subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
May 2 2007, 10:13 PM
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог |
Споделям първата част от мнението на The-Slugi. Пишете как всичко ще се прецака, как ще го омажат, как това, как онова... ами много е лесно - НЕ ГЛЕДАТЕ. Това е може би единствения сериал (от по-нашумелите), който ще има развръзка в края на сезона и няма да се налага да чакаме следващия, за да видим какво ще стане с бомбата и т.н. Ако и на това сте недоволни, значи проблемът е някъде у вас самите - великите кинокритици. Колкото до серията - ViChiX и The-Slugi, кажете кои са моментите, които не се връзват. На мен лично серията ми хареса и не видях някакви нелогични неща... напълно възможно е да съм пропуснал нещо, макар да я гледах около 5 пъти (сещате се защо). Убеден съм, че за всичко има обяснение, ако не досега, то в бъдещите серии. Вече 20 епизода сценаристите не са ни разочаровали, не вярвам, че сега е момента да го направят. Този коментар е бил редактиран от Sisq0 на May 2 2007, 10:17 PM |
|
|
|
|
|
|
May 2 2007, 10:14 PM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
Гледам го, защото засега е хубав, а след като го сбозят ще го гледам от любопиство. Както сега правя с Лост, не го "мразя", но не го и обожавам. |
|
|
|
|
|
|
May 3 2007, 01:09 AM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
Какво не ви харесва в серията не знам тя си е част от сериала най вече заради Хиро показва част от неговата способност. Освен това ни показаха и доста други интересни неща например как способностите променят хората. Много ми хареса мисълта на сладура Сайлър . "Не искам повече сила искам да премахна конкуренцията." Показаха и как света вероятно ще реагира, ако в момента има такива хора, което вероятно е истина това си е част от еволюцията ни.( едва ли до такава степен както в сериала ) Какво е по важно за вас семейството, вашия живот, да спасите милиони,да запазите дарбата си, да не предадете себеподобните си ... |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
May 3 2007, 07:49 AM
Коментар
|
|
![]() GOD of Serials ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 82 Регистриран: 13-January 07 Град: Ballsvill Потребител No.: 839 Статус: Офлайн |
Основното неадекватно за мен нещо са двамата Хировци. Това лично при мен едва ли ще успеят го ми го представят правдоподобно. По същата логика може да имаме двама Пешовци или мултиплициран Сайлър. Иначе за серията се замислих по-сериозно и като цяло много неща си съвпадат, но начина по който са станали е доста необясним. Примерно белега на Пешо се споменава още в първите епизоди, когато бъдещия Инак за мен е пределно ясно, че ще гледам и Hеroes (hiro, hiro и го написах hiroes Какво мога да кажа... Мечта ми е да съм независим шеф на БНТ |
|
------------------------------------ Sanctuary 4 All Цитат "I probably won't go down in history, but I will go down on your sister" "Едва ли ще свърша в историята, но определено ще свърша в сестра ти." Цитат(Tony Soprano) "Log off, that "cookies" shit makes me nervous!" |
|
|
|
|
May 4 2007, 09:14 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 108 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 476 Статус: Офлайн |
Бъдещия Пешо 100% е срещал Клеър и има нейната способност, но защо е запазил белега е мистерия. Моето предположение е, че Питър получава белега си, когато експлоадира - експлозията е толкова голяма, че не може да не му е оставила белег, въпреки способността от Клер. Моят въпрос обаче е, защо в трейлъра за следващия епизод казват, че Моли е единствената, която може да спре Сайлър при условие, че Хиро, (а дори и Питър) може да спре времето и да го убие, както си иска в директен сблъсък. Не успях да разбера каква ще е способността на малката Моли... |
|
|
|
|
|
|
May 4 2007, 01:13 PM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
Моето предположение е, че Питър получава белега си, когато експлоадира - експлозията е толкова голяма, че не може да не му е оставила белег, въпреки способността от Клер. Моят въпрос обаче е, защо в трейлъра за следващия епизод казват, че Моли е единствената, която може да спре Сайлър при условие, че Хиро, (а дори и Питър) може да спре времето и да го убие, както си иска в директен сблъсък. Не успях да разбера каква ще е способността на малката Моли... Способността й е да убие Сайлър Спойлери за втория сезон. The May 21 season capper will set up two big ideas for the second volume of Heroes, to be titled "Generations." The new saga will focus on putting the Heroes mythology in a grand historical context of superpowered family dynasties. "I know exactly where season 2 starts," says Oka. "It focuses on heritage, the family line, and the source of the powers." That means the "older" generation of heroes — including George Takei's Papa Nakamura and especially Cristine Rose's Mama Petrelli — should expect more screen time. [...] Then again, maybe it will: Instead of just a cheerleader or a city, "Volume 2: Generations" will concern a plot to save the entire planet. "All I know is that I'm going to be all over the world next year," says Sendhil Ramamurthy, whose nonpowered (or is he?) scientist Suresh will learn crucial info about his Indian past and his dead (or is she?) sister in the finale that helps set up next season. Look for lots more Heroic relatives (like Shanti) and family history next season, because I'm told the second season is