subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Мада Фака Зле ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 316 Регистриран: 23-December 06 Потребител No.: 77 Статус: Офлайн ![]() |
A чувал ли си израза: "Много баби, хилаво бебе". Ето още едно умозаключително мнение пак в Замундата: NIKEAIRMAX (Потребител) написано на 2007-07-18 20:46:42 GMT: Съгласен съм с svetlotitov ,и аз попитах кога ще са готови суб. и отнесох бан за един месец ,така че тези преводачи са много нервни хорица ,еми като са такива нека да не превеждат а да си седят и релаксират ,за пичовете от subs.sab.bz говоря ,ако ли не нека бъдат малко по спокойни и да разберат че ние ги правим известни чрез разпространението на труда им |
------------------------------------ Best Ripper (20:23):
или пак ти тракат кокаляците? excape (20:24): Качила съм две, три кила, та сега ги свалям :D Best Ripper (20:24): Aбе ще ги сваляш... искаш до София ли да ти се чува тракането? *CRAZY* |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 7-May 07 Потребител No.: 27 518 Статус: Офлайн ![]() |
Пич златен си много ти благодаря, че се се потруди да преведеш субтитрите ![]() |
|
|
|
|
NIKEAIRMAX2 |
![]()
Коментар
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн ![]() |
ЗДРАВЕЙ ПРИЯТЕЛ (ELECTRONEON) БЛАГОДАРЯ ТИ ВСЕ ПАК ЗА СУБТИТРИТЕ ,ТОВА С БАНА БЕ ГРУБО ПРИЛИЧА МИ НА ЕДНО ВРЕМЕ КОГАТО НИКОЙ НЯМАШЕ ПРАВО ДА ИЗРАЗЯВА МНЕНИЕТО СИ КАЗВА СЕ КОМУНИЗЪМ АКО И ТИ СИ ЗАБРАВИЛ ДА ТИ ГО ПРИПОМНЯ ,НЯМА ДА СЕ ЗАЯЖДАМ ,ПРОСТО ЩЕ ПРОДЪЛЖАВАМ ДА БЪДА СЕБЕ СИ ....ИЗГЛЕЖДА СЪМ ТЕ ЗАИНТРИГУВАЛ ЩОМ ОТГОВАРЯШ НА КОМЕНТАРИТЕ МИ В ЗАМУНДАТА .........И СИ ГУБИШ ВРЕМЕТО С МЕН ВМЕСТО ДА ПРЕВЕЖДАШ..........ТАКА ЧЕ ПРОДЪЛЖАВАЙ И НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С МЕН ..........ОК ......... ------------------------------------------------------------------------------- Е, сега за този трети акаунт банът ще е по-дълъг! И престани да викаш! Stone Този коментар е бил редактиран от Stone на Jul 19 2007, 10:36 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 733 Регистриран: 22-December 06 Град: Oort cloud Потребител No.: 25 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Цитат ...съм завършил и CISCO ACADEMY и имам CCNA така че твоя бан не ме притеснява... Ами хайде да го попритесни вече, че почва да ми лази по нервите. |
------------------------------------ Цитат pozdrav za julian ot jenamo |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
То вече куцо и сакато взима CCNA, щото Cisco академии се провеждат къде ли не, ама това е друга тема. Може да си влиза с проксита колкото си иска, това няма да докаже колко е можещ. Оставете го да си тъне в собствените л*айна, да си плюе в юнаците, но да иска все пак да е сред нас. Няма да е първият такъв... индивид, нито последният.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= 200 РакиИ в чАс =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 325 Регистриран: 22-December 06 Град: Sofia Потребител No.: 43 Статус: Офлайн ![]() |
1001 благодарности за чудесния превод. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 733 Регистриран: 22-December 06 Град: Oort cloud Потребител No.: 25 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Честно да си призная, има си трески за дялане, ама ми се изтъпи теслата и ми омаля ръката. ![]() И да ме прощавате за "духането". ![]() |
------------------------------------ Цитат pozdrav za julian ot jenamo |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 27th June 2025 - 06:25 PM |