subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 14 Регистриран: 9-February 07 Потребител No.: 8 615 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря на Mirror за страхотните преводи на този прекрасен сериал! :clap1:
|
|
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 12 Регистриран: 6-February 07 Град: Пловдив Потребител No.: 6 305 Статус: Офлайн ![]() |
благодаря за субтитрите на diran на мен ми харесват на който не му харесва да не ги сваля
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 2-February 07 Потребител No.: 5 211 Статус: Офлайн ![]() |
Mirror,благодаря ти за субтитрите на 5-те серии!!! Но искам да те питам,ще дублираш ли преводите на 6-ти и 7-ми епизод за да знам дали да ги гледам сега или да чакам твойте?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() The engineer ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 285 Регистриран: 7-January 07 Град: Варна Потребител No.: 257 Статус: Офлайн ![]() |
Mirror,благодаря ти за субтитрите на 5-те серии!!! Но искам да те питам,ще дублираш ли преводите на 6-ти и 7-ми епизод за да знам дали да ги гледам сега или да чакам твойте? Оставям ви в ръцете на diran. Човекът има желание и време ![]() ![]() Поздрави, mirror. |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 125 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 337 Статус: Офлайн ![]() |
mirror, моля те не се отказвай, сериалчето си заслужава добрия превод ![]() Предпочитам да изчакам повече, но да се насладя напълно на филма, а тези, които бързат могат да ползват другите субтитри, нека има избор ![]() Благодаря за труда все пак ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Оставям ви в ръцете на diran. Човекът има желание и време ![]() ![]() Поздрави, mirror. Я стига глупости. Няма да ми се отказваш сега. Диран не искам да ми се обижда, но не ми допадна превода му, а и вече свикнах със твоя стил. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= The Driver =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 144 Регистриран: 22-January 07 Град: София Потребител No.: 1 967 Статус: Офлайн ![]() |
mirror, позволи ми само да кажа няколко думи. Как някой по-неопитен преводач би научил нещо ново, ако няма качествен превод, с който да може да сравни своя собствен. Кой ще тръгне изрично да му обяснява: " Ей, човече, тук това или онова не е както трябва", най-много някой от по-опитните да му каже две три по-критикарски думи, и Човекът вече ще си знае... да мълчи, може би. Ти нали не си мислиш, че тези които гледаме сериала, ще се задоволим с нещо по-малко от твоите буквички ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 5-February 07 Потребител No.: 6 126 Статус: Офлайн ![]() |
Много ти благодаря Mirror за преводите, които правиш!!!!! Продължавай все така!!! ![]() |
|
|
|
|
cvetka |
![]()
Коментар
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн ![]() |
Mirror,моля те не спирай със качествения превод който правиш за този сериал не го оставяй в други ръце :bow:
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 13-February 07 Потребител No.: 9 673 Статус: Офлайн ![]() |
благодаря за титрите филма е страхотен дано не го спрат
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 2-February 07 Град: вкъщи Потребител No.: 5 208 Статус: Офлайн ![]() |
mirror, ние вярваме в теб! НЕ ТИ РАЗРЕШАВАМЕ ДА СЕ ОТКАЗВАШ! Поздрави и до скоро благодарене ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 31-January 07 Потребител No.: 4 593 Статус: Офлайн ![]() |
благодаря
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 12 Регистриран: 6-February 07 Град: Пловдив Потребител No.: 6 305 Статус: Офлайн ![]() |
благодаря diran
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 2-February 07 Град: вкъщи Потребител No.: 5 208 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря! Честита Баба Марта на всички преводачи и зяпачи! ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 31-January 07 Град: Варна Потребител No.: 4 745 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря много.
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 19th October 2025 - 10:52 AM |