subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Feb 7 2014, 06:19 PM
Коментар
|
|
![]() бет аз иртитбус ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 969 Регистриран: 20-January 07 Град: Г.Делчев Потребител No.: 1 692 Статус: Офлайн |
I'm in Love with a Church Girl ![]() Жанр: романтичен, драма Година: 2013 г. Режисьор: Стив Рейс Актьори: Джеф Аткинс, Ейдриен Бейлън, Стивън Болдуин, Майкъл Мадсън, Винсънт Пасторе, Тоби Мак Държава: САЩ Времетраене: 120 мин. Резюме: Майлс Монтего има всичко – пари, коли, лодки, голямо имение и много приятели. Но над всичко това тегне сянката на неговото минало: минало изпълнено с търговия на наркотици и постоянно бягане от закона. Въпреки, че Майлс е оставил престъпния начин на живот зад гърба си, Агенцията за борба с наркотиците продължава да го наблюдава и следи всяко негово движение. Единственото нещо което продължава да свързва младия мъж с подземния свят са приятелствата му с хора, които са все още част от престъпния контингент. Докато се старае да остане на правилната страна на закона, Майлс среща Ванеса – силно религиозно момиче, което променя изцяло неговия живот. Той е убеден, че именно с нея иска да прекара остатъка от живота си, но отношенията им тепърва ще бъдат поставени на изпитание. (Резюмето е заимствано от Замунда) Трейлър: Издания: Im.in.Love.with.a.Church.Girl.2013.DVDRip.XviD-SDTiN Im.in.Love.with.a.Church.Girl.2013.DVDRip.x264-RUSTED Този коментар е бил редактиран от raichinov на Feb 24 2014, 11:49 PM |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Feb 7 2014, 06:20 PM
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн |
6 потребител/и са ви благодарили : Петър Хараланов, sty, toreto, sweetyboni, Nippo, gpym4e There has/have been 6 person(s) who've used this so far. |
|
|
|
|
|
|
Feb 9 2014, 03:44 PM
Коментар
|
|
![]() hoping romantic... ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 620 Регистриран: 29-October 07 Град: София Потребител No.: 49 061 Статус: Офлайн |
Владии : ) Лично мое мнение, че този филм е ужасна пародия, язък за историята, която би превърнала филма в нещо наистина стойностно и хубаво... Все пак, приятен превод -- Rе: ааа не мисля, че ще е черно петно, все пак некачествен филм, ще има качествени субтитри и това до някъде ще му оправи положението, за тези, които ще го гледат с твоя превод Този коментар е бил редактиран от sweetyboni на Feb 10 2014, 10:00 AM |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Feb 9 2014, 07:04 PM
Коментар
|
|
![]() бет аз иртитбус ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 969 Регистриран: 20-January 07 Град: Г.Делчев Потребител No.: 1 692 Статус: Офлайн |
Съгласен съм. Играта е слаба, сюжетът си е блатист. Дори Болдуин, Пасторе и Тоби Мак не могат да оправят положението. Но нейсе. Ще имам и аз едно черно петно в биографията си като преводач. |
|
|
|
|
|
Feb 24 2014, 11:54 PM
Коментар
|
|
Бони, чак сега видях, че си ми отговорила. Редактирала си си предишния постинг и това е убягнало от вниманието ми. Преводът е готов. Който харесва такива филми, приятно гледане. |
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 11th January 2026 - 12:44 PM |