subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 125 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 337 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря! Наистина ли сериалчето е спряно? |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 337 Статус: Офлайн ![]() |
На 26 май отново е на лице ![]() |
|
|
|
|
telmi |
![]()
Коментар
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн ![]() |
HBO пуска сериала от 04.05.2007 - всеки петък по 1 серия ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 29-January 07 Потребител No.: 3 756 Статус: Офлайн ![]() |
Това е много добра новина ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 10 Регистриран: 31-January 07 Потребител No.: 4 666 Статус: Офлайн ![]() |
За съжаление сериала е спрян, като ще бъдат излъчени оставащите 6 епизода.
Този коментар е бил редактиран от someonenew на Feb 9 2012, 09:53 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 29-March 07 Потребител No.: 20 581 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 38 Регистриран: 23-January 07 Потребител No.: 2 394 Статус: Офлайн ![]() |
За съжаление сериала е спрян, като ще бъдат излъчени оставащите 6 епизода. Дали ще има превод на последните епизоди? Никой не качва 17 епизод в българските тракери, а преди това да стане май липсва интерес за превод. Този коментар е бил редактиран от someonenew на Feb 9 2012, 09:53 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 12 Регистриран: 27-January 07 Потребител No.: 3 519 Статус: Офлайн ![]() |
Страхотни актьори, страхотен сериал - може би най-интелигентният изобщо! Има интерес, разбира се, ама няма как да е като този към "масовките"...Нали?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Има интерес, разбира се, ама няма как да е като този към "масовките"...Нали? O, я стига глупости! Ако си мислите, че преводачите избират какво да превеждат по това колко хора го чакат, значи сте в много голяма заблуда (не говоря за хлапетата, които държат да им се теглят много бозите). Ако аз не харесвам даден сериал нищо не може да ме накара да тръгна да го превеждам - почти съм убеден, че с повечето хора е така. А това с "масовките" е адски смешно, защото никой филм/сериал няма зрителския интерес като даденост. За да е гледаем той трябва да предложи нещо на публиката си. Аз се отказах от Студио 60 след първите четири епизода - с нищо не успя да ме изненада и спечели като зрител. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 38 Регистриран: 23-January 07 Потребител No.: 2 394 Статус: Офлайн ![]() |
Аз въпреки всичко отправям молба към semeistvoto за довършване превода на сериала! P.S. Току що видях, че има качени субтитри за 17 епизод. Огромно благодаря! Този коментар е бил редактиран от docR на Jun 3 2007, 09:56 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 32 Регистриран: 1-February 07 Град: Стара Загора Потребител No.: 5 096 Статус: Офлайн ![]() |
Буквичките за 18 епизод - в началото на темата.
|
------------------------------------ Ако знаех отговорите на всички въпроси, щях да се кандидатирам за Бог.
M.A.S.H. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 12 Регистриран: 27-January 07 Потребител No.: 3 519 Статус: Офлайн ![]() |
Благодарим, благодарим...Не сме се отказали от сериала - вярваме вие също!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 32 Регистриран: 1-February 07 Град: Стара Загора Потребител No.: 5 096 Статус: Офлайн ![]() |
Благодарим, благодарим...Не сме се отказали от сериала - вярваме вие също! Как да се откажа, като толкова го обичам. И така ме е яд на тия тъпи Хамериканци, че няма да гледаме втори сезон. Ама кога прасе е разбирало от кладенчова вода. Преводите на останалите епизоди вероятно ще се забавят, защото днес започвам нова работа (стискайте палци) и не знам как ще съм със свободното време. 19 епизод е готов и има линк в началото на темата. |
------------------------------------ Ако знаех отговорите на всички въпроси, щях да се кандидатирам за Бог.
M.A.S.H. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 61 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 572 Статус: Офлайн ![]() |
Мило семейство, качвам английските субтитри на 20 и 21 епизод, за да има с какво да се занимавете през горещите вечери. Качени на СайтОТ ------------------------------ Причина за редакцията: turezki, качих ги на сайта, може би не знаеш, но вече не бива да прикачваме английски субтитри във форума. sty Този коментар е бил редактиран от sty на Jul 5 2007, 09:55 AM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() бет аз иртитбус ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 969 Регистриран: 20-January 07 Град: Г.Делчев Потребител No.: 1 692 Статус: Офлайн ![]() |
Английски субтитри нали вече не се качват във форума?
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 14th August 2025 - 11:37 AM |