subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 12-January 07 Потребител No.: 769 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте, тъй като axelbg е спрян, има ли и другаде епизодите от сезоните? Мерси предварително ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 7-March 07 Потребител No.: 16 721 Статус: Офлайн ![]() |
В момента благодарение на един ъпоудер съм качил в замунда 1 сезон но субс има само за 12-те епизода на 1-ви сезон .Ако може някой да се заеме с останалите скоро сте кача и останалите сезони !!!
Този коментар е бил редактиран от ERMAC на Dec 18 2008, 05:50 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 10 Регистриран: 27-July 08 Потребител No.: 74 366 Статус: Офлайн ![]() |
Днес попаднах на този сериял и като изгледах трейлара на сезон 1 ми се видя доста интересен но сега видях че има превод само до 12 серия ! Въпроса ми е има ли някакъв шанс да се преведът останалите серии близко бъдеще или ? |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 149 Регистриран: 17-January 07 Град: Варна Потребител No.: 1 395 Статус: Офлайн ![]() |
Сега почвам да тегля първия сезон от замунда. Ще изгледам няколко епизода, ако ми хареса може и да се захвана с превода. При всички случаи ще пиша тук. Някой може ли да ми намери английски субтитри за втори сезон? Нека ми пише на ЛС или да ми ги метне по скайпа. Благодаря предварително! Този коментар е бил редактиран от fearnot на Feb 27 2010, 01:44 PM |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 14-March 12 Потребител No.: 128 644 Статус: Офлайн ![]() |
Добър вечер.Някой може ли да направи субтитри за този сериал?Сезон 1 не е преведен напълно,а за другите сезони няма БГ субтитри.За сезон 2 и 3 не намирам английски субтитри,но за сезон 4 и 5 намерих. Season 4 Season 5 За сезон 1 намерих ангблийски субтитри и ги качих в сайта Season 1 Външните линкове към английски субтитри са забранени! За сезон 5 има качени английски субтитри. motleycrue Този коментар е бил редактиран от motleycrue на Dec 10 2012, 10:07 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 14-March 12 Потребител No.: 128 644 Статус: Офлайн ![]() |
Не знаех,че е забранено даването на външни линкове понеже видях в предните постове хората да слагат въшни линкове затова сложих и аз. ![]() Не съм гледал 4-ти и 5-ти сезон и много ми се иска някой да ги преведе. ![]() Английските субтитри за сезон 4 вече са одобрени в сайта - 04x03 , 04x06-22 Този коментар е бил редактиран от Gandalf на Dec 12 2012, 07:43 PM |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 1st September 2025 - 08:11 PM |