subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Sep 10 2007, 09:55 AM
Коментар
|
|
![]() -= ОфИцИАлнО брАкУвАн =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 284 Регистриран: 15-January 07 Град: San Francisco Потребител No.: 1 109 Статус: Офлайн |
Е това е отношение към съдиите Любов Този коментар е бил редактиран от dantcho на Sep 10 2007, 09:57 AM |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Sep 11 2007, 12:56 AM
Коментар
|
|
|
-= У Т А Й К А =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 690 Регистриран: 23-January 07 Град: Горна Оряховица / София Потребител No.: 2 226 Статус: Офлайн Моят блог |
хахахаха |
|
|
|
|
|
|
| liquid |
Sep 11 2007, 02:19 AM
Коментар
|
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Sep 12 2007, 05:12 AM
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог |
Дневникът на замръзващия московчанин Разказ за Чернобил Преглеждах си фаворитите на браузъра и попаднах на двата линка. Много отдавна съм ги добавял, но сметнах, че си струва да ги споделя с вас. Първият е точно за тази тема - доволно ще ви развесели. Колкото до втория линк... сами преценете. Аз съм чел разказа няколко пъти. |
|
|
|
|
|
|
Sep 12 2007, 11:44 AM
Коментар
|
|
![]() Darth Choco ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 494 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 169 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Жицкъ шоколадената принцеса a.k.a. Милка Локумова Шоколадкова
yve_sl (20:41:52 20/03/2011) Баси, като боа глътнала слон съм. :( yve_sl (21:05:54 26/05/2011) Ти щеше да си дремеш, аз - да те храня. С радиото не се спори. |
|
|
|
|
Sep 12 2007, 03:21 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 57 Регистриран: 8-February 07 Град: Габрово Потребител No.: 7 570 Статус: Офлайн |
ЕЗИКЪТ НА ЖЕНАТА: Да = Не. Не = Да. Може би = Не. Ние трябва = Аз искам. Съжалявам = Ще съжаляваш. Трябва да поговорим = Искам да се оплача. Разбира се, давай = Не искам да го правиш. Прави каквото искаш = Ще си платиш за това по-късно. Не съм разстроена = Разбира се, че съм разстроена, идиот такъв! Слушаш ли ме? = Вече е твърде късно, мъртав си. Трябва да се научиш да общуваш = Просто се съгласи с мен. Бъди романтичен, изгаси лампата = Имам отпуснати бедра. Ти си толкова ... мъжествен = Трябва да се обръснеш и освен това много се потиш. Обичаш ли ме? = Ще поискам нещо скъпо. Ти решаваш = Досега трябва да ти е ясно правилното решение. Много си внимателен тази вечер = Винаги само за секс ли мислиш? След минутка съм готова = Събуй си обувките и си намери хубав мач по телевизията. Колко ме обичаш? = Днес направих нещо, което ти със сигурност няма да ти хареса. ЕЗИКЪТ НА МЪЖЕТЕ: Гладен съм = Гладен съм. Спи ми се = Спи ми се. Уморен съм = Уморен съм. Хубава рокля = Хубава цепка!/Господи, какво деколте! Обичам те = Хайде да правим секс. И аз те обичам! = Добре де, казах го, хайде вече да правим секс! Скучно ми е = Искаш ли да правим секс? Какво има? (Какво не е наред) = Предполагам, че тази вечер и дума не може да става за секс./ През каква безсмислена психологическа травма, измислена от самата теб, минаваш сега? Може ли да потанцуваме? = Бих искал да правя секс с теб. Може ли да ти се обаждам от време на време? = Бих искал да правя секс с теб. Искаш ли да отидем на кино? = Бих искал да правя секс с теб. Мога ли да те изведа на вечеря? = Бих искал да правя секс с теб. Ще се омъжиш ли за мен? = Искам да е незаконно да правиш секс с други мъже. Изглеждаш ми напрегната, нека ти направя масаж = Искам да правим секс в близките десет минути./Искам да те опипам Добре, хайде тогава да говорим! = Опитвам се да те впечатля като ти покажа, че съм умен и след това бих искал да правя секс с теб ./ Опитвам се да ти покажа, че не съм повърхностен и тогава може би ще се съгласиш да правиш секс с мен. Разбира се, харесва ми новата ти прическа!= Разбира се, че харесвах повече старата! Разбира се, харесва ми новата ти прическа! = Дала си 50 $, а няма почти никаква разлика. Тази рокля ми харесва повече! = Просто вземи която и да е рокля и давай да си ходим в къщи! А ето и какво чуват при разговор с жени: Когато жената казва: "Това място е истинска кочина! Хайде двамата с теб да почистим. Твоите вещи са на пода и няма да имаш никакви дрехи, ако не включим пералнята веднага!" Всъщност мъжът чува: "Дрън, дрън, дрън, ХАЙДЕ, дрън, дрън, дрън, ДВАМАТА С ТЕБ, дрън, дрън, дрън, НА ПОДА, дрън, дрън, дрън, НИКАКВИ ДРЕХИ, дрън, дрън, дрън, ВЕДНАГА." |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Sep 12 2007, 03:32 PM
Коментар
|
|
![]() -= Тhe Hong Kong Кid =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 517 Регистриран: 23-December 06 Град: Хонг Конг Потребител No.: 68 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ "Когато рамото ти се движи, аз го виждам. Бъди бърз и директен като използваш ЧИ. Това ти дава сила! Важна е изненадата." Брус Лий към Джейсън Стиуел(Няма място за отстъпление)
|
|
|
|
|
Sep 12 2007, 11:46 PM
Коментар
|
|
![]() ~The Darkest Power~ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 121 Регистриран: 14-January 07 Потребител No.: 1 055 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Raines - 01x06 - Прогрес: 50%
|
|
|
|
|
Sep 13 2007, 05:11 AM
Коментар
|
|
![]() Homo vulgaris ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 015 Регистриран: 31-January 07 Град: Лондон Потребител No.: 4 726 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
| liquid |
Sep 13 2007, 05:47 AM
Коментар
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=TjC3R6jOtUo http://www.youtube.com/watch?v=n3REuen54jA http://www.youtube.com/watch?v=k6C_HjWr3Nk http://www.scaryideas.com/video/3785/ Този коментар е бил редактиран от liquid на Sep 13 2007, 06:05 AM |
|
|
|
|
|
|
Sep 14 2007, 11:05 AM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 116 Регистриран: 22-January 07 Град: София Потребител No.: 1 960 Статус: Офлайн |
Ей на това му викам добре защитен от ботове сайт:
|
|
------------------------------------ My opinions are worthless so I give them out freely.