called Volume Two: Generations, and it's all about the ancestors and descendants of the Heroes we know and love. Способността на майката на Питър и Нейтън. [Mama Petrelli] certainly does [have a power]. And it's very similar to a power possessed by another hero, only in her case, it takes a lot less effort to get from Point A to Point B. Вероятно телепортация като тази на Хиро, но по-лесно осъществима. Малко за символа According to Tim Kring, a third meaning for the Heroes symbol soon emerges, in addition to the description of the symbol as either a helix or a combination of two Japanese characters. Как ще умре Сайлър? Sylar gets pushed out of a window and he will die. Source: Kristin on E!Online А дали ще си остане мъртъв? (Zachary Quinto) (актьорът, който играе Сайлър) will be made a series regular for season two. Този коментар е бил редактиран от Insaneboy на May 4 2007, 02:47 PM |
|
|
|
|
|
|
May 4 2007, 05:52 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 22 Регистриран: 9-January 07 Град: Варна Потребител No.: 403 Статус: Офлайн |
Heroes - Chapter 21: "The Hard Part" - 3 New Scenes! Много тъпа смърт са му измислили Този коментар е бил редактиран от Alabala на May 4 2007, 05:53 PM |
|
------------------------------------ ![]() Приятните неща или са незаконни, или са неморални или от тях се дебелее! |
|
|
|
|
May 5 2007, 11:47 AM
Коментар
|
|
![]() UNACS TEAM ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 521 Регистриран: 8-January 07 Град: Somewhere in The Infinity Потребител No.: 292 Статус: Офлайн |
На мен това с бъдещата перспектива не ми хареса! |
|
------------------------------------ ![]() The Future Is OURS / "When Two Worlds Collide, Anything Can Happen..." |
|
|
|
|
May 5 2007, 02:22 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 9-February 07 Потребител No.: 8 621 Статус: Офлайн |
Сериала е доста зле направен. Как в 20 епизод Питър Петрели има белег на лицето, като може да се регенерира. Сигурно са искали да го направят по - страшен или респектиращ |
|
|
|
|
|
|
May 5 2007, 02:45 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 7-April 07 Град: Варна Потребител No.: 21 555 Статус: Офлайн |
davisss според мен сериала е много добър, а и ако продуцентите бяха направили така че още от първи епизод да се знае края сигурно нямаше да го изгледаш до края. За Питър сигурно си прав, че след като може да се регенерира този белег би трябвало да го няма, а за Сайлър той със сигурност не може да се регенерира преди да се е сдобил със способностите на Клер, която убива в края на този епизод( 20 ). Едно знам, че последните епизоди ще се разбере всичко така че бъди търпелив и изчакай да излязат и ще се сдобиеш с отговори на въпросите си. А и още нещо Хиро Накамура, а не Накамуро. |
|
|
|
|
|
|
May 5 2007, 06:46 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 36 Регистриран: 12-January 07 Град: ТумбактУ Потребител No.: 732 Статус: Офлайн |
Мен пък си ми хареса епизода =) Имиджа на Питър тип Нео беше як, жалко че нямат чак толкова огромни бюджети иначе зблъсъкът в фоайето щеше да е нещо много приятно. Единственото което малко не ми стана ясно, е защо сайлър не е умрял при експлозията (след като не може да регенерира) но очевидно че той просто не е бил там. Въпросът тогава е, къде е бил и защо не е умрял след като Хиро го е намушкал. Очевидно е че е убил и мадамата тип хамелеон, само дето не беше ли точно тя която помагаше на Бенет. Тоест ако аз не се бъркам, и тя помагаше на Бенет как Сайлър имаше нейните способносто. Ей това сега докато си пишех поста ми е най неясното май Този коментар е бил редактиран от Stranger на May 5 2007, 06:46 PM |
|
------------------------------------ I don’t drink, I don’t smoke, I don’t do drugs. I play video games, which I think is a far superior addiction to any of those other ones.
|
|
|
|
|
May 5 2007, 07:40 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 113 Регистриран: 12-January 07 Град: Earth Потребител No.: 741 Статус: Офлайн |
а защо си мислите че намушкването е вече "минало събитие"? по интересния въпрос е защо хаитянина се е същюзил с него, в негово присъствие всички губят дарба освен тези които тои пожелае да не я изгубят съмнявам се и че за 5 години полицайчето не е чул "интересна мисъл" от страна на президента. |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
May 5 2007, 08:44 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
Забравяте че Сайлър има способността на Ейдън да Убеждава, на мен ми се стори че я използва на полицая за Хайтянина не знам. За белега вероятно си има някакво обяснение дано скоро да го разберем. |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
May 5 2007, 09:24 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 27 Регистриран: 8-January 07 Град: Сливен-Пловдив Потребител No.: 298 Статус: Офлайн |
Добре, откъде знаете че Хаитянина и полицая знаят че президента е Сайлър ? Аз ли се бъркам нещо или Сайлър се представяше за Нейтън, на който вече имаше способността за летене, явно го е убил, но никой незнаеше това.
|
|
------------------------------------ To understand WOMEN, you will need a manual...
(Un)fortunately, MEN never read manuals |
|
|
|
|
May 5 2007, 10:09 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 5-May 07 Потребител No.: 26 635 Статус: Офлайн |
kolko episoda sa toq seson i koga 6te po4va 2toriq
|
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 6th April 2026 - 11:19 PM |