subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Aug 28 2014, 07:29 AM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 74 Регистриран: 3-February 12 Потребител No.: 128 070 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Aug 28 2014, 08:47 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 024 Регистриран: 12-May 11 Град: Варна Потребител No.: 122 706 Статус: Офлайн Моят блог |
|
|
------------------------------------ Един ден без смях е пропилян ден!
Чарли Чаплин |
|
|
|
|
Aug 29 2014, 09:11 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 024 Регистриран: 12-May 11 Град: Варна Потребител No.: 122 706 Статус: Офлайн Моят блог |
|
|
------------------------------------ Един ден без смях е пропилян ден!
Чарли Чаплин |
|
|
|
|
Aug 29 2014, 09:26 PM
Коментар
|
|
![]() киноманка ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 1 330 Регистриран: 5-March 13 Град: Варна Потребител No.: 132 965 Статус: Офлайн |
goranova, аз на техеранци не вярвам. |
|
|
|
|
|
|
Aug 30 2014, 09:16 AM
Коментар
|
|
![]() ¯\_(ツ)_/¯ ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 361 Регистриран: 13-May 12 Град: Добрич Потребител No.: 129 330 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Sep 4 2014, 03:04 PM
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн |
18+Отвори! Истеричен женски глас: - Ало, полицията ли е? - Да. - Идвайте бързо! Изнасилват ме! - Къде? - Вече в задника! - Абе не ми пука къде те изнасилват. Къде да дойдем?
|
|
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
|
Sep 5 2014, 01:26 PM
Коментар
|
|
![]() киноманка ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 1 330 Регистриран: 5-March 13 Град: Варна Потребител No.: 132 965 Статус: Офлайн |
![]() Поздрав за картоиграчите: ![]() Този коментар е бил редактиран от gpym4e на Sep 5 2014, 01:33 PM |
|
|
|
|
|
|
Sep 5 2014, 03:34 PM
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
|
Sep 6 2014, 01:08 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 74 Регистриран: 3-February 12 Потребител No.: 128 070 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Sep 12 2014, 10:25 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
![]() Не пишете субтитрите с такава писалка |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Sep 15 2014, 12:53 PM
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sep 15 2014, 05:13 PM
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
|
Sep 15 2014, 09:12 PM
Коментар
|
|
РАБОТНОТО ВРЕМЕ НА ПРЕВОДАЧИТЕ В САЙТА: ![]() |
|
|
|
|
|
|
Sep 16 2014, 11:10 AM
Коментар
|
|
Съд. Гошо съди голема сладкарска фирма за нанесени телесни повреди, що техен камьон ги блъснал на едно кръстовище.Фирмата се представлява от нахакан адвокат, и он рипа: - Господине, верно ли а, че сте казале на старшината, дека е дошъл на местопроишествието, че сте добре и нищо Ви нема? Гошо почва: - Значи тоа фтрорник я качих Цецка да а водим на пръч... - Ква Цецка бе? - прекъсва го адвоката - Отговарай точно кво питам. - Така де, значи Цецка ми е най-добрата коза, сеамска, с вити роги. Абе коза един път... - Стига с таа коза бе! Казал ли си на полицая, че си добре или не? - Начи товарим аз Цецка... Адвоката па го прекъсва и се обръща към съдята: - Господин Съдя, опитвам се да докажа, че на ищецо му не е имало нищо, а сеа съди клиенто ми, че уж имало. Тава е опит за измама. Съдята зело да му дотега, ма му и станало интересно що оня се Цецка та Цецка. Обрънал се къде Гошо и му рекъл да продължи. - Та натоварил съм Цецка и леко - полека тръгнааме. Спирам на разклона, гледам налево, гледам надесно....и като ме изющи тоа шашкънин с камьоно - направо ма прекина. Като са освесих манко - я съм у канафката и ме боли сичко, а кво ме не боли изтръпнало и го не усещам - дече ли не е мое. Не моем да мръднем ич.Цецка отфръкнала през улицата у другата канафка. Не моем да а видим, само а чуам къ мъца жално. Да ти скине сръцето. Ич не беше добре. Сигурен бех, че нема да а бъде.У тоа момент, гледам спира полицаю и слаза от колата. Он пръво чу Цецка...отиде, намери я...виде ква а работата...извади пищова и я гръмна да са не мъчи.Рипна после веднъга, иде къде мене, пищова още му дими у ръката и вика: - А ти кък си? Добре ли си? Да му е*ем макята гусин Съдя, ти да беше - къ би отговорил на тоа въпрос? |
|
|
|
|
|
|
Sep 18 2014, 11:48 AM
Коментар
|
|
Кой как си сваля мадамите: Англичанинът: - Вечерта вдигам с луксозната си лимузина двеста,тя е шокирана. През нощта е моя. Французинът: - Вечерта я каня в луксозен ресторант,тя е шокирана. През нощта е моя. Бай Ганьо: - Вечерта й давам двайсе кинта,тя е моя. Сутринта си ги зимам - тя е шокирана. |
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 22nd February 2026 - 01:01 PM |