subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Jan 25 2009, 09:39 PM
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн |
Е мани ги тия, аз взимам в шпиндел - 10 диска, 40 лв. Ако пък ти трябват повече дискове - 25 за 87 лв. по 3.50 лв на диск. Ето ти и HP за 23 лв 10 диска. http://mallbg.com/product_details.php?prod...2Umb3JkZXI9YXNj |
|
|
|
|
|
|
Jan 25 2009, 10:15 PM
Коментар
|
|
![]() -= WAFan =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 232 Регистриран: 22-December 06 Град: мУле Потребител No.: 53 Статус: Офлайн |
ЛГ ли? Още ли не си им ял бахура, бат' Боре? :spiteful: Айде бе! И моята е LG, а тогава (2004) бяха едни от най-добрите... записал съм няколко хиляди дискове и още си бачка перфектно... :) A по темата... има няк'ви HDD'та 1ТБ за ~180лв. и май такова ще си взема, защото колкото и да е зле... повече години ще издържи за storage, отколкото там двуслойните ДВДта. Разликата в цената не е толкова голяма, ако се вземе предвид, че и на ХДДто все някога може да изтриеш нещо и да запишеш друго (филм или release). A иначе... BD дисковете са обречени да излизат по-скъпо от покупката на едно HDD (дори след години, години) :))) Този коментар е бил редактиран от SeeKnDestroY на Jan 25 2009, 10:18 PM |
|
------------------------------------ UNAVAiLABLE
|
|
|
|
|
Jan 25 2009, 10:43 PM
Коментар
|
|
|
-=Quizat Haderach=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 160 Регистриран: 25-December 06 Град: България Потребител No.: 90 Статус: Офлайн |
Нещо откъм HDD последните новини за Seagate не са много добри. Имат цяла серия, пусната в продажба, с опасност да станат на тухли. И аз съм потърпевш, но все още джокера 50:50 е в моя полза. За справка - Seagate Bricks! DVD5 & DVD9 - от години само HP (червените 5-ци и жълто-оранжавите 9-ки). Последно съм с GSA-H58N и нямам никакви ядове. Обаче на повече от 8х 5-ца не печа. |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Jan 25 2009, 10:53 PM
Коментар
|
|
![]() -= Пенсиониран Манекен на Винпром =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: СтелТ Коментари: 453 Регистриран: 22-December 06 Град: Ичера, край МегданЯ Потребител No.: 24 Статус: Офлайн |
Айде бе! И моята е LG, а тогава (2004) бяха едни от най-добрите... Тогава - да, наистина бяха. И даянеха много, а и аз бях доволен от тях - на три щайги в офиса имах поне по едно такова ЛъГъ, но в момента оптиките на тази марка (не само на писачките, но и на почти всичките им подобни устройства) са под всякаква критика. Един допълнителен пример - на домашното ми кино, тоже ЛГ, за една година му сменяха 3 (три) пъти оптиката и всеки път тя издържаше все по-малко от предишния, докато накрая не го метнах и него в мазето месец преди да му изтече гаранцията. |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 23rd May 2026 - 08:18 AM |