Brought to you by Headoff Xen

Здравейте ( Вход | Регистрация )

Collapse

> subs.sab.bz - Информация

Сериал/Прогрес Dark Winds (2026) - 04x08 от The_Assassin new7.gif
Daredevil: Born Again - 02x03 от The_Assassin new7.gif
The Night Agent (2026) - Сезон 3 от mia_one new7.gif
Shef (2025) - Сезон 7 от Василиса
Spartacus: House of Ashur - 01x08 от Koen
Robin Hood - Сезон 1 от The_Assassin
Power Book II: Ghost - 03x01 от motleycrue
Man vs Baby - 01x04 от С.Славов
Outlander (2024) - Сезон 7 от Horatio
Maigret (2025) - Сезон 1 от С.Славов
УебРип субтитри Crime 101 (2026) - Субтитри от dimi123 new7.gif
Avatar: Fire and Ash (2026) - Субтитри от dimi123 new7.gif
GOAT (2026) - Субтитри от С. Славов new7.gif
Peaky Blinders (2026) - Субтитри от С. Славов new7.gif
Zootopia 2 (2025) - Субтитри от С. Славов new7.gif
Marshals (2026) - 01x02 от JoroNikolov
Ella McCay (2025) - Субтитри от JoroNikolov
A Big Bold Beautiful Journey - Субтитри от JoroNikolov
Regretting You (2025) - Субтитри от JoroNikolov
Anaconda (2025) - Субтитри от С. Славов
Филм/Прогрес Dolly (2025) - Субтитри от С.Славов new7.gif
Hellfire (2026) - Субтитри от mia_one new7.gif
Borderline (2025) - Субтитри от KikoDraka
Little Amelie (2025) - Субтитри от Gloripeace
War Machine (2026) - Субтитри от mia_one
Cold Storage (2026) - Субтитри от Слав Славов
Ballerina (2025) - Субтитри от Tigermaster
The Wrecking Crew - Субтитри от Tigermaster
Hamnet (2025) - Субтитри от С.Славов
Avatar: Fire and Ash - Прогрес: Редакция от dimi123
 Forum Rules ПРАВИЛА НА РАЗДЕЛА!
96 страници V  « < 11 12 13 14 15 > »   
Reply to this topicStart new topic Thank You
> Heroes / Герои, Мнения и дискусии
Оценка 5 V
Sisq0
коментар May 2 2007, 10:13 PM
Коментар #181

Критикар №1
Качени субтитри

Група: Майстори Преводачи
Коментари: 1 486
Регистриран: 5-January 07
Град: Шумен / Варна
Потребител No.: 228
Статус: Офлайн
Моят блог

Споделям първата част от мнението на The-Slugi. Пишете как всичко ще се прецака, как ще го омажат, как това, как онова... ами много е лесно - НЕ ГЛЕДАТЕ. Това е може би единствения сериал (от по-нашумелите), който ще има развръзка в края на сезона и няма да се налага да чакаме следващия, за да видим какво ще стане с бомбата и т.н. Ако и на това сте недоволни, значи проблемът е някъде у вас самите - великите кинокритици.

Колкото до серията - ViChiX и The-Slugi, кажете кои са моментите, които не се връзват. На мен лично серията ми хареса и не видях някакви нелогични неща... напълно възможно е да съм пропуснал нещо, макар да я гледах около 5 пъти (сещате се защо). Убеден съм, че за всичко има обяснение, ако не досега, то в бъдещите серии. Вече 20 епизода сценаристите не са ни разочаровали, не вярвам, че сега е момента да го направят.

Този коментар е бил редактиран от Sisq0 на May 2 2007, 10:17 PM

Go to the top of the page PM

+Quote Post
Insaneboy
коментар May 2 2007, 10:14 PM
Коментар #182

Master Of Daes Dae’mar
Качени субтитри

Коментари: 878
Регистриран: 22-December 06
Град: Лудницата
Потребител No.: 29

Гледам го, защото засега е хубав, а след като го сбозят ще го гледам от любопиство.
Както сега правя с Лост, не го "мразя", но не го и обожавам.

+Quote Post
Базикчо
коментар May 3 2007, 01:09 AM
Коментар #183

-= Run With Me =-
Качени субтитри

Група: V.I.P.
Коментари: 505
Регистриран: 19-January 07
Град: Tau'ri - EU - Сийланд
Потребител No.: 1 598
Моят блог

Какво не ви харесва в серията не знам тя си е част от сериала най вече заради Хиро показва част от неговата способност. Освен това ни показаха и доста други интересни неща например как способностите променят хората. derisive.gif

Много ми хареса мисълта на сладура Сайлър . "Не искам повече сила искам да премахна конкуренцията."

