subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Dec 18 2013, 04:34 AM
Коментар
|
|
![]() -=БиРоЛоГ=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 321 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 186 Статус: Офлайн |
Късно през нощта доктор се връща бегом в болницата. Нахлува в своето отделение. Връхлита в дежурната стая и пита сестрата: - Закараха ли Петров в моргата? - Ами...да! - Пу! На бегом се понася по стълбите към моргата. Връхлита там и пита санитарите: - Да са докарвали някой от моето отделение? - Да, един мъж преди два часа! Докторът нахлува в залата и крещи: - Петро-о-ов!!! Имам добра новина за теб! Не ти е спрял пулсът! Часовникът ми се бил развалил! - Докторе, нещо ме наболява десния крак... - Можеш ли да го сгъваш? - На коя страна? При психолога влиза някаква кака - цялата в синявици и бушони, раздърпана, бинтована...Докторът пита - А, защо изглеждате така, какъв е проблема, разкажете... Ми докторе, мъжът ми много кърка, и като се прибере мотан у дома и ми дава едни тука ти... и те така. Докторът вика: - Ясно. Гле'й ся - приготви си отвара от лайка и следващия път като си дойде мъжът ти фиркан, още щом чуеш че отваря вратата, почваш да си жабуркаш устата с тая отвара, и така 30-40 минути всеки път. След две седмици каката пак идва. Тотална промяна. Тя изглежда блестящо, излъчва спокойствие и здраве, пърха от жизненост. - Докторе, направо не мога да повярвам как едно толкова просто средство може толкова много да помогне... Докторът: - Мдааа... Виж, мойто момиче, има ситуации в които най-полезното е да си запушиш с нещо устата и млъкнеш за известно време. Помага, вервай ми! Хирург разглежда рентгенова снимка: - Мдаа, счупена ключица, плюс 2 ребра, и пукване на бедрена кост... Нищо, сега всичко ще оправим с Photoshop. Лекар и санитар ходят из стаите за ампутиране и лекарят чете от картона, а санитарят реже: -Иванов, ампутация на ляв крак. -ФЛЯЯЯЯС! -Георгиев, ампутация на лява ръка... -ФЛЯЯЯЯС! -Петров, ампутация на десен крак... -ФЛЯЯЯЯС! -Казах десен! -ФЛЯЯЯЯС! -Казах крак! - Докторе, трябва ли да откажа цигарите и алкохола? - Разбира се! Нали Ви казах това още миналия месец! - Помня, но просто се надявах, че през това време науката е напреднала! - Моят доктор твърди, че съм параноик. Вярно, че не ми го е казвал, но аз знам, че така мисли. В кабинет на личния лекар: - Докторе, хъркам ужасно. Толкова е шумно, че и аз самият се събуждам от шума. Какво да правя? - Спете в друга стая! Пенсионер към личния си доктор: - Има слух, че давате безплатно лекарства. - Проблеми със слуха – това е за съседния кабинет!!! Доктор препоръчва: - А ако не можете да заспите, изпийте една малка ракия. Ако не помогне, изпийте още една, и след 5 минути още една! - А ако и тогава не помогне? - Тогава ще ви е все тая спите ли, не спите ли... - Докторе, боли ме черният дроб! - Покажете си езика! - Абе, докторе, казах ви че ме боли черният дроб!! - Покажете си езика! - Докторе, шегувате ли се?! - Добре тогава, покажете си черния дроб... При доктора: -Защо ви е гипсиран кракът? -Мислех си, че боулинга се играе като футбола. |
|
------------------------------------ Там, където виждам моя баща,
там, където виждам моята майка, моите сестри и братя. От самото начало на времето те ме зоват да заема своето място сред тях! "Истина е, че няма идеални, но има идеали..." ...разлях на клавиатурата си една бира, след това каквото и да натисках, печатеше само три главни букви: "ОЩЕ"... |
|
|
|
|
Dec 18 2013, 01:15 PM
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн |
![]() |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Dec 18 2013, 02:02 PM
Коментар
|
|
![]() -=БиРоЛоГ=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 321 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 186 Статус: Офлайн |
Две клечки за зъби си вървели през гората и изведнъж гледат - таралеж! Бре - промърморила едната - никога не съм знаела, че от тук минава автобус!
