subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 10 Регистриран: 15-March 25 Град: Русе Потребител No.: 143 797 Статус: Офлайн ![]() |
Zero Day (2025) ![]() ## Режисьор : Lesli Linka Glatter ## В ролите : Robert De Niro, Angela Bassett, Jesse Plemons, Lizzy Caplan, Connie Britton, Joan Allen, Matthew Modine, Bill Camp ## IMDB ## TV Maze ## Държава : САЩ ## Година : 2025 ## Времетраене : 6 х 51 минути средно на епизод ## Резюме : Един от създателите на American Primeval, Griselda, Narcos - Ерик Нюман обединява сили с Робърт Де Ниро, който за първи път в легендарната си кариера участва в ТВ сериал за създаването на този политически трилър. Де Ниро е Джордж Мълън, бивш американски президент, който се е отказал след първия си мандат и живее незабележимо, пишейки своите мемоари. В този момент страната е ударена от изключително мащабна хакерска атака. В рамките на минута всички операционни системи блокират, което хвърля държавата в транспортен хаос от масови катастрофи, дерайлирали влакове, разрушения, хаос и смърт. В резултат на това действащият президент на САЩ Евелин Мичъл (Анджела Басет) създава комисия към Конгреса и начело на нея назначава бившият президент, с цел да разследва събитията, довели до Ден Нула. Английски субтитри БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ Този коментар е бил редактиран от sty на Jun 10 2025, 08:16 PM |
|
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 10 Регистриран: 15-March 25 Град: Русе Потребител No.: 143 797 Статус: Офлайн ![]() |
Вижте, никой нищо не ни плаща за тези преводи. Всеки превежда това, което на него лично му харесва. Може само той да си гледа този сериал, но това няма значение.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 16 Регистриран: 9-February 07 Град: Пловдив Потребител No.: 8 297 Статус: Офлайн ![]() |
The_Assassin, никой не твърди обратното. Дори напротив. Наясно сме, че труда, който полагате е абсолютно безвъзмезден. И всеки би трябвало да ви е благодарен за това. Просто споделям, че за мен дублирането на преводи е загуба на време. Колкото и да ми е любим един филм или сериал, то аз не бих го правил. Но в крайна сметка всеки е в правото си да прави това, което сметне за добре. Поздрави. И благодарности за добрите и бързи преводи, които правиш. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 73 Регистриран: 27-October 15 Потребител No.: 138 640 Статус: Офлайн ![]() |
The_Assassin, никой не твърди обратното. Дори напротив. Наясно сме, че труда, който полагате е абсолютно безвъзмезден. И всеки би трябвало да ви е благодарен за това. Просто споделям, че за мен дублирането на преводи е загуба на време. Колкото и да ми е любим един филм или сериал, то аз не бих го правил. Но в крайна сметка всеки е в правото си да прави това, което сметне за добре. Поздрави. И благодарности за добрите и бързи преводи, които правиш. Надеждата крепи човека ![]() |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 15th June 2025 - 01:24 AM |