Показаха и как света вероятно ще реагира, ако в момента има такива хора, което вероятно е истина това си е част от еволюцията ни.( едва ли до такава степен както в сериала )

Какво е по важно за вас семейството, вашия живот, да спасите милиони,да запазите дарбата си, да не предадете себеподобните си ...

------------------------------------
WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type.
Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение,
избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием.- Защо мислиш сме измислили политиката и религията?

Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям.
С Гугъл ще помислим по темата.

+Quote Post
ViChiX
коментар May 3 2007, 07:49 AM
Коментар #184

GOD of Serials
**
Качени субтитри

Коментари: 82
Регистриран: 13-January 07
Град: Ballsvill
Потребител No.: 839

Основното неадекватно за мен нещо са двамата Хировци. Това лично при мен едва ли ще успеят го ми го представят правдоподобно. По същата логика може да имаме двама Пешовци или мултиплициран Сайлър. Иначе за серията се замислих по-сериозно и като цяло много неща си съвпадат, но начина по който са станали е доста необясним. Примерно белега на Пешо се споменава още в първите епизоди, когато бъдещия biggrin.gif Хиро му каза "Save Hayden, save the world" с нещо от сорта на "изглеждаш различно без белега". Бъдещия Пешо 100% е срещал Клеър и има нейната способност, но защо е запазил белега е мистерия. Хиро явно не може да променя миналото. Тук уловката е, че бъдещия Хиро предупреди Пешо и така промени миналото, но някак си той не го знае blink.gif При двамата Хировци положението е малко по-различно. Бъдещия Хиро не може да промени сам миналото, но за Хиро това не е минало, а бъдеще/настояще. Явно имат ясен замисъл за цялата идея за бъдещето и тепърва ще проясняват този епизод, но Хировците лично за мен са си гавра. Поне едно нещо изясниха с тях, а именно, че Хиро не може да се връща отново и отново за да се опитва да променя бъдещето. Премине ли един момент от живота му то той не може да го промени или поне не за себе си. Тук май малко противореча на епизода със сервитьорката... Хиро има най-неясната сила от всички в сериала и сценаристите прекалено много я разтегнаха. Отплеснах се с теории smiley.gif

Инак за мен е пределно ясно, че ще гледам и Hеroes (hiro, hiro и го написах hiroes biggrin.gif ) и Lost и Prison Break до самия им финал, ако съм жив и здрав. И няма как да е по-различно при положение, че и трите сериала са ме грабнали в даден момент. btw момента с двамата Хиро ми напомня на момента с оттеглянето на президента в PB... пълно малумие ми се видяха и двата хода, като PB ми падна доста в очита, а за Heroes тепърва ще се види... И при двата сериала предишните епизоди бяха безгрешни докато не настъпиха тези моменти... Малко е всеки лично как възприема нещата и няма как тук да има директен спор или убеждаване. Възприема ли даден момент по този начин за мен е ясно, че сериала никога няма да е същия... Малко нещата свързани с телевизия/сериали ги приемам много навътре....

Какво мога да кажа... Мечта ми е да съм независим шеф на БНТ biggrin.gif

Sanctuary 4 All
Цитат
"I probably won't go down in history, but I will go down on your sister"
"Едва ли ще свърша в историята, но определено ще свърша в сестра ти."
Цитат(Tony Soprano)
"Log off, that "cookies" shit makes me nervous!"

+Quote Post
sever
коментар May 4 2007, 09:14 AM
Коментар #185

-= Ветеран =-
Качени субтитри

Група: Потребител
Коментари: 108
Регистриран: 11-January 07
Потребител No.: 476

Цитат(ViChiX @ May 3 2007, 08:49 AM) *
Бъдещия Пешо 100% е срещал Клеър и има нейната способност, но защо е запазил белега е мистерия.

Моето предположение е, че Питър получава белега си, когато експлоадира - експлозията е толкова голяма, че не може да не му е оставила белег, въпреки способността от Клер.
Моят въпрос обаче е, защо в трейлъра за следващия епизод казват, че Моли е единствената, която може да спре Сайлър при условие, че Хиро, (а дори и Питър) може да спре времето и да го убие, както си иска в директен сблъсък. Не успях да разбера каква ще е способността на малката Моли...

