subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Apr 11 2009, 06:07 PM
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн |
Абе то е ясно, че на шерифката не й е чиста работата още от самото начало. Но според мен "сянката на статуята" си беше просто парола, не мисля, че имат представа за какво точно става дума... Казано им е да я използват, може би от Уидмор? Може и така да е. Щом е парола, значи определено знаят как стоят нещата на Острова. |
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
|
Apr 11 2009, 07:55 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 18 Регистриран: 8-January 07 Град: Силистра Потребител No.: 270 Статус: Офлайн |
Абе то е ясно, че на шерифката не й е чиста работата още от самото начало. Но според мен "сянката на статуята" си беше просто парола, не мисля, че имат представа за какво точно става дума... Казано им е да я използват, може би от Уидмор? Баш парола си беше. Но на мен най-интересно ми беше това: Според мен на картинката са вижда и "пушекът" освен няколкото змии до Анубис. По интересно ми беше как Бен го призова от тоя канал дето го дръпна в тази толкова много скрита покрита пътечка, и какъв е този храм дето са го построили и кога. Май не ми стана ясно дали времето на двата острова е едно и също или не. И защо стана така, че само някои се "изпариха" от самолета и се върнаха назад във времето, а не всички? |
|
------------------------------------ Boze, brani ga od zla, kad ne mogu ja!
********* "Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that!" Afeni Shakur |
|
|
|
|
Apr 11 2009, 11:27 PM
Коментар
|
|
![]() • Пловдивско Гестапо • ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 594 Регистриран: 18-June 07 Град: ПловДИВ Потребител No.: 33 936 Статус: Офлайн |
А нали Итън се роди в "Дарма"? В сегашния епизод, той е вече при "Другите". Ще се разяснява и това. Този коментар е бил редактиран от zaharchee на Apr 12 2009, 12:57 AM |
|
|
|
|
|
|
Apr 11 2009, 11:42 PM
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн |
А нали Итън се роди в "Дарма"? В сегашния епизод, той е вече при "Другите". Ще се разаснява и това. Ем явно се е присъединил към "тъмната страна". Единствено ме гложди кой е Джейкъб? Това е въпросът. Този коментар е бил редактиран от burndead на Apr 11 2009, 11:42 PM |
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
|
Apr 12 2009, 12:35 AM
Коментар
|
|
![]() -= DEXTERITY =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 310 Регистриран: 17-September 08 Град: Ботевград Потребител No.: 77 645 Статус: Офлайн |
Джейкъб е Яков, Яков е Кристиан (бащата на Джак), предполага се, че Яков просто използва Кристиан като тяло. (аз така предполагам де) |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Apr 12 2009, 12:44 AM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
Е защо пък да не си е самият той. Лок също като него беше в ковчег и сега си е жив и здрав, та и той така е направил сигурно. Той Итън и в 1ви сезон си беше от другите .... ( ама се правеше на от нашите ) и определено слушка Бен. |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Apr 12 2009, 12:50 AM
Коментар
|
|
![]() -= DEXTERITY =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 310 Регистриран: 17-September 08 Град: Ботевград Потребител No.: 77 645 Статус: Офлайн |
Τака е, но се роди при хората от Дарма и си живурка там и в настоящето на Джак, Сойър и компания...
Този коментар е бил редактиран от KokI_ на Apr 12 2009, 12:51 AM |
|
|
|
|
|
Apr 12 2009, 12:52 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 18 Регистриран: 8-January 07 Град: Силистра Потребител No.: 270 Статус: Офлайн |
Според мен, Яков си е Кристиан. Пък за "другите"... Те толкова "други" станаха, че да се чудиш кои са "нашите".
|
|
------------------------------------ Boze, brani ga od zla, kad ne mogu ja!
********* "Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that!" Afeni Shakur |
|
|
|
|
Apr 12 2009, 01:19 AM
Коментар
|
|
Може, ама чак и дете да има и цял живот... Малко ме съмнява да ви кажа честно.
|
|
|
|
|
|
Apr 12 2009, 10:23 AM
Коментар
|
|
Тц, Кристиан не е Джейкъб. Добре помните колко мистериозно се появяваше Джейкъб. Едвам, едвам показаха два-три затъмнени кадъра с неговото присъствие. Едно, че Кристиан си го виждаме, като за добър ден и друго, че той си се показва цял-целеничък, без да се крие. Някакси не ми се връзва да е той. А и сценаристите наскоро казаха, че Джейкъб е човек, когото не сме виждали все още. Мистерията продължава. |
|
|
|
|
|
Apr 12 2009, 10:30 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 48 Регистриран: 13-March 08 Град: Пловдив Потребител No.: 64 910 Статус: Офлайн |
Крисчън - Джейкъб, Джейкъб - Крисчън, скоро ще разберем кой - кой е. Мен ме интересува дали Клеар ще се завърне. Този коментар е бил редактиран от mstancho на Apr 12 2009, 10:31 AM |
|
------------------------------------ Цитат We will all laugh at gilded butterflies ![]() ![]() |
|
|
|
|
Apr 12 2009, 12:09 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 39 Регистриран: 22-February 07 Потребител No.: 12 529 Статус: Офлайн |
.
Този коментар е бил редактиран от peshkohacka на Jun 22 2014, 08:33 PM |
|
|
|
|
|
|
Apr 12 2009, 12:34 PM
Коментар
|
|
Кейт нали отиде заради нея искат, не искат сценаристите ще я върнат Трябваха ми 2 секунди, за да разбера правилно словореда ти с тая странна пунктУация. Както и да е. Определено ще я покажат... в шести сезон обаче. Този коментар е бил редактиран от burndead на Apr 12 2009, 10:21 PM |
|
|
|
|
|
Apr 12 2009, 02:41 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
КлеЪр! А не Клеар. burndead, словоредът си е ок, пунктУацията е виновна... Този коментар е бил редактиран от TheMiamiTiger на Apr 12 2009, 09:20 PM |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Apr 12 2009, 03:31 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 221 Регистриран: 26-December 06 Потребител No.: 94 Статус: Офлайн |
Пунктоацията?
|
|
------------------------------------ Quit smoking or die trying! Не пуши от 12 март 2009 г., 16 ч. 17 мин. So it goes. |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 17th January 2026 - 08:06 AM |