![]() |
|
|
|
|
Sep 14 2007, 02:13 PM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
Защитен е и от потребители |
|
|
|
|
|
|
Sep 14 2007, 04:07 PM
Коментар
|
|
![]() -= Протойерей =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 146 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 596 Статус: Офлайн |
ЗАДАЧКА-ЗАКАЧКАУСЛОВИЕ: Meчок се пързаля по склон на планина. ОТГОВОР: Мечокът е абсолютно черен на цвят! ОБЯСНЕНИЕ: В условието е дадено, че силата на триене F = 0. Очевидно става дума за т.нар. "идеален мечок". Идеалният мечок не притежава физически размери, следователно не може да отразява какъвто и да е цвят. Излиза, че мечокът е безцветен. Но, също така е известно, че мецанът има тегло, различно от нула, значи притежава енергия, която може да излъчва под формата на фотони. Физическите размери на мечока са нулеви, а масата се отличава от нула => вътрешният топлообмен и температурата му са колосални. От което следва: 1. Мечокът е съставен от частици йонизиран водород; 2. Излъчва в ултравиолетовия спектър; 3. Имайки предвид огромната му плътност и маса, излиза, че мечокът всъщност е "черна дупка". Това е пример за абсурдно поставен проблем, но при методически подход на размислите явно се намира логично обяснение. Помислете! Никъде не е упоменато, че физическите размери на мечока са нулеви. Нито има условия/доказателства за размерите на "идеалният мечок". Идеални обекти, които не отразяват светлина, но излъчват своя собствена, се наричат "абсолютно черно тяло" и си имат маса и размери (примерно Слънцето). Енергията, която излъчва мечока не е задължително да бъде под формата на йонизиран водород (HII), от там и извода, че вътрешният му топлообмен и температура могат да се разглеждат само относно околната му среда. Освен това черните дупки излъчват рентгенови лъчи, а не ултравиолет. Ако мечокът се пързаля по склон и се съобразим с условието, че силата на триенето е 0, т.е. мечокът е идеален, енергията която излъчва е равна на Е=m.c (на квадрат). Където c e скоростта на светлината. Ако мечокът е черна дупка, то той би трябвало да поглъща в широк диапазон материята, върху която се пързаля (хоризонт на събитията), или по-точно склонът да се пързаля към мечока. За да изпълним условието, мечока би трябвало да е или слънце, или квазер. Този коментар е бил редактиран от Tenere на Sep 15 2007, 01:09 AM |
|
------------------------------------ "Φαίνεταί μοι κῆνος ἴσος θέοισιν
ἔμμεν᾽ ὤνηρ, ὄττις ἐνάντιός τοι ἰσδάνει καὶ πλάσιον ἆδυ φωνεί- σας ὐπακούει" ( Σαπφώ ) |
|
|
|
|
| liquid |
Sep 14 2007, 04:46 PM
Коментар
|
|
Цитат(bluedog @ Sep 14 2007, 16:12) Изvинете за цензирните думи та Баи Ганио тур4ина и американеца vарvели през путинята оба4е се стумнило и кжо дапражат тур4ина си отрязал раката и тжа яли на следжа6тия ден жаржели жаржели смра4ило се пак и кжо 6те праат американеца си рейе руката на следжа6тия ден жаржели жаржели смра4ило се и до6ал ред на Баи Ганио да приготжя же4ерята . Тои еякулирал а на у4удените погледи на спутниците отгожорил : Жие кжо си мислите , по едно крем4е и си лягате! |
|
|
|
|
|
|
Sep 14 2007, 06:17 PM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 068 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Те затва обесняаам аз че абсолютно черно тяло нема, ама никой ме не слуша.
|
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 22nd May 2026 - 12:42 AM |