+Quote Post
Insaneboy
коментар May 4 2007, 01:13 PM
Коментар #186

Master Of Daes Dae’mar
Качени субтитри

Коментари: 878
Регистриран: 22-December 06
Град: Лудницата
Потребител No.: 29

Цитат(sever @ May 4 2007, 10:14 AM) *
Моето предположение е, че Питър получава белега си, когато експлоадира - експлозията е толкова голяма, че не може да не му е оставила белег, въпреки способността от Клер.
Моят въпрос обаче е, защо в трейлъра за следващия епизод казват, че Моли е единствената, която може да спре Сайлър при условие, че Хиро, (а дори и Питър) може да спре времето и да го убие, както си иска в директен сблъсък. Не успях да разбера каква ще е способността на малката Моли...

Способността й е да убие Сайлър 4.gif

Спойлери за втория сезон.

The May 21 season capper will set up two big ideas for the second volume of Heroes, to be titled "Generations." The new saga will focus on putting the Heroes mythology in a grand historical context of superpowered family dynasties. "I know exactly where season 2 starts," says Oka. "It focuses on heritage, the family line, and the source of the powers." That means the "older" generation of heroes — including George Takei's Papa Nakamura and especially Cristine Rose's Mama Petrelli — should expect more screen time. [...] Then again, maybe it will: Instead of just a cheerleader or a city, "Volume 2: Generations" will concern a plot to save the entire planet. "All I know is that I'm going to be all over the world next year," says Sendhil Ramamurthy, whose nonpowered (or is he?) scientist Suresh will learn crucial info about his Indian past and his dead (or is she?) sister in the finale that helps set up next season.
Look for lots more Heroic relatives (like Shanti) and family history next season, because I'm told the second season is called Volume Two: Generations, and it's all about the ancestors and descendants of the Heroes we know and love.

Способността на майката на Питър и Нейтън.

[Mama Petrelli] certainly does [have a power]. And it's very similar to a power possessed by another hero, only in her case, it takes a lot less effort to get from Point A to Point B.
Вероятно телепортация като тази на Хиро, но по-лесно осъществима.

Малко за символа
According to Tim Kring, a third meaning for the Heroes symbol soon emerges, in addition to the description of the symbol as either a helix or a combination of two Japanese characters.

Как ще умре Сайлър?

Sylar gets pushed out of a window and he will die. Source: Kristin on E!Online

А дали ще си остане мъртъв?

(Zachary Quinto) (актьорът, който играе Сайлър) will be made a series regular for season two.

Този коментар е бил редактиран от Insaneboy на May 4 2007, 02:47 PM

+Quote Post
Alabala
коментар May 4 2007, 05:52 PM
Коментар #187

-= Новак =-
*
Качени субтитри

Коментари: 22
Регистриран: 9-January 07
Град: Варна
Потребител No.: 403

Heroes - Chapter 21: "The Hard Part" - 3 New Scenes!

Много тъпа смърт са му измислили blink.gif

Този коментар е бил редактиран от Alabala на May 4 2007, 05:53 PM

Приятните неща или са незаконни, или са неморални или от тях се дебелее!

+Quote Post
E-Tle
коментар May 5 2007, 11:47 AM
Коментар #188

UNACS TEAM
Качени субтитри

Коментари: 521
Регистриран: 8-January 07
Град: Somewhere in The Infinity
Потребител No.: 292

На мен това с бъдещата перспектива не ми хареса! nono.gif Еле Сайлър пича президент ! wacko.gif Как не ги е срам свърши точно на интересното като се сби с Питър! Очаквам с нетърпение следващия епизод. smiley.gif

The Future Is OURS / "When Two Worlds Collide, Anything Can Happen..."

The Big Bang Theory / Doctor Who / Chuck

+Quote Post
davisss
коментар May 5 2007, 02:22 PM
Коментар #189

-= Новак =-
*
Качени субтитри

Коментари: 1
Регистриран: 9-February 07
Потребител No.: 8 621

Сериала е доста зле направен. Как в 20 епизод Питър Петрели има белег на лицето, като може да се регенерира. Сигурно са искали да го направят по - страшен или респектиращ dry.gif , хм ако пък не я е познавал все още, което е почти изключено и не е имал тази способност се е взривил, тогава как е останал жив. Да оставим това, значи не са могли да убият Сайлър ,защото се е регенерирал. За да се регенерира обаче, той трябва да е убил мажоретката и да е приел способността и, но тя си беше жива, а като е жива още първия път защо се връща назад във времето Накамуро, за да каже на Петрели да я спасява. Замалко да забравя Петрели като приема способностите на всички, защо не приеме спокойно тази на Накамуро и не се връща той. Или аз нещо не схващам или наистина продуцентите сами са се оплели в мрежите си. Така че , може ли някой да ми обясни ако бъркам, какво точно става и кое грешно съм разбрал?