|
|
там, където виждам моята майка, моите сестри и братя. От самото начало на времето те ме зоват да заема своето място сред тях! "Истина е, че няма идеални, но има идеали..." ...разлях на клавиатурата си една бира, след това каквото и да натисках, печатеше само три главни букви: "ОЩЕ"... |
|
|
|
|
Dec 20 2013, 08:10 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 541 Регистриран: 16-June 08 Град: Шумен Потребител No.: 72 530 Статус: Офлайн |
Преводи на популярни академични изразиОтвори! Всеки, който е имал взeмане-даване с науката, се е сблъсквал поне веднъж с някое от тези клишета. Хубаво е да знаем какво точно означават. И така... "Отдавна е известно..." = Нямах време да проверя данните. "Забелязваме очевидна тенденция" = В това, което ви казвам, няма никакъв смисъл. "Въпреки че не бе възможно да намерим категорични отговори на поставените въпроси..." = Експериментът беше неуспешен, но още се надявам да го публикувам. "За проучването избрахме три примера" = Останалите резултати бяха пълна мъгла. "Показвам ви типичен пример" = Това беше най-красивата графика. "Ще представим резултатите в следващия си доклад" = Може и да си направя труда да го напиша, ако ме принудят/финансират. "Според моя опит..." = Веднъж. "В няколко случая..." = Два пъти. "В редица случаи..." = Три пъти. "Смята се, че..." = Аз смятам. "Общото становище е..." = И приятелят ми смята така. "Решението е правилно в определени параметри" = Грешно. Грешно. Грешно. "Според статистическия анализ..." = Според слуховете... "Статистически ориентирана проекция на значимостта на нашето откритие" = Съвсем случайно предположение. "След внимателен анализ на наличните данни" = Бастисах три страници с бележки, когато съборих чашата си с бира. "Ясно е, че са необходими много допълнителни проучвания, преди да постигнем пълно разбиране на този феномен" = Хич не го разбирам... И никога няма да го разбера. "След допълнителни проучвания на колегите ми..." = И те не го разбират. "Тази област е изключително важна за изследване" = Темата е тъпа и безсмислена, но ми я натрапиха от научната комисия. Източник |
|
|
|
|
|
|
Dec 20 2013, 08:46 PM
Коментар
|
|
- Господине, не можете да се къпете тук – има крокодили. По-добре идете по-надолу, където реката се влива в морето. - Там няма ли крокодили? - Те не ходят там – страхуват се от акулите. |
|
|
|
|
|
Dec 21 2013, 10:27 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
![]() ![]()
|
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Dec 23 2013, 04:26 PM
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн |
18+Отвори! ![]() |
|
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
|
Dec 25 2013, 09:33 AM
Коментар
|
|
"В телефона на мъжа ми видях запис "Безплатен секс". Набрах го, ей така от любопитство. Щях да падна, когато звънна моя GSM. Идиот!"
|
|
|
|
|
|
Dec 25 2013, 11:20 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 49 Регистриран: 11-January 07 Град: Варната Потребител No.: 453 Статус: Офлайн |
На Коледа стават чудеса.....правени по Великден.
|
|
------------------------------------ I am not an artist I am a fucking work of art!
