subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Jan 17 2009, 10:46 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 10 Регистриран: 9-January 07 Потребител No.: 326 Статус: Офлайн |
На мен ми е любопитно каква е работата с Кара.
|
|
|
|
|
|
|
Jan 19 2009, 09:18 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 437 Регистриран: 11-January 07 Град: Varna, Bulgaria Потребител No.: 552 Статус: Офлайн |
тя серията добра беше, наистина ама и малко разачоровах се !! извинявай ама да ми истърсят тая идея 4е разбираш ли ние всички сме някакви Силони беше смешно !!! незнам не ми хареса това по-добре да се предържаха към идеята че просто е станало ядрена война и толкоз, или че има оцелели земляни някаде там и т.н по-хубаво ама някакви крайни фантастики като тая идея ме издразниха леко |
|
|
|
|
|
|
Jan 19 2009, 11:52 AM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Продължават без слаб епизод от този сезон! Евала! |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Jan 31 2009, 11:37 AM
Коментар
|
|
![]() -= 200 РакиИ в чАс =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 325 Регистриран: 22-December 06 Град: Sofia Потребител No.: 43 Статус: Офлайн |
Баси здравия 13-и епизод! Да ме извиняват феновете на SGI и SGA, обаче в сравнение с този сериал са си направо лигави бози. |
|
|
|
|
|
|
Jan 31 2009, 03:09 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 128 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 125 Статус: Офлайн |
Разочарован съм, много разочарован от последният епизод... не като качество ... не като тръпка .. просто съм разочарован..
|
|
------------------------------------ ![]() "Няма човек, няма проблем." - Й. В. Сталин |
|
|
|
|
Feb 1 2009, 02:07 AM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
Скучен е на моменти. Като се отплеснат с техните философии и ми иде да скипна... |
|
|
|
|
|
|
Feb 1 2009, 07:15 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
Скучен е на моменти. Като се отплеснат с техните философии и ми иде да скипна... И на мен така И все повече ми става смешно, когато някой извади пура, кафе, уиски, паста за зъби и т.н. е кой ги произвежда тия неща ? Нямат гориво но пък патроните им не свъшват и винаги имат какво да си пийнат може да не ядат но пък пият |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Feb 2 2009, 09:33 AM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Feb 2 2009, 04:03 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 108 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 476 Статус: Офлайн |
И на мен така И все повече ми става смешно, когато някой извади пура, кафе, уиски, паста за зъби и т.н. е кой ги произвежда тия неща ? Нямат гориво но пък патроните им не свъшват и винаги имат какво да си пийнат може да не ядат но пък пият Адмиралът е много умен и разумен човек, щом още от обсадата е имал скътан алкохолец в библиотечката - под книжка, на рафтче, на масичка, в ръчичка. На алкохолизъм го избиват леко. Пастите за зъби - лесно е обяснението. Използват стара силонска технология, чрез която употребената вече паста се пълни в нови тубички, като се раздава според ранга, с приоритет е Адмиралът (то май само за него отива). Този коментар е бил редактиран от sever на Feb 2 2009, 04:04 PM |
|
|
|
|
|
|
Feb 2 2009, 10:44 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 57 Регистриран: 8-February 07 Град: Габрово Потребител No.: 7 570 Статус: Офлайн |
Ако тръгнем в тази посока, няма как да не споменем взаимоизключващото се присъствие на hyper-drives и ТАБ телефони. Както и да е това е друга тема. Разочарован съм доста, както предполагам и други фенове на БСГ. Не може да насочваш фабулата 10 серии към разкриването на последните 5 и да очакваме невероятна супер-хипер драма относно това, и след няколко месеца ваканция .... 3 епизода с размирици на Галактика нямащи нищо общо а просто неприязън към силоните. Е па тфа сме го гледа`ли. Надеждата умира последна ..... надявам се за невероятни 7 оставащи епизода!
|
|
|
|
|
|
Feb 3 2009, 09:40 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 108 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 476 Статус: Офлайн |
Ами, честно казано, аз не съм разочарован от сериала - отличителна негова черта винаги е било да се набляга на отношенията между героите, така че не се изненадвай от развитието.
|
|
|
|
|
|
|
Feb 4 2009, 12:07 AM
Коментар
|
|
![]() UNACS TEAM ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 521 Регистриран: 8-January 07 Град: Somewhere in The Infinity Потребител No.: 292 Статус: Офлайн |
Първите два епизода бяха добри, но последният го гледах току-що и ме остави без дъх. Много добър епизод, очаквам следващия с нетърпение. Тъй става то - бунт, кото другите силони не идват да ги пуцат и хората хептен ги изпира съчмата. |
|
------------------------------------ ![]() The Future Is OURS / "When Two Worlds Collide, Anything Can Happen..." |
|
|
|
|
Feb 4 2009, 10:10 AM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
ВНИМАНИЕ!!! Предупреждение за спойлер за следващия епизод И офциалния трейлър |
|
|
|
|
|
Feb 4 2009, 11:12 AM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Убийствен епизод! |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Feb 7 2009, 10:35 PM
Коментар
|
|
![]() UNACS TEAM ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 521 Регистриран: 8-January 07 Град: Somewhere in The Infinity Потребител No.: 292 Статус: Офлайн |
Току-що изгледах епизада и съм направо изумен. Всеки следващ е по-силен от предходния. Завършекът най-много ми хареса. Зарек си го заслужаваше още на затворническия кораб като беше. |
|
------------------------------------ ![]() The Future Is OURS / "When Two Worlds Collide, Anything Can Happen..." |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 20th November 2025 - 10:13 AM |