+Quote Post
viky_petrov
коментар May 5 2007, 02:45 PM
Коментар #190

-= Новак =-
*
Качени субтитри

Коментари: 2
Регистриран: 7-April 07
Град: Варна
Потребител No.: 21 555

davisss според мен сериала е много добър, а и ако продуцентите бяха направили така че още от първи епизод да се знае края сигурно нямаше да го изгледаш до края. За Питър сигурно си прав, че след като може да се регенерира този белег би трябвало да го няма, а за Сайлър той със сигурност не може да се регенерира преди да се е сдобил със способностите на Клер, която убива в края на този епизод( 20 ). Едно знам, че последните епизоди ще се разбере всичко така че бъди търпелив и изчакай да излязат и ще се сдобиеш с отговори на въпросите си.
А и още нещо Хиро Накамура, а не Накамуро.

+Quote Post
Stranger
коментар May 5 2007, 06:46 PM
Коментар #191

-= Новак =-
*
Качени субтитри

Коментари: 36
Регистриран: 12-January 07
Град: ТумбактУ
Потребител No.: 732

Мен пък си ми хареса епизода =)
Имиджа на Питър тип Нео беше як, жалко че нямат чак толкова огромни бюджети иначе зблъсъкът в фоайето щеше да е нещо много приятно. smiley.gif Иначе забелязахте ли че в бъдещето сайлър беше убил радиактивния пич, а за сметка на това Питър размяташе файърболи...

Единственото което малко не ми стана ясно, е защо сайлър не е умрял при експлозията (след като не може да регенерира) но очевидно че той просто не е бил там. Въпросът тогава е, къде е бил и защо не е умрял след като Хиро го е намушкал. Очевидно е че е убил и мадамата тип хамелеон, само дето не беше ли точно тя която помагаше на Бенет.

Тоест ако аз не се бъркам, и тя помагаше на Бенет как Сайлър имаше нейните способносто. Ей това сега докато си пишех поста ми е най неясното май huh.gif

Този коментар е бил редактиран от Stranger на May 5 2007, 06:46 PM

I don’t drink, I don’t smoke, I don’t do drugs. I play video games, which I think is a far superior addiction to any of those other ones.

+Quote Post
Spon
коментар May 5 2007, 07:40 PM
Коментар #192

-= Ветеран =-
Качени субтитри

Коментари: 113
Регистриран: 12-January 07
Град: Earth
Потребител No.: 741

а защо си мислите че намушкването е вече "минало събитие"?
по интересния въпрос е защо хаитянина се е същюзил с него, в негово присъствие всички губят дарба освен тези които тои пожелае да не я изгубят съмнявам се и че за 5 години полицайчето не е чул "интересна мисъл" от страна на президента.

+Quote Post
Базикчо
коментар May 5 2007, 08:44 PM
Коментар #193

-= Run With Me =-
Качени субтитри

Коментари: 505
Регистриран: 19-January 07
Град: Tau'ri - EU - Сийланд
Потребител No.: 1 598
Моят блог

Забравяте че Сайлър има способността на Ейдън да Убеждава, на мен ми се стори че я използва на полицая за Хайтянина не знам.

За белега вероятно си има някакво обяснение дано скоро да го разберем.

WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type.
Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение,
избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием.- Защо мислиш сме измислили политиката и религията?

Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям.
С Гугъл ще помислим по темата.

+Quote Post
mupo
коментар May 5 2007, 09:24 PM
Коментар #194

-= Новак =-
*
Качени субтитри

Коментари: 27
Регистриран: 8-January 07
Град: Сливен-Пловдив
Потребител No.: 298

Добре, откъде знаете че Хаитянина и полицая знаят че президента е Сайлър ? Аз ли се бъркам нещо или Сайлър се представяше за Нейтън, на който вече имаше способността за летене, явно го е убил, но никой незнаеше това.

To understand WOMEN, you will need a manual...
(Un)fortunately, MEN never read manuals

+Quote Post
still
коментар May 5 2007, 10:09 PM
Коментар #195

-= Новак =-
*
Качени субтитри

Коментари: 7
Регистриран: 5-May 07
Потребител No.: 26 635

kolko episoda sa toq seson i koga 6te po4va 2toriq

+Quote Post

96 страници V  « < 11 12 13 14 15 > » 
Reply to this topicStart new topic Thank You

- Олекотена версия Час: 6th April 2026 - 11:19 PM
Special for Translator's Heaven PHPTranslator's Converted By Translator's Heaven ©2006 InvisionCore
    Headoff Xen   Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!