subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Oct 18 2013, 03:39 PM
Коментар
|
|
|
-= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 63 Регистриран: 17-May 11 Потребител No.: 122 831 Статус: Офлайн |
Из руски форум Въпрос: Преди половин година си купих компютър с Windows 98. Всичко работеше нормално, но отскоро започна за зарежда по–бавно. Казаха ми, че на диска има много боклук и трябва да се почисти. Е, аз разглобих харда (къде са го завряли, чак се изпотих), издухах го от праха, изтрих дисковете с одеколон (в този момент нямах спирт), смазах всички триещи се части с машинно масло, сглобих всичко обратно. И ето след това компютърът ми въобще престана да зарежда. Аз помислих какво още може да е и реших да почистя процесора (може изводите му да са се окислили). Почнах да го вадя, а той не излиза от цокъла (точно така, нещо с изводите му), напънах го с отвертката, а той се спука на две части. Трябваше да го залепя с каноконлит (залепих го качествено, почти не се вижда). Отново включвам, същата картинка, не работи. Може ли някой да подскаже какво още трябва да се направи, че да заработи? Може би трябва да проверя паметта или видеокартата? P4-2,4GHz 512K 800FBS, MB MICROSTAR S-478 MS-6758-030 NEO-LSR, HDD 80000MB UDMA SAMSUNG (7200), DDR 512MB (3500), Video ATI RADION 9800 PRO 128MB Въпросният руснак пише от същия компютър, нали? |
|
|
|
|
|
|
Oct 18 2013, 04:56 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 38 Регистриран: 23-January 07 Град: Смолян Потребител No.: 2 128 Статус: Офлайн |
За да спука процесор на s478 с отверка трябва да е доста якичкък (отверката също) |
|
|
|
|
|
|
Oct 18 2013, 10:40 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 114 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 581 Статус: Офлайн |
Ти руснак виждал ли си? Уловката е в - уж интелигентен, а пък супер прост. |
|
|
|
|
|
|
Oct 19 2013, 05:54 PM
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
|
Oct 23 2013, 07:51 PM
Коментар
|
|
![]() -=БиРоЛоГ=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 321 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 186 Статус: Офлайн |
Петър Петров от село Чепръчляне, готвейки се за лов, взе цигарите на сина си. До обяд вече беше oтстрелял един дракон, два трола и две русалки....
|
|
------------------------------------ Там, където виждам моя баща,
там, където виждам моята майка, моите сестри и братя. От самото начало на времето те ме зоват да заема своето място сред тях! "Истина е, че няма идеални, но има идеали..." ...разлях на клавиатурата си една бира, след това каквото и да натисках, печатеше само три главни букви: "ОЩЕ"... |
|
|
|
|
Oct 24 2013, 01:03 PM
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн |
- Ей, оти пиеш таа мръсна вода от езерото, от целото село лайнопотока тука са стича! - Whаt did уou sау? - Викам: с две рЪце греби!!! |
|
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
|
Oct 25 2013, 06:55 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
![]()
|
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Oct 29 2013, 10:56 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
|
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Oct 30 2013, 07:23 PM
Коментар
|
|
![]() научно-популярен човек ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 021 Регистриран: 22-December 06 Потребител No.: 26 Статус: Офлайн |
Между спортистки: - Трябва да спра стероидите, започнаха да ми никнат косми на много странни места. - На какви места? - Ами, на та**ците... |
|
------------------------------------ Yes, London. You Know: Fish, Chips, Cup 'o Tea, Bad Food, Worse Weather, Mary Fucking Poppins... LONDON.
|
|
|
|
|
Oct 30 2013, 10:44 PM
Коментар
|
|
![]() ♦ Кълвач-преводач ♦ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 1 595 Регистриран: 10-June 11 Потребител No.: 123 249 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Цитат EurekAa: До тъпите режисьори и не знам к'во: "ПРИДЪРЖАЙТЕ СА КЪМ СКРИПТОВЕТЕ!" Цитат EurekAa: Не е снимано с тамагочи, по-скоро с тостер... Цитат EurekAa: Събирали пари от закуски да праят сериал. |
|
|
|
|
Nov 4 2013, 10:59 PM
Коментар
|
|
![]() -= - =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 490 Регистриран: 28-December 06 Потребител No.: 144 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ I don't read the script. The script reads me.
|
|
|
|
|
Nov 7 2013, 08:36 PM
Коментар
|
|
![]() -=БиРоЛоГ=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 321 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 186 Статус: Офлайн |
Хванал Батман златната рибка и тя му казала: - Пусни ме, ще ти изпълня едно желание. - Добре, омръзна ми тоя 21 век, върни ме 100 години назад. Речено - сторено, Батман се върнал 100 години във времето. Върви си той и го среща един човек. - Зоро, Зоро, казах ли ти, че тази ще ти сложи рога... |
|
там, където виждам моята майка, моите сестри и братя. От самото начало на времето те ме зоват да заема своето място сред тях! "Истина е, че няма идеални, но има идеали..." ...разлях на клавиатурата си една бира, след това каквото и да натисках, печатеше само три главни букви: "ОЩЕ"... |
|
|
|
|
Nov 9 2013, 11:08 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 18-August 10 Потребител No.: 114 985 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ http://www.youtube.com/watch?v=2pnS_7YsYzM
"Immortals. We put their name to the test. Father! My king!" http://www.youtube.com/watch?feature=playe...CGOthQ5k#t=206s |
|
|
|
|
Nov 9 2013, 01:42 PM
Коментар
|
|
![]() -= - =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 490 Регистриран: 28-December 06 Потребител No.: 144 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ I don't read the script. The script reads me.
|
|
|
|
|
Nov 9 2013, 09:25 PM
Коментар
|
|
Съобщение на полицията: "Вчера беше убит известен спамер. Броят на заподозрените е 35 милиона." Реклама на суперкомпютър: Новата ни машина е толкова бърза, че може да извърти безкраен цикъл само за шест секунди! |
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 19th May 2026 - 04:57 PM |