subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() Не искам вече с рейса! Искам Lamborghini! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 171 Регистриран: 2-November 07 Град: http://subs.sab.bz/ Потребител No.: 49 667 Статус: Офлайн ![]() |
Срещнеш ли Сартана, дано да си мъртъв! Джани Гарко | Уилям Бергер | Сидни Чаплин ![]() След като дилижанс бива ограбен и избити всички негови пътници, започват редица други изненадващи атаки и убийства. Идва времето да се намеси легендарният герой, Сартана. Поставена му е задачата да открие липсващите пари и да разбере кой стои зад всичките грабежи и убийства. Издание: Пасват на всички известни ми релийзи ![]() Специални благодарности за релийза на elisiaelf! Този коментар е бил редактиран от eX1stentZ на Feb 17 2012, 09:21 PM |
------------------------------------ Пием твърде много, пушим твърде много, харчим твърде безотговорно, смеем се твърде малко, шофираме твърде бързо, ядосваме се твърде лесно, лягаме си твърде късно, събуждаме се твърде уморени, четем твърде малко, гледаме твърде много телевизия и се молим твърде рядко. Увеличихме притежанията си, но намалихме ценностите си. Говорим твърде много, обичаме твърде рядко и мразим твърде често. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 5-October 08 Потребител No.: 78 706 Статус: Офлайн ![]() |
Тук е бил в кината под името "Аз съм Сартана, вашият гробар" |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 50 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 43 069 Статус: Офлайн ![]() |
Тук е бил в кината под името "Аз съм Сартана, вашият гробар" Мисля, че грешиш, това си е друг филм. Не знам дали са го показвали. "Аз съм Сартана, вашият гробар" е от 1969. Този е от 1968. 1.Una nuvola di polvere... un grido di morte... arriva Sartana (1971) 2.Buon funerale, amigos!... paga Sartana (1970) 3.Sono Sartana, il vostro becchino (1969) 4.Se incontri Sartana prega per la tua morte (1968) |
------------------------------------ Сварихме го във вряла вода.
- Не бива така да се отнасяте с преводачите! ... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 13 Регистриран: 2-October 07 Потребител No.: 45 349 Статус: Офлайн ![]() |
Дано си взел изпитите! Чакам с нетърпение субтитрите.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Не искам вече с рейса! Искам Lamborghini! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 171 Регистриран: 2-November 07 Град: http://subs.sab.bz/ Потребител No.: 49 667 Статус: Офлайн ![]() |
Намерих време да го завърша и се предстои редакция, ако имай някой желаещ да помогне с нея добре е дошъл. ![]() |
------------------------------------ Пием твърде много, пушим твърде много, харчим твърде безотговорно, смеем се твърде малко, шофираме твърде бързо, ядосваме се твърде лесно, лягаме си твърде късно, събуждаме се твърде уморени, четем твърде малко, гледаме твърде много телевизия и се молим твърде рядко. Увеличихме притежанията си, но намалихме ценностите си. Говорим твърде много, обичаме твърде рядко и мразим твърде често. |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 28th August 2025 - 07:58 PM |