subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Feb 1 2014, 09:49 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 102 Регистриран: 13-July 07 Град: Варна Потребител No.: 36 323 Статус: Офлайн |
Полицай спира циганин с каруца на път на който е забранено да се излиза с каруци... - Слизай, сега ще се глобяваме! - Как бе старши, само за 50 метра съм и после отбивам. - Слизай кат'ти казвам. - Аве старши, дай да видим, нещо да измислим... ей тука в каруцата квот'си намериш - твое е! Само ме пусни. Без да се налага дълго убеждаване полицая се разравя из каруцата и след малко вади буркан с бяла течност в него. - К'во е т'ва? - Мляко от кокос. Не е туй за тебе..., ами, я ти друго си потърси. - Ха, таман съм жаден. Давай го тука и бегай. - Абе... - Бегай!!! - Бе, старши... - БЕГАЙ! Отваря буркана и почва да гълта жадно. Циганина: - Дий, Кокосееееее, ДИЙ! |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Feb 2 2014, 01:08 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 215 Регистриран: 24-March 11 Град: Добрич Потребител No.: 121 728 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ "More money you earn, more money to burn."
Terror Squad |
|
|
|
|
Feb 2 2014, 03:58 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 024 Регистриран: 12-May 11 Град: Варна Потребител No.: 122 706 Статус: Офлайн Моят блог |
|
|
------------------------------------ Един ден без смях е пропилян ден!
Чарли Чаплин |
|
|
|
|
Feb 6 2014, 04:22 PM
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн |
Тоя е нечовек |
|
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
|
Feb 7 2014, 11:31 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 335 Регистриран: 12-January 07 Град: Русе Потребител No.: 680 Статус: Офлайн |
Срещат се българско и американско врабче на границата. Българското пита: - Ти си американско врабче, защо идваш у нас в България? - Ами чух, че у вас има демокрация, аз искам да се срещна с вашите врабчета, да си почуруликам на воля. А ти защо си тръгнал извън България? - Ами аз пък се начуруликах, сега съм тръгнал да покълва нещо. Разговарят български и английски депутат. Английският се похвалил: - При нас всеки втори депутат е благородник! - О, това е нищо! При нас всеки втори е крал! - отвърнал българският. |
|
|
|
|
|
|
Feb 10 2014, 10:07 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 185 Регистриран: 1-November 12 Град: Пловдив Потребител No.: 131 121 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
Feb 13 2014, 10:46 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 102 Регистриран: 13-July 07 Град: Варна Потребител No.: 36 323 Статус: Офлайн |
Катаджия спира един ТИР, а в кабината при шофьора седи една маймунка. -Какво прави тази маймунка с теб?!? – попитал катаджията. -Ами-и-и-и....прави ми м*нети. – отговорил тираджията. Ударил един шамар на маймунката зад врата и тя започнала да прави каквото може и трябва. -Брее-е-ей, наистина! – учудил се катаджията. -Искаш ли и ти да пробваш?!? – услужливо попитал шофьорът. -Не, не, не...много силно удряш зад врата! – уплашено отговорил катаджията. |
|
|
|
|
|
Feb 17 2014, 06:10 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 335 Регистриран: 12-January 07 Град: Русе Потребител No.: 680 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Feb 17 2014, 06:49 PM
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн |
Само дето рибата кълве за 15 минути, а жената се облича за три часа Че и угодия няма, докато се облича... - Как ми стои тази рокля? - Идеално! - А не ме ли прави дебела? И след този въпрос започват проблемите... Ако кажеш "Не", се започва: - Лъжеш ме. - Не, не те лъжа. - Знам, че ме лъжеш. Просто не искаш да чакаш повече да се облека! Но пък изобщо не върви да кажеш "Да", защото ела да видиш какво следва, а и приятното изкарване на вечерта отива на кино... |
|
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
|
Feb 20 2014, 08:43 PM
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
|
Feb 21 2014, 01:54 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 024 Регистриран: 12-May 11 Град: Варна Потребител No.: 122 706 Статус: Офлайн Моят блог |
Корабокрушенец едва доплувал до брега на самотен остров и със сетни сили се проснал на пясъка. След няколко часа, отваряйки очи, що да види: Над него наведени шест знойни красавици с изваяни тела. "Попаднах в Рая" - зарадвал се на късмета си. Но не мислел така след няколко месеца. Не можел да смогне на сексуалните желания на всяка хубавица, коя от коя по-претенциозна! От понеделник до събота горкият човек се "трудил" неуморно... Една неделя (единственият почивен ден от седмицата) стоял на брега, зареял поглед в безкрайната морска шир... и що да види: Корабокрушенец! "Ето го спасението!" - помислил изтормозеният човечец, "ще си поделим дните от седмицата. И аз доволен, и той доволен, и жените доволни!" Издърпал сала на брега и погледнал към новия другар. Мъжът отворил очи и с пърхащи клепачи и нежна усмивка на уста прошепнал: - Ей, хубавецооо... - Айдееее, отиде ми и неделята... |
|
------------------------------------ Един ден без смях е пропилян ден!
