subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Jul 28 2010, 12:42 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 30-August 09 Потребител No.: 98 272 Статус: Офлайн |
май стана...
Този коментар е бил редактиран от hitco на Jul 28 2010, 12:43 AM
Прикачени файлове
|
|
|
|
|
|
|
Jul 28 2010, 09:55 AM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 64 Регистриран: 11-July 09 Град: So close, no matter how far... Потребител No.: 96 509 Статус: Офлайн |
Началник крещи към свой служител: - Изчезвай от тука! Уволнен си! - Уволнен ли?! Мислех, че робите ги продават. |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Jul 28 2010, 02:32 PM
Коментар
|
|
![]() In nidor eGo fides ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 110 Регистриран: 29-December 07 Град: The city of sixty ships Потребител No.: 55 744 Статус: Офлайн |
Разговор между трима мъже: Първият: - Представете си, обикаляме с гаджето по магазините, тя видя едни секси бикини… Струваха ми 50 лева… Вторият: - А аз отивам с жената в някакъв магазин, а тя като хареса едни прашки със "Сваровски" по тях… струваха ми няколко стотин долара… Третият: - А моята пък видя едни гащи, съвсем обикновени, нищо особено… Струваха ми 100 хиляди и развод… Първия и втория: - Че в кой магазин ги намери па тези бе? Третия: - Бе какъв магазин, бе… Под леглото ги намери… Върви си арабинът през пустинята, а жена му на 10 метра пред него. Вижда го негов приятел и вика: - Абе Мохамед, в Корана пише жената зад тебе да върви. А Мохамед отговаря: - Хюсеин, когато са го писали Корана не е имало противопехотни мини... Ти върви Айше, върви... Седят двама овчари от двете страни на едно поточе, облегнати на гегите и си хортуват сладки приказки. Единия разправя: - В наш’то село ко мумче са роди – голема работа! На 6 завърши гимназия, на 8 стана магистър. На 10 защити втора дисертация, а на 14 преподаваше в Харвард. Вторият кима с разбиране и казва: - И в наш’то село така. Едно мумче като натътрузи коча, та чак му изпрай рогата... Французинът в разговор с човек, лошо говорещ френски, първо се понамръщва, но веднага преминава на лош английски. Немецът старателно поправя грешките на чужденеца, лошо говорещ немски. Англичанинът не обръща никакво внимание на грешките на лошо говорещия английски. Италианецът приветливо се усмихва на грешките на чужденеца, опитващ се да говори италиански. Българинът приема грешките на лошо говорещия български и с удоволствие ги възпроизвежда, дори забравяйки правилната дума... Този коментар е бил редактиран от qsatis на Jul 28 2010, 02:56 PM |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Jul 28 2010, 04:23 PM
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
|
Jul 29 2010, 02:52 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 393 Регистриран: 29-January 07 Град: Belfast Потребител No.: 3 846 Статус: Офлайн |
Учителка на първокласници, с 24 ученика, решава да ги изпита, като на всяко казва първата част на известна поговорка, а то трябва да я довърши. Докато ги четете не забравяйте, че са правени от първокласници, 6-годишни, защото последното е просто невероятно. 1. Не сменяй конете ……..докато не спрат да бягат. 2. Удряй докато ……………………….. буболечката е близо. 3. Винаги е по-тъмно преди ……Лятното часово време. 4. Никога не подценявай силата на …………термитите. 5. Може да заведеш коня до водата, но ……..как? 6. Не хапи ръката която ……………..изглежда мръсна. 7. Липсата на новини е ……………………………………невъзможна. 8. Не можеш да научиш старо куче на нова …………… математика. 9.Ако спиш с кучетата …………..ще миришеш на сутринта. 10. Обичай всички, вярвай ………….. ми. 11. Химикала е по-силен от ………………. прасетата. 12. Здрав дух ………….най-добрата почивка. 13. Където има дим има и …………….. замърсяване. 14. Щастлива булка е тази, която …………вземе всички подаръци. 15. Спестена паричка………………….не е много. 16. Двама са малко, трима са ………….. мускетарите. 17. Никога не оставяй за утре ………. това, което си си сложил, за да отидеш в леглото. 18. Ако се смееш целият свят ще се смее с теб, ако плачеш ………..трябва да си издухаш носа. 19. Няма нищо по-сляпо от …………Стиви Уондър. 20. Децата трябва да се гледат, а не ……………шамарят и наказват. 21. Ако не успееш от първия път ………вземи си нови батерии. 22. Получаваш само това, което …….виждаш на картинката на кутията. 23. Когато слепец води слепеца …. бягай от пътя им. И победителя на последно място… 24. По-добре късно отколкото ………….бременна |
|
------------------------------------ What is the sound of feelings? |
|
|
|
|
Jul 29 2010, 10:36 AM
Коментар
|
|
![]() In nidor eGo fides ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 110 Регистриран: 29-December 07 Град: The city of sixty ships Потребител No.: 55 744 Статус: Офлайн |
