subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 404 Регистриран: 9-January 07 Град: CZ Потребител No.: 371 Статус: Офлайн ![]() |
The DVD Encyclopedia of World War II - part I Видео енциклопедия на Втората световна война - част I Afrika Corps to Claude Auchinlech / от Африканския корпус до сър Клод Окинлек Като любител на историческите филми нямаше как да пропусна тази забележителна английска поредица от 10 документални филма за Втората световна война, създадена през 2002 г. Ако случайно Ви попаднат някакви субтитри за непреведените филми от поредицата, пък били те и на китайски, ще съм благодарен да ги прикачите в темата, тъй като преводът от нула ми коства доста време и усилия. Видео енциклопедията включва следните филми:
Филмът достига до Вас благодарение на kolibka.com. Приятно гледане! Субтитри Този коментар е бил редактиран от Zaza14 на Feb 3 2012, 09:26 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 64 Регистриран: 8-January 07 Потребител No.: 305 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря и успех с превода!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Гилдията на благородните девици ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 056 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 187 Статус: Офлайн ![]() |
Ако имаш нужда от помощ - обаждай се...
|
------------------------------------ Мисленето не е за всеки...
-------- Какво е предназначението на жената в хобито на мъжа? - Да ти развали кефа от него! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Тhe Hong Kong Кid =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 506 Регистриран: 23-December 06 Град: Хонг Конг Потребител No.: 68 Статус: Офлайн ![]() |
Успех с превода, аз също съм насреща ![]() |
------------------------------------ "Когато рамото ти се движи, аз го виждам. Бъди бърз и директен като използваш ЧИ. Това ти дава сила! Важна е изненадата." Брус Лий към Джейсън Стиуел(Няма място за отстъпление)
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 24-February 07 Потребител No.: 13 156 Статус: Офлайн ![]() |
Благодая за превода :clap1:
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 64 Регистриран: 8-January 07 Потребител No.: 305 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 10th August 2025 - 03:27 PM |