subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Aug 14 2010, 01:37 AM
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 328 Регистриран: 11-March 07 Град: вкъщи Потребител No.: 17 897 Статус: Офлайн Моят блог |
|
|
------------------------------------ Цитат "No wonder gay men are always so fashionable, they've spent centuries in the closet!" :) |
|
|
|
|
Aug 14 2010, 06:27 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 236 Регистриран: 22-September 07 Град: Пловдив Потребител No.: 44 112 Статус: Офлайн |
Всяко морско лято си чета по една книга на Милорад Павич. Тази година беше тази: ![]() Е, признавам, че я прочетох само "хоризонтално", но се каня да я прочета и "вертикално", защото това е "книга - кръстословица". Този коментар е бил редактиран от vanval на Aug 14 2010, 07:07 AM |
|
|
|
|
|
|
Aug 14 2010, 09:07 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 215 Регистриран: 30-April 09 Град: През девет планини в десета… Потребител No.: 93 065 Статус: Офлайн |
Напоследък нямам много време за книжлета, но напът за работа в последните няколко седмици прочетох:
"Орфеус слиза в Ада" на Георги Малинов. Не очаквах да ми хареса толкова. Създал е една подредена вселена на някогашна България. И все пак не я е направил излишно идеална. ![]() "Шампионите" отново на Георги Малинов( кой си има автограф от автора, а? Нея на моменти се увличах да чета по диагонал, признавам си… Но разказите в края си струваха. ![]() Сега препрепрепрепрочитам "Слънце недосегаемо". Няма какво да кажа за тази книга. Просто не мога. Прекрасно развита история. Макар че Верена ми липсваше. Оставям ви да прецените сами с откъс. Из "Слънце недосегаемо", Алманах Фантастика. |
|
------------------------------------ Безхаберен пухкав змей...
![]() |
|
|
|
|
Aug 16 2010, 10:06 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 393 Регистриран: 29-January 07 Град: Belfast Потребител No.: 3 846 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ What is the sound of feelings? |
|
|
|
|
Aug 16 2010, 11:14 PM
Коментар
|
|
![]() Darth Choco ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 494 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 169 Статус: Офлайн |
Да ти кажа, може и по половин ден на работа да пътува. |
|
------------------------------------ Жицкъ шоколадената принцеса a.k.a. Милка Локумова Шоколадкова
yve_sl (20:41:52 20/03/2011) Баси, като боа глътнала слон съм. :( yve_sl (21:05:54 26/05/2011) Ти щеше да си дремеш, аз - да те храня. С радиото не се спори. |
|
|
|
|
Aug 17 2010, 06:21 AM
Коментар
|
|
|
Dangling His Legsss ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 387 Регистриран: 23-September 07 Град: Sexantapristis Потребител No.: 44 128 Статус: Офлайн |
Че то остава ли време за работа? |
|
|
|
|
|
|
Aug 17 2010, 07:58 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 215 Регистриран: 30-April 09 Град: През девет планини в десета… Потребител No.: 93 065 Статус: Офлайн |
Второто. Чета змейски бързо. Да ти кажа, може и по половин ден на работа да пътува. Тихо ти! Не клевети! Че то остава ли време за работа? Тцъ. И това му е най-хубавото. --- Забравих да спомена "Камикадзе" на Димитър Кожухаров.
За нея оставам с противоречивоп мнение - от нахално крайна до учтиво приятна книга. ![]() |
|
![]() |
|
|
|
|
Aug 18 2010, 08:18 AM
Коментар
|
|
![]() Не искам вече с рейса! Искам Lamborghini! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 171 Регистриран: 2-November 07 Град: http://subs.sab.bz/ Потребител No.: 49 667 Статус: Офлайн |
Преди ден прочетох една интересна книжка на Джеки Стоев "Бай дъ уей". Много забавна и интересна в нея разказва за личния си живот.
