subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 063 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Ми, ае! giulfia, давай субтитрите и не се прай! ![]() |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 15-July 12 Потребител No.: 130 059 Статус: Офлайн ![]() |
Правилото е замислено с цел да абстрахираме кибиците. На теб за чий ти е чата и защо реши да се изакаш точно в тая тема? Извиниете много, ма може ли да ми посочите тема, в която да се "изакам", че да имам достъп до чата? За чий ми е - то си е моя работа - нали затова има и чат - да се ползва? Иначе - коментара го написах, за да не дават зор на преводачите "треперушките", ми да го гледат там.... не разбрах само какво лошо имаше в това? Този коментар е бил редактиран от abac на Sep 17 2012, 05:09 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 17-September 12 Потребител No.: 130 780 Статус: Офлайн ![]() |
И аз благодаря за преводаческата решителност.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 063 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
Извинен си, abac. И не, няма да акаш, ще стискаш. Поне докато си сред нас. Останалото няма да го коментирам, сети се сам. |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 3-September 08 Град: Пловдив Потребител No.: 76 779 Статус: Офлайн ![]() |
Давайте буквите и да почваме с превода,ако никой не се е захванал ...
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 15-July 12 Потребител No.: 130 059 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн ![]() |
Ха! Мислех, че всичко свърши в края на втори сезон... Е, добре. Да видим какво ще става сега. ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 3-September 08 Град: Пловдив Потребител No.: 76 779 Статус: Офлайн ![]() |
Екстра,субтитрите са вече 35% !!! Благодаря адски много на преводачката ни <3
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 27-January 08 Потребител No.: 59 025 Статус: Офлайн ![]() |
Какво стана върви ли прогреса?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 728 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн ![]() |
След толкова нетърпение сега ще кажете ли едно "благодаря"? До среднощ е правило субтитрите момичето... и добре се е справило. Както винаги. |
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Овца-стръвница ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 437 Регистриран: 12-October 07 Град: София Потребител No.: 46 535 Статус: Офлайн ![]() |
![]() |
------------------------------------ You must be the change you wish to see in the world.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Огромно БЛАГОДАРЯ на преводачката ни !!! Мерси много ... Прекрасен превод,продължавай все така и с другите епизоди от този сезон !!!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 30-January 07 Потребител No.: 4 418 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря !!! ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Благодаря за буквите !
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 29-October 07 Потребител No.: 49 180 Статус: Офлайн ![]() |
Има субтитри за 3 сезон, 3 епизод, а самия торент не мога да го открия. Ако някой знае да пусне линк ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 26th June 2025 - 12:10 PM |