subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 14 Регистриран: 11-December 07 Град: София Потребител No.: 54 366 Статус: Офлайн ![]() |
Свалих си програмката, свалих аспел, обаче какъв речник да сваля? Извинявам се ако мнението ми е глупаво или нещо... начинаещ съм ![]() Тук са качени речници за английски и български. http://www.5group.com/~zdravko/aspell/ Разработката е в застой от около 2 месеца, но не продължа да работя при първа възможност. Този коментар е бил редактиран от z_stoichev на Nov 5 2008, 11:15 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 13-December 08 Потребител No.: 83 502 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря z_stoichev.Чудесна програма, има много функций които при други програми ги няма..поклон
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 12-August 09 Потребител No.: 97 699 Статус: Офлайн ![]() |
Страхотна програма. Надявам се да продължиш да я подобряваш.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 19-September 09 Потребител No.: 98 998 Статус: Офлайн ![]() |
Супер програмка, благодаря ти много. ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДЕДОТО ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 302 Регистриран: 3-February 07 Град: Ямбол Потребител No.: 5 742 Статус: Офлайн ![]() |
Знам, че разработването на програмата е в застой, но ще го споделя, ако някой някога го прочете. Става въпрос за функцията "Проверка за четаемост". При настройката за определена скорост/15 знака в секунда/, показва сгрешените редове само при които има толеранс от време, за да влязат в зададената норма. При тези които няма такъв толеранс, въобще не ги показва. След корекция на краткотрайните реплики, не ги показва като извън зададената норма, даже и да не отговарят на нея, защото вече няма толеранс от време, което да използва за корекция. Според мен, би трябвало да продължи да ги показва като сгрешени, за да могат да се коригират по един или друг начин. Да не ги изброявам. |
------------------------------------ Не прави на другите това, което не искаш да правят на теб.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ДЕДОТО ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 302 Регистриран: 3-February 07 Град: Ямбол Потребител No.: 5 742 Статус: Офлайн ![]() |
Платена ли стана, що ли? Версия 2.3.3.158 е нещо бъгава. Не разрешавайте да ви се обновява до нея. Явява се съобщение за грешка нещо като "%s". Този коментар е бил редактиран от paket на Dec 11 2010, 08:34 AM |
------------------------------------ Не прави на другите това, което не искаш да правят на теб.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= ШпиОниН НумЕру УнО =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 400 Регистриран: 22-December 06 Град: Pleven Потребител No.: 38 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
И при мен нещо бъгва. Дори изтеглих по стара версия, но пак не иска да работи. Дава ми системна грешка. Ако знаете как да се оправи, дайте предложения. |
------------------------------------ Red sky in the morning, the sailor takes warning, red sky at night, sailor's delight
![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= ШпиОниН НумЕру УнО =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 400 Регистриран: 22-December 06 Град: Pleven Потребител No.: 38 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Успях чак с 2.1.2.117. ![]() |
------------------------------------ Red sky in the morning, the sailor takes warning, red sky at night, sailor's delight
![]() |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 08:09 AM |