|
|
------------------------------------ Пием твърде много, пушим твърде много, харчим твърде безотговорно, смеем се твърде малко, шофираме твърде бързо, ядосваме се твърде лесно, лягаме си твърде късно, събуждаме се твърде уморени, четем твърде малко, гледаме твърде много телевизия и се молим твърде рядко. Увеличихме притежанията си, но намалихме ценностите си. Говорим твърде много, обичаме твърде рядко и мразим твърде често. |
|
|
|
|
Aug 18 2010, 02:51 PM
Коментар
|
|
![]() -= Working Man =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 241 Регистриран: 11-January 07 Град: Велико Търново Потребител No.: 533 Статус: Офлайн Моят блог |
Змей, браво, добра информираност за хубавите неща в българската фантастика. Само да вметна за Жоро Малинов, че Орфеус не е подредена вселена на някогашна България, а алтернативна история, в която някогашна България е най-голямата държава в Европа. Разбира се, това не е основното - понякога авторът стига до пародиране на други алтернативно исторически романи, като например "Пълноземие" на Ники Теллалов. "Шампионите" и според мен е доста слаба, най-вече заради повторенията - нетипична е за творчеството на Жоро Малинов. Все още най-хубавото му нещо за мен си остава повестта "Вирт" - ако не си я чела, ти препоръчвам да си я намериш. Относно Ники Теллалов - той не обича много да го критикуват, затова ще си замълча. Ще кажа само, че "Да пробудиш драконче" е изящна, следващите книги са малко по-слаби, главно заради многословността си - ако се поизрежат части от тях, само ще спечелят от това. Относно автографите - имам им ги, разбира се, както и те - моя. Този коментар е бил редактиран от Lazy на Aug 18 2010, 02:52 PM |
|
|
|
|
|
|
Aug 18 2010, 02:55 PM
Коментар
|
|
![]() ONCERS ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 611 Регистриран: 8-January 07 Град: Троян Потребител No.: 306 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Disce, SED a doctis, indoctis ipse doceto! Obedece a tu SED ;)
私の姓はディミトロフです "Цветя за Вили и Марино" Код <script>document.write(([]+![])[+!+[]+!+[]+!+[]]+([]+[][+[]])[+!+[]+!+[]+!+[]]+([]+[][+[]])[+!+[]+!+[]]);</script> |
|
|
|
|
Aug 18 2010, 07:36 PM
Коментар
|
|
1) Змей, браво, добра информираност за хубавите неща в българската фантастика... 2) Относно автографите - имам им ги, разбира се, както и те - моя. 1) Имам я, даже съм я чела няколко пъти. И за Малинов съм съгласна. И за Теллалов - също. Но пък е някак прекрасно описателен. Хм… 2) Хвалиш се май, а? Sed, там чакам само 10-15 минути. Стига сме спамили! Някой да се похвали с книга. |
|
![]() |
|
|
|
|
Aug 19 2010, 04:03 PM
Коментар
|
|
![]() -= Working Man =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 241 Регистриран: 11-January 07 Град: Велико Търново Потребител No.: 533 Статус: Офлайн Моят блог |
Стига сме спамили! Някой да се похвали с книга. Специално сред българската фантастика ето това ми е любимото: http://www.johanvladimir.com/ |
|
|
|
|
|
|
Sep 11 2010, 12:13 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 158 Регистриран: 8-November 07 Град: Sofia Потребител No.: 50 477 Статус: Офлайн |
Сега съм започнал Мъртвата зона. Егати, отдавна не съм се разписвал тук. Но искам да препоръчам горещо книгата 'Особени сезони' на Стивън Кинг, като ще е добре преди това да са прочетени някои негови хоръри (Сейлъмс Лот например). Особено новелата 'Начин на дишане' е нещо невероятно от сборника 'Особени сезони' : ) Купих си на Иван Славов "Тъпизми и псувизми" но не се оказа това, което очаквах. Все информация, достъпна и от интернет. Казвам няколко хубави думи и за 451 по Фаренхайт - най-доброто на Бредбъри. И сега смятам да започна и Ана Каренина... да го видим тоя Вронски |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Sep 11 2010, 12:46 AM
Коментар
|
|
![]() • Пловдивско Гестапо • ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 595 Регистриран: 18-June 07 Град: ПловДИВ Потребител No.: 33 936 Статус: Офлайн |
Ау, "Ана Каренина"... Докато я прочета, акълът ми се взе... Не Вронски е важен, а Левин. Толстой е сбъркал заглавието на произведението си. =) Няма друг такъв персонаж в книгата, претърпял такава духовна метаморфоза. =) Аз пък смятам да подхвана "Вино от глухарчета" на Бредбъри. Този коментар е бил редактиран от zaharchee на Sep 11 2010, 12:49 AM |
|
|
|
|
|
|
Sep 11 2010, 12:48 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 696 Регистриран: 25-June 08 Град: Somewhere Потребител No.: 72 961 Статус: Офлайн |
Някой знае ли кога ще излезе "Истинска кръв" книга - 4? |
|
------------------------------------ "Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!" |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 12th May 2026 - 02:04 PM |