Чарли Чаплин |
|
|
|
|
Feb 22 2014, 12:56 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 541 Регистриран: 16-June 08 Град: Шумен Потребител No.: 72 530 Статус: Офлайн |
Как Мравката губи мотивация за работаОтвори! Всеки ден, малката Мравка пристигаше рано на работното си място и започваше да работи. Произвеждаше и беше доволна. Шефът – Лъвът – се учудил, че мравката работи без надзор. „Ако тя произвежда толкова без надзор, не би ли могла да произвежда повече, ако е под нечий надзор“? – замислил се той. Така той нае една Хлебарка, която имаше голям опит като надзорник и изготвяше чудесни доклади. Първото решение на Хлебарката бе да въведе контрол на достъпа за Мравката. След това на Хлебарката ѝ бе нужна секретарка, за да ѝ помага с изготвянето на докладите и тя нае един Паяк, който освен с архивите, се занимаваше и с контрол на телефонните разговори. Лъвът бе очарован от докладите на Хлебарката и я помоли и за графики на производството и анализ на тенденциите, за да ги представи на срещи, специално организирани за тази цел. За тази цел на Хлебарката ѝ купиха компютър, лазерен принтер и бе наета една Муха, която да ръководи отдел информатика. Мравката, доскоро продуктивна и весела, бе отчаяна от толкова хартии и срещи, които ѝ заемаха цялото време! Лъвът стигна до заключение, че е дошъл моментът да се създаде длъжност отговорник за сектора, където работеше Мравката. Постът бе поверен на един Щурец, чието първо решение бе да закупи килим и ергономичен стол за бюрото си. Новият отговорник, Щурецът, също имаше нужда от компютър и асистентка (която взе от предната си служба), за да му помага да подготвя стратегическия план за оптимизиране на работата и да контролира бюджета за сектора, където работи Мравката, която на този етап вече не се забавляваше и с всеки изминал ден се ядосваше все повече. По същото време Щурецът убеди Лъва за абсолютната необходимост от проучване на средата. След като проучи работната натовареност, Лъвът забеляза, че секторът на Мравката не произвеждаше вече колкото преди. Той нае един Бухал – известен консултант – да осъществи одит и да предложи решения. Бухалът изкара три месеца в офисите и направи огромен доклад, в няколко тома, със заключението: „Има много персонал в това предприятие“. Познайте първо кого уволни Лъвът? Мравката, естествено, защото тя „проявява липса на мотивация и конфликтно поведение. Източник: http://myvelikoturnovo.com/2014/02/20/mravka/ |
|
|
|
|
|
|
Feb 22 2014, 01:28 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 109 Регистриран: 7-July 07 Град: София Потребител No.: 35 525 Статус: Офлайн |
Социолог прави проучване сред народа. Задава въпрос: - Какво ще правите ако хванете златната рибка? Първият човек му отговаря: - Ще я накарам да ми даде много пари! Вторият човек му отговаря:... - Ще поискам да живея вечно! Третият човек му отговаря: - Ще я направя на рибена чорба и ще я изям! Същисаният социолог го пита учудено: - Това пък защо? Човекът спокойно му обяснява: - Ами ние с нея сме стари познати! Аз преди време я бях хванал и си поисках много любов и приятелство. Тази гнусна твар направи така, че де що педераст има по земята, ми се обяснява в любов, а пък жените все ми казват: “Нека да бъдем само приятели! |
|
|
|
|
|
|
Feb 25 2014, 11:03 PM
Коментар
|
|
НЯКОЛКО ВАЖНИ И НЯКОЛКО ЗАБАВНИ ЗАЩО-ТА: - Защо доставчикът на пица пристига по-бързо от Бърза Помощ?? - Защо жените не могат да си слагат спирала за мигли със затворена уста?? - Защо думата ‘съкращение’ е толкова дълга?? - Защо трябва да кликнеш старт, за да затвориш Windows?? - Защо лимоновият сок съдържа изкуствени ароматизатори, а таблетките за миялната машина..натурален лимонов аромат?? - Защо не произвеждат храна за котки с вкус на мишки?? - Защо на опаковките с храна за кучета пише: „С нов по-добър вкус!“..Кой я е пробвал?? - Всеки е чувал за неразрушимата Черна Кутия на самолета..Защо не направят целият самолет от този материал?? - И ако летенето със самолет е безопасно..Защо залата за пристигащи на летището се нарича ‘Терминал’?? - Защо натискаме бутоните на дистанционното по-силно, когато батериите са почти празни?? - Защо перем хавлиите за баня? Не се ли предполага, че ги използваме когато сме чисти?? - Защо пилотите ‘Камикадзе’ носят каски?? - Как са успели да сложат табелата: „Ходенето по тревата забранено!“..Точно в средата на тревната площ?? - Когато човекът е открил, че кравата дава мляко..какво по-точно е търсил в този момент?? - Защо тоя Ной не ги е утрепал тия последни два комара?? |
|
|
|
|
|
Feb 26 2014, 11:30 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
любопитна катеричка ![]() ![]() Олимпийска тоалетна ![]() Колко е голям Титаник срещу модерен Круиз-кораб
|
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 30th April 2026 - 12:40 AM |