|
|
|
|
|
Dec 25 2013, 11:58 AM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 74 Регистриран: 3-February 12 Потребител No.: 128 070 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Dec 25 2013, 11:50 PM
Коментар
|
|
- Здравей, скъпа! Какво правиш, къде си? - Ами къде, вкъщи съм. Ще си лягам. А ти къде си? - На съседната маса. |
|
|
|
|
|
Dec 30 2013, 11:13 PM
Коментар
|
|
![]() киноманка ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 1 337 Регистриран: 5-March 13 Град: Варна Потребител No.: 132 965 Статус: Офлайн |
Един мъж все натяквал на жена си, че е много дебела: - Я се виж, ма, дупето ти е колкото пералня! Тя си мълчала и се правела, че не чува. Легнали си те една вечер и на мъжа му се прищяло. Взел да я побутва. Събудила се жената и рекла: - Аааа... Айде сега! За един кирлив чорап, цяла пералня няма да въртя. Този коментар е бил редактиран от gpym4e на Dec 30 2013, 11:14 PM |
|
|
|
|
|
|
Dec 31 2013, 03:53 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 111 Регистриран: 15-June 08 Град: Варна Потребител No.: 72 516 Статус: Офлайн |
Дедо поп от служба на изповед взел, че хванал младо гадже. Добре, ама дедопоповият бил расъл на торливо и напоително място (с други думи - надарен бил Светиня му). Гаджето било малко, явно било расло на сухо и песакливо. Че поизмъчил се дедо поп, дорде свърши селската работа. При разбора на "познаването" момичето казало: - Дядо попе, извинявай. Бях малко тясна. Дедо поп с тъжен и разбиращ глас отвърнал: - Нищо, чадо, той дедо ти поп за мъки е роден. |
|
------------------------------------ My vocabulary size is like that of a 10-year-old child in the US. Check yours.
|
|
|
|
|
Dec 31 2013, 07:08 PM
Коментар
|
|
![]() ★Si vis pacem, para bellum★ ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 112 Регистриран: 21-March 10 Потребител No.: 108 819 Статус: Офлайн |
Женска логика Пътува жена в маршрутка. Трябва да предаде напред пари за билета. Близо до нея седи друга жена. Как да се обърне към нея - на "ти" или на "вие"? Разсъждава логически. Тази маршрутка е експресна. Ако до сега не е слязла, значи отива в моя квартал. Отива с бутилка винo, значи отива при някой мъж. Бутилката е скъпа, значи отива при някой красив мъж. В нашия квартал има само двама красиви мъже: мъжът ми и любовникът ми. Тя не може да отива при любовника ми, защото в момента аз отивам при него. Значи отива при мъжа ми. Мъжът ми има две любовници - Катя и Ани. Катя е в командировка. - Ани, ще предадете ли на шофьора парите за билет? Момичето (учудено): - Откъде ме познавате? Стоят трима програмисти в кафе. Покрай тях минава блондинка. Първият: - Леле, тая какъв процесор има! Вторият: - И опциите са супер! Третият: - Да, ама е само Read Only! Двама студенти съквартиранти си говорят: - Много е тежко положението с храната ... без никакви доходи ... Искаш ли да си вземем едно прасе и да си го гледаме на терасата? - Стига бе ...Много е мръсно! - Нищо ... то ще свикне ... |
|
|
|
|
|
|
Dec 31 2013, 08:01 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Начинаещи преводачи Коментари: 234 Регистриран: 3-March 11 Потребител No.: 121 312 Статус: Офлайн |
Бар. Влиза клиент - американец: - Барман, дай едно уиски. - Ама виж - казал барманът - това е скъп бар, уискито е много скъпо! - Давай, бе, скъпо! - пренебрежително казал американецът. Дал барманът уискито, клиентът го глътнал на един дъх, тряснал чашата на бара и казал: - Колко? - 1400 долара - казал барманът. - Мали ... олеее - завайкал се американецът - какво ще правя сега?! Сложил си ръката на бара и казал на бармана: - Режи! - Чакай, бе човек, как така? - Ми така - чаша да не хвана повече! Минало време и в същия бар влиза руснак: - Барман, дай една водка! Барманът пак обяснил, че е скъп барът и т.н. но руснакът настоял.. Сипал барманът, човекът гаврътнал водката и попитал: - Колко? - 1400 долара ... - Мали, оле вай - започнал руснакът, но преметнал единия крак на бара и казал: - Режи! - Ама как бе, човек, що така? - В бар да не стъпна повече... Минало време и влиза българин - Барман, дай една ракия! - Ама това е скъп бар ... - Давай- казал българинът. Дал барманът, мъжът я гаврътнал и казал: - Колко? - 1400 долара. Българинът го изгледал и започнал да сваля панталона, извадил си оная работа и я тупнал на бара. - И кво ся, да го режа ли? - запитал барманът. - Не, да го духаш! |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 19th May 2026 - 11:52 AM |