За какво си говорят в автомобилните форуми: форум Mustang: -- Някакъв изрод опита да се надбягва с мен на своята грохнала Civic... forum Civic: --- Някакъв смотаняк опита да ме настигне със своя изродски Mustang... форум McLaren F1: -- Някакъв ненормалник опита да ме задмине със своя смотан и снет от въоръжение F-16... форум Mazda MX-5: -- Някакъв селяндур със своя Tahoe прегази колата ми! форум Chevy Tahoe: -- Една Mazda MX-5 се заклини в предния ляв подкалник... Как най-безопасно да я измъкна от там? форум Delorean: -- Тъкмо се върнах от бъдещето... Гарнитурата на главата отново сдаде багажа. Помогнете, аз съм от 1985-та година... форум Mercedes-Benz: -- Жена ми и подлият й адвокат опитват да ми натресат бракоразводно дело. Как да ги утрепя и двамата така, че да не изгубя застраховката на жената... форум Camaro/Firebird: -- Гаджето ми спи и с брат ми и с жена ми... Как да се отърва от тези перверзници? Вече съм съден веднъж и повече не ми се ходи в панделата... форум Hummer: -- Днес стана малка беля, одрасках малко калника... 24 ранени и 10 убити... Откъде да взема тази черната боя за Стелт, щото до моя дилър са 25 километра, а бензина до там ще скочи на 50 долара... форум Rolls-Royce: -- Днес напълних пепелника... Звъннах в Англия - отделно нямали пепелник, казват че било ръчна изработка. Какво да правя? Дали пак да не купя Mercedes, а остатъка от застраховката на жената да похарча по жени? форум VW Бръмбар: -- Имам нова концепция за спасяване на планетата... форум Renault: -- Хора, да пуснем ли една анкетка? Кога за последно успяхте да запалите колата? Аз - в 1992 г. форум Lamborghini: -- Абе, кво така шуми след 310 км/ч??? форум BMW 7-series: -- Абе пичове, къде да си дам за ремонт Ролекс-менте бе? форум Cadillac: -- Имам проблем с паркирането, спешно купувам полицейски заграждения... форум Chevy Suburban: -- Ето новите цени на бензина. Да си поплачем заедно... форум Ford Crown Victoria: -- Как внимателно да избутам от пътя онези, които не ме пускат да ги задмина, но да не обеля боята? форум Honda Accord: -- Мама ми даде колата за уикенда. Тръгваме по мацки. Срочно купувам евтини джанти 18 цола... форум Ferrari: -- Имате ли идеи за екскурзийка до Колумбия? Много бързичко ми се налага да ида дотам и обратно... форум Porsche: -- Спуках гума и така се довлякох 100-ина километра до сервиза... Швабата каза, че съм идиот и ме заплю, след което ми връчи сметка за 3000 долара... Колата е отврат - не предизвиква никакво съчувствие у хората... форум Dodge Viper: -- Миналият уикенд развих 280 км/ч... Как да почистя нааканото от седалката? (Моите са велурени)... форум Fiat: -- Въх! Сам-самичък ли съм във форума??? форум Subaru WRX: -- Мразя ченгетата! Глобиха ме за дрифтинг на паркинга пред мола! Ама аз си имам пълна застраховка, ще платя ремонта на всички пострадали! форум Тuning: -- А това ще повлияе ли на гаранцията на колата??? -- Ами ако нищо не сменям, а само боядисам мотора жълт??? форум Supra: -- Причина за продажбата - не мога да вляза в колата. Или я заменям за такава, но без врати и покрив (подпис: Николай Валуев)... форум Bentley: -- От какъв зор да плащам 150 000$ за кола, която отвътре е Фолксваген? форум Ford Focus: -- Помогнете! Всичко вече смених и пак не пали! Този коментар е бил редактиран от qsatis на Jul 29 2010, 10:39 AM |
|
|
|
|
|
Jul 30 2010, 07:21 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 967 Регистриран: 22-October 07 Град: Бургас Потребител No.: 47 617 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
Jul 31 2010, 01:19 AM
Коментар
|
|
![]() .: Outcast :. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 835 Регистриран: 30-January 07 Град: Upload Form / English Section Потребител No.: 4 456 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ The Queue Цитат(WizardBGR) Таймингът е от субтитрите на Addic7ed, а те рядко имат проблеми. Цитат We don't understand the universe They're just now starting to think that Inside every black hole is another universe Wrap your fucking head around that We have no fucking idea |
|
|
|
|
Jul 31 2010, 10:09 AM
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн |
^ |
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
|
Jul 31 2010, 02:52 PM
Коментар
|
|
![]() .: Outcast :. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 835 Регистриран: 30-January 07 Град: Upload Form / English Section Потребител No.: 4 456 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ The Queue Цитат(WizardBGR) Таймингът е от субтитрите на Addic7ed, а те рядко имат проблеми. Цитат We don't understand the universe They're just now starting to think that Inside every black hole is another universe Wrap your fucking head around that We have no fucking idea |
|
|
|
|
Jul 31 2010, 08:49 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 628 Регистриран: 1-February 09 Потребител No.: 87 201 Статус: Офлайн Моят блог |
Спам! Спам! Спам! |
|
|
|
|
|
|
Aug 1 2010, 12:56 AM
Коментар
|
|
Тихо се сипе...
|
|
|
|
|
|
Aug 3 2010, 10:57 AM
Коментар
|
|
![]() Stargate Team® Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 044 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 66 Статус: Офлайн |
![]() Този коментар е бил редактиран от Babilon на Aug 4 2010, 12:55 AM |
|
------------------------------------ ![]() Чаша вода, дадена навреме, човек от бесилото може да спаси. - Народна мъдрост! |
|
|
|
|
Aug 4 2010, 02:38 AM
Коментар
|
|
![]() Who's with me? |
|
|
|
|
|
Aug 4 2010, 08:27 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 215 Регистриран: 30-April 09 Град: През девет планини в десета… Потребител No.: 93 065 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Безхаберен пухкав змей...
![]() |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 28th May 2026 - 11:27 PM |