subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Чукча не читател, чукча писател! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 262 Регистриран: 11-January 07 Град: The south states, between two borders Потребител No.: 667 Статус: Офлайн ![]() |
СЕЗОН 8, ЕПИЗОД 13 - "Г-н Монк става кум" ПРОГРЕС: ГОТОВИ СА! ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от booker на Nov 24 2009, 10:49 PM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Чукча не читател, чукча писател! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 262 Регистриран: 11-January 07 Град: The south states, between two borders Потребител No.: 667 Статус: Офлайн ![]() |
СЕЗОН 8, ЕПИЗОД 14 - "Г-н Монк и значката" ПРОГРЕС: ГОТОВИ СА! ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от booker на Nov 29 2009, 09:09 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
СЕЗОН 8, ЕПИЗОД 15 - "Г-н Монк и Краят" - част I ПРОГРЕС: ГОТОВИ СА! ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от booker на Dec 4 2009, 09:59 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 728 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн ![]() |
И аз се присъединявам към благодарностите. Браво booker! Поздравявам те за търпението, старанието и много добрите преводи! Продължавай да ни радваш. Успех!!! Благодаря много на Преводача за усилията, които полага, за да превежда сериала. Това е последният епизод нали? Ще има ли още сезони? Сега със стачките на сценаристите... Отново отличен за booker ![]() ![]() ![]() Премиерата на 7-ми сезон е на 18-ти юли 2008 WoW супер! Монк ще се превърне в най-многосезонния сериал който съм гледал. Още една добра новина. Иначе тъкмо изгледах 15-ти епизод и превода е страхотен. booker продължавай в същия дух. С нетърпение чакам продължението. Привет отново, на всички фенове на сериала ![]() Само припомням на ПРЕВОДАЧИТЕ на този великолепен сериал, увлечени в магията на превода, че всички фенове ще бъдат в очакване....Сюжетът е непридвидим, очакването и удоволствието огромно...Приятно гледане на всички и лека работа на майсторите ![]() Отново ти благодарим за безусловния труд ![]() Ще чакам с нетърпение. Благодаря за чудесните буквички!
![]() |
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 728 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн ![]() |
ееeeeх booker , труд...признание..благодарност ![]() Жив и здрав и отново заедно през идната година ![]() П.П. Да ти се случват чудеса... ![]() Аааааа и да не пропусна ............страхотен превод....КАКТО ВИНАГИ ![]() ![]() booker , благодаря ти сърдечно ![]() ![]() Много ти благодаря за субтитрите ![]() Мерси за субтитрите.. ![]() Отново перфектни субтитри,мерси много ![]() Много благодаря! Отлична работа! ![]() Искам само да помоля да добавиш и линкове към последните серии от 7 сезон, по-удобно е. ![]() Благодаря!:) Ами ще чакаме ![]() ![]() Успех ! И аз много благодаря за страхотните преводи, които правиш !
![]() ![]() ![]() За съжаление в петък (20.ІІ.) ще се излъчи финалният епизод за сезона! А през лятото на тази година, ще бъде премиерата на осми - последен сезон !!! Успех на преводача ![]() |
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
мерси за буквичките booker, чакам субтитрите с нетърпение...Не мога да опиша смесените си чувства, радостта от началото на новия сезон и недоволството, от това, че ще е последен... Успех с превода а относно сезона "за съжаление всичко хубаво има своя край само лукканката има два" ;о) Лично аз изгледах 2 сезона (6-ти и 7-ми) с твоите субтитри и съм доволен, преводът ти е добър, така че ще чакам твоите субтитри... booker, keep going. Много ми харесват преводите ти. Жалко, че е последен сезон, но все някога трябва да има край, иначе става много разтегнато ![]() Благодаря! Благодаря И наздраве за новия сезон Благодаря за субтитрите. ![]() благодаря за субовете, чакаме за четвърти епизод ![]() Благодаря ви много, че превеждате епизодчетата! Много се радвам на новото сезонче! Давайте в същият дух!
![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
благодаря за субовете, чакаме за четвърти епизод ![]() Бре давайте ги насам тия субтитри! Щом е вече преведено не ни трябва редакция! Айде, че нямам търпение да го гледам. Сигурен съм, че не се нуждаят от редактиране ![]() пп: Искам и аз да изкажа благодарностите си към booker. Благодаря ти човече! ![]() Едно ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ отново за титрите само така ![]() От мен, едно голямо БЛГОДАРЯ за booker ![]() Много интересен епизод, очаквам субтитрите и благодаря за положения труд ![]() Не усетих как мина една трета от сезона.... Супер сериал и браво на booker за преводите ![]() Не знам дали ще повярваш ама влизам на всеки 15 минути да видя дали не са излезли вече. ПП: Благодаря много за буквичките! Благодаря много ![]() Благодаря
![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Здравей, благодаря че превеждаш Монк, този чудесен сериал! booker, благодаря ти че превеждаше сериала почти през цялото време. Благодаря ![]() Благодарности и от мен и успех с последните два епизода. ![]() мерси Booker, благодаря за всичките преведени от теб епизоди на Монк. За жалост поредицата свърши и остана не преведен само 1 епизод! Чакаме го с нетърпение! Поздрави: $ver@ ![]() Ехааа има напредък по последния за съжаление епизод успех батенце ще чакаме с нетърпение мерси за субтитрите. чакаме последната серия Много благодарности на преводача ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Цитат(de64eto @ Dec 11 2009, 08:40 AM) Много благодаря на преводача за страхотните субтитри,невероятен е!! С нетърпение чакам последните субтитри и много съжалявам,че сериала свършва,много благодаря за положеният труд,за да можем да се наслаждаваме на Монк!!! Благодаря ти много за всички преведени епизоди, винаги субтитрите са били преведени перфекно, много съжелявам, че поредицата свършва, но тази вечер се надявам субтитрите да бъдат готови за да мога да гледам и 1-ва част...
![]() Този коментар е бил редактиран от yvetted на Dec 10 2009, 09:27 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 9-April 08 Град: София Потребител No.: 67 747 Статус: Офлайн ![]() |
Голям филм Голям преводач!!! ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
СЕЗОН 8, ЕПИЗОД 16 - "Г-н Монк и Краят" - част II ПРОГРЕС: ГОТОВИ СА! ![]() ![]() Този коментар е бил редактиран от booker на Dec 12 2009, 02:18 AM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 11-December 08 Потребител No.: 83 387 Статус: Офлайн ![]() |
В този форум кирилицата е задължителна!
Този коментар е бил редактиран от Victoria на Dec 12 2009, 12:07 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 8 Регистриран: 2-July 09 Град: България Потребител No.: 96 204 Статус: Офлайн ![]() |
Booker Вечен Респект към теб ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 64 Регистриран: 9-July 07 Потребител No.: 35 690 Статус: Офлайн ![]() |
Част и от моя също! booker благодаря ти за удоволствието! ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 4-June 08 Потребител No.: 71 993 Статус: Офлайн ![]() |
booker, за пореден път БЛАГОДАРЯ и от мен ![]() Ето и нещо интересно: В началото на декември в САЩ завърши друга популярна поредица - за невротичния детектив Монк, за който Тони Шалуб бе неведнъж номиниран и награждаван с "Еми" и "Златен глобус". С 9,4 млн. зрители пред екрана финалът постави рекорд за гледаемост на драматичен сериал с едночасови епизоди, излъчвани по кабелен канал. Източник: VESTI.bg |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 8 Регистриран: 2-July 09 Град: България Потребител No.: 96 204 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря за информацията много
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 25th June 2025 - 03:22 PM |