subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() In nidor eGo fides ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 110 Регистриран: 29-December 07 Град: The city of sixty ships Потребител No.: 55 744 Статус: Офлайн ![]() |
И все пак може! ![]() * Даденото от колегата sed решение на проблема напълно отговаря на истината (всеки може да го провери), но лично мен не ме задоволява качеството на образа на превюто - картината е "назъбена" и пълна с цветови "артифакти": |
------------------------------------ |
|
|
|
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 116 Регистриран: 4-February 07 Град: The Big Apple Потребител No.: 5 968 Статус: Офлайн ![]() |
S73L1, или аз не съм обяснил добре за какво иде реч, или ти не си разбрал, или не си чел поста съсредоточено. Прочети пак и ще видиш, че при първия вариант съм упоменал, че всичко трябва да е на Cyrillic. Щом съм го описал, като вариант, значи съм пробвал, но не е станало. Става дума за едновременна работа с NOTEPAD и SUBTITLE WORKSHOP, а не за две копия на SW-то. Всичките си преводи съм ги правил на SW и повярвай ми, няма нищо общо с темата и настройките за които говориш. Тая тема съм я чел, чел… та даже, в началото си я бях снимал, за да мога да си настройвам "Шопа", защото не знаех кое какво. Защо е нужно да се отварят две копия на SW с различните *.srt-та, като може просто единият субтитър - този от който ще копираш да се отвори в notepad. Просто, бързо и лесно. Позволих си да опиша въпросният проблем, защото сметнах, че вероятно ще е полезно и за някой друг вбъдеще, тъй като по мое мнение много от нас превеждат върху сорсовите букви. Цитат(Victoria) RAMIRES, що не питаш бе, мен ме открехнаха преди 4 години на това. Вики, по-горе бях написал, че обикновено човек почва от най-сложното. ![]() Както се казва: " 'Що да е просто, като може да е сложно?" ![]() Този коментар е бил редактиран от RAMIRES на Dec 6 2011, 08:11 PM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 12th August 2025 - 06:43 AM |