subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Dec 3 2010, 12:31 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 12 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 567 Статус: Офлайн |
интересното е сега кой ще им се притече на помощ, дали онези всемогъщите, дето направиха планета и върнаха нашите хора със чистак, бърсак нова совалка няма да се смилят... просто аз не се сещам за някой който може да помогне
|
|
|
|
|
|
|
Dec 3 2010, 01:36 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 335 Регистриран: 12-January 07 Град: Русе Потребител No.: 680 Статус: Офлайн |
интересното е сега кой ще им се притече на помощ, дали онези всемогъщите, дето направиха планета и върнаха нашите хора със чистак, бърсак нова совалка няма да се смилят... просто аз не се сещам за някой който може да помогне Ревлата прати съобщение - ще дойдат ония сините дето я заразиха! |
|
|
|
|
|
|
Dec 4 2010, 09:49 AM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 53 Регистриран: 9-January 07 Град: Варна Потребител No.: 346 Статус: Офлайн |
Някой ще ми каже ли аджеба с какво гориво се движеха корабите в СГ-1 и Атлантис , че все не им свършваше , никъде не чух и не видях , как и с какво зареждат корабите , е туй мо доиде на акъла сега ? ЗПМ-те не се броят , преди да ги включат в системите на корабите . И за Хатаците също ?
|
|
|
|
|
|
|
Dec 4 2010, 11:03 AM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 82 Регистриран: 15-January 07 Град: Варна Потребител No.: 1 118 Статус: Офлайн |
Наквадах генератори предполагам. А за Хатаците - също наквадах, само че по друга технология.
|
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Dec 4 2010, 11:10 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 178 Регистриран: 24-January 07 Град: Варна Потребител No.: 2 684 Статус: Офлайн |
Някой ще ми каже ли аджеба с какво гориво се движеха корабите в СГ-1 и Атлантис , че все не им свършваше , никъде не чух и не видях , как и с какво зареждат корабите , е туй мо доиде на акъла сега ? ЗПМ-те не се броят , преди да ги включат в системите на корабите . И за Хатаците също ? X303 имаше енергийно ядро от накуадрия, преди да го изхвърлят, след това асгардите ги научиха как да подобрят накуадата генераторите и корабите се задвижваха от тях. По - късно когато асградите им оставиха наследството си, в корабите клас Дедал имаше още техн. от тях. Корабите клас Ха'Так, клас Тел'Так, клас Ал'Кеш и бойните единици "Смъртоносен Глайдер" получават енергия от накуада ядро. |
|
------------------------------------ Каквото получавам това отвръщам! ТУК!!!
![]() Vidon Music отново online. Pop, Rock, Ballad, Alternative, BG Pop, Latin, Dance, R&B и още..... |
|
|
|
|
Dec 4 2010, 03:55 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 43 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 540 Статус: Офлайн |
Това може би беше най-добрият епизод. Досега не се беше случвало епизод от този сериал да ми е толкова интересен и пълен с очаквания. Кога е следващият епизод? |
|
|
|
|
|
|
Dec 4 2010, 04:53 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 182 Регистриран: 18-April 07 Град: Пазарджик Потребител No.: 24 104 Статус: Офлайн |
Аз все очаквам да се появят фърлингите. Имам съмнения, че тези, които строят слънца и планети, са те.
|
|
|
|
|
|
|
Dec 4 2010, 05:05 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 335 Регистриран: 12-January 07 Град: Русе Потребител No.: 680 Статус: Офлайн |
Сега като спомена... дали пък фърлингите не са сините - да са отпътували от нашата галактика да разследват сигнала и да са стигнали до тук |
|
|
|
|
|
|
Dec 4 2010, 09:07 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 131 Регистриран: 17-September 07 Потребител No.: 43 412 Статус: Офлайн |
Аз все още мисля, че фърлингите са пухкави мечета.
|
|
|
|
|
|
|
Dec 4 2010, 10:07 PM
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dec 5 2010, 01:33 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 26 Регистриран: 12-January 07 Град: София Потребител No.: 756 Статус: Офлайн |
Защо да нападат кораба, ако са сключили договор с древните, асгардите и нокс. Едва ли искат някоя технология от него. Не мисля, че те са фърлингите. По-скоро не са виждали такъв кораб и искат да го превземат. Не са успели да влязат и това ги е амбицирало още повече. Така продължават да си го гонят. |
|
|
|
|
|
|
Dec 5 2010, 02:20 PM
Коментар
|
|
Защо да нападат кораба, ако са сключили договор с древните, асгардите и нокс. Едва ли искат някоя технология от него. Не мисля, че те са фърлингите. По-скоро не са виждали такъв кораб и искат да го превземат. Не са успели да влязат и това ги е амбицирало още повече. Така продължават да си го гонят. че не са фърлинги не са тоя клон на старгейт е просто отрязан но нищо не пречи на сценаристите да го извъртят нали |
|
|
|
|
|
|
Dec 5 2010, 03:21 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 24 Регистриран: 17-January 07 Потребител No.: 1 369 Статус: Офлайн |
Ако не продължат сериала, ще е най-голямата простотия правена някога... Последния епизод показа какъв потенцял има Вселената... Пък и ще ни остават без нито един SG сериал, което се надявам да не стане |
|
|
|
|
|
|
Dec 5 2010, 06:17 PM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
Аааа, историята познава подобен трагичен развой. Добрият стар Файърфлай, Джерико, Каприка (от по-новите), Гравити, мисля че и 4400 свърши наникъде, Хрониките на Сара Конър и др. Все хубави неща, които пропаднаха заради рейтинги. Както и да е. Мисля, че ако ще спират SGUто ще му дадат един 3-ти завършващ сезон. Мисля така, след като прочетох интервю с Малози който каза, че идеята е била да разкажат историята в 5 сезона, но ако се наложи ще направят това в един последен сезон. Предстои през декември да разберем кое е вярно и кое не. До края на месеца телевизията ще обяви решението си за съдбата на SGU. Този коментар е бил редактиран от StratoBOB на Dec 5 2010, 06:20 PM |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Dec 5 2010, 10:04 PM
Коментар
|
|
![]() Jedi sine qua non ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 880 Регистриран: 9-September 09 Град: P2X-3YZ, София Потребител No.: 98 659 Статус: Офлайн |
По мое мнение и надежда от SyFy ще продължат в още един сезон. Рейтингите показаха, че повторенията на шоуто в четвъртък привлича средно по 1,45 мил. души, което е повече и от най-гледания епизод във вторник вечер. Просто да се постави кое да е шоу в тайм слота на NCIS, CSI и Dancing with the Stars e абсолютна лудост и числата го показват. Ако преместят втората половина на сезона в друго време, със сигурност ще имат по-задоволителни рейтинги. Няколко повторения на епизодите от този сезон ще привлекат още публика, защото той е всепризнато много добър. За съжаление, петък вечер отпада, защото тогава е кеча, който SyFy току-що купиха. Що за ирония... |
|
------------------------------------ I believe whatever doesn't kill you, simply makes you stranger.
The Joker |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 25th October 2025 - 05:24 AM |