subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 15 Регистриран: 13-August 10 Град: София Потребител No.: 114 845 Статус: Офлайн ![]() |
Извинявам се за грешката-мислех че има 12 серия но съм се объркала Благодаря че превеждате за нас ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 15-October 08 Потребител No.: 79 266 Статус: Офлайн ![]() |
не че нещо но наистина се появиха 11 и 12 епизод по едно и също време.... нз защо, не съм ги гледал понеже преди 2 дена си дръпнах 3 сезон и днес току приключих 10 епизод ![]() Този коментар е бил редактиран от electroneon на Feb 6 2012, 11:04 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Човекът-група =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 696 Регистриран: 2-August 08 Град: Плевен Потребител No.: 74 735 Статус: Офлайн ![]() |
И аз не че нещо, само дето Замунда не е критерий ![]() 11-ти епизод го има още от миналата събота по международните торент тракери, а 12-ти - от тази. |
------------------------------------ Нямаш ли си свой човек, загубен си, мой човек!
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 15-October 08 Потребител No.: 79 266 Статус: Офлайн ![]() |
И аз не че нещо, само дето Замунда не е критерий ![]() 11-ти епизод го има още от миналата събота по международните торент тракери, а 12-ти - от тази. за 11 мерси за буквите вече му видях сметката, а за 12 моля те сложи името и като го почнеш съответно прогреса на първия пост ![]() Този коментар е бил редактиран от lapd87 на Aug 15 2010, 07:47 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Човекът-група =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 696 Регистриран: 2-August 08 Град: Плевен Потребител No.: 74 735 Статус: Офлайн ![]() |
и все пак това означава че има 12 епизод и въпроса на колегата за преводите на 11 и 12 си е напълно в нормите ![]() за 11 мерси за буквите вече му видях сметката, а за 12 моля те сложи името и като го почнеш съответно прогреса на първия пост ![]() Sir, yes, sir! ![]() Кога ли не съм си публикувал прогреса през 25% в първия пост... |
------------------------------------ Нямаш ли си свой човек, загубен си, мой човек!
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Sir, yes, sir! ![]() Кога ли не съм си публикувал прогреса през 25% в първия пост... да си призная бях се объркал за една работа и затова написах мнението... ![]() П.С. обещавам да гледам повече занапред Този коментар е бил редактиран от lapd87 на Aug 15 2010, 08:11 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 27 Регистриран: 20-November 08 Град: София Потребител No.: 81 886 Статус: Офлайн ![]() |
За пореден път Благодаря ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 15 Регистриран: 20-August 07 Град: София Потребител No.: 41 288 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря за бързия превод. Страхотна серия, разплаках се накрая!
|
------------------------------------ Feelings change - Memories don’t.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Поредното объркване. 19-ти епизод е "Terror", a 20-ти - "No promises". Ще подменя архива на 19-ти.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 15 Регистриран: 20-August 07 Град: София Потребител No.: 41 288 Статус: Офлайн ![]() |
Да, и аз това забелязах. Иначе остават още 2 серии и сезона приключва, нали?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
След година и половина и страхотен финал видяхме най-после края на прословутия трети сезон. Не ни остава нищо друго, освен да чакаме лятото и обещания четвърти. Благодаря на всички, които ми помогнаха и подкрепиха при превода на всичките 22 серии.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Изключителен завършек на сезона. Невероятно въздействащ сериал. Отново благодарности за навременните и качествени преводи! Очаквам с нетърпение 4-ти сезон. Поздрави на всички! |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 27 Регистриран: 20-November 08 Град: София Потребител No.: 81 886 Статус: Офлайн ![]() |
Благодарности и от мен
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Честито ви начало на четвърти сезон, приятели на сериала. Първи епизод в Арена - цък. Очаквайте скоро превод, следете първия пост за по-подробна информация.
Този коментар е бил редактиран от electroneon на Feb 6 2012, 11:04 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Честито и на теб. Радвам се, че продължаваш прекрасната си работа с превода! Поздрави! |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 27th August 2025 - 12:59 PM |