N-ти сезон... Докога ще се обсъжда това или онова ДАЛИ ще се случи, и ДАЛИ ще има връзка с ОНОВА ДРУГОТО???? Съжалявам, не се стърпях, Бог да пази България от бъдещите й данъкоплатци.... Моля Модератор или Администратор да зачисти темата, задължително ведно с моя пост...... ![]() ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Никой да не трие, моля! Stone |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 18-October 07 Град: navsqkade Потребител No.: 47 213 Статус: Офлайн ![]() |
какво му е идиотското?просто човека си коментира сезона .Ясно е че няма да се разкажат епизодите подробно.и това беше наистина грубо
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= RETARD =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 183 Регистриран: 31-January 07 Град: Монтана Потребител No.: 4 810 Статус: Офлайн ![]() |
Няма връзка в епизодите. И ползвайте темата за дискусии на сериала, а не да дискутирате в тази за субтитрите и прогреса на преводите ![]() |
------------------------------------ За бира и галоши - сезон нема! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Изгонени Коментари: 83 Регистриран: 20-May 07 Град: Плевен Потребител No.: 30 676 Статус: Офлайн ![]() |
Цитат какво му е идиотското?просто човека си коментира сезона .Ясно е че няма да се разкажат епизодите подробно.и това беше наистина грубо Кое е идиотското - НЕпознаването на родния Ви език и неговия правопис! Моля и моя пост да бъде изтрит! Този коментар е бил редактиран от lboianov на Nov 22 2007, 09:28 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
нали тук се коментира сериала, а не кой как пише.Това че правят правописни грешки си е техен проблем.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Ей, спамери, шъ ви изплющя всичките ![]() Има тема за дискусии, а неграмотността няма да я коментирам и само ще кажа, че една от нашите идеални цели в този сайт е чрез грамотни субтитри малко от малко да ограмотим и гледащите ![]() Грамотното писане е израз на уважение към събеседниците и към себе си... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 6-March 07 Град: BG,Kyustendil Потребител No.: 16 209 Статус: Офлайн ![]() |
@Stone... sorry man ... имам 4 по бг... изтрийте ми коментара... ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
CSI, да се явиш на повишителен пред комисия от сайтОТ - аз ще съм председател, а sty и raichinov консултанти ![]() Поне и аз да се включа към спама ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 23-October 07 Потребител No.: 47 803 Статус: Офлайн ![]() |
чакам с нетърпение 8.05
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 11:33 PM |