subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Jun 18 2010, 09:55 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
Е то след тоя преход как да имат прически Цитат "Напълно заслужена победа за тоз екземпляр в средата, това да преплуваш нил, средиземно, егейско море, после през босфора, черно море и дунава за да стигнеш до Русе си е постижение достойно за уважение."
|
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Jun 18 2010, 09:56 PM
Коментар
|
|
![]() -= БоЙ По ДВД-то =- Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 133 Регистриран: 21-December 06 Потребител No.: 9 Статус: Офлайн |
Аз не разбрах идеята. Не ви харесват момичетата или не ви харесва, че траверсите са по-хубави от русенки??? |
|
|
|
|
|
|
Jun 18 2010, 10:00 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 393 Регистриран: 29-January 07 Град: Belfast Потребител No.: 3 846 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ What is the sound of feelings? |
|
|
|
|
Jun 19 2010, 01:33 AM
Коментар
|
|
![]() -= - =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 490 Регистриран: 28-December 06 Потребител No.: 144 Статус: Офлайн |
В Русе фризьори няма ли? Какви са тези прически, все едно, че се правени от някой квартален фризьор в гараж под наем? Ако се съди по еднакво вчесаните бретончета на Мис Елегантност и Мис Артистичност, в Русе има един фризьор, а Мис Чар си е пригладила косичката сама. Аз не разбрах идеята. Не ви харесват момичетата или не ви харесва, че траверсите са по-хубави от русенки??? На мен победителката не ми харесва за победителка, а това, че травестите са по-хубави, по-скоро ме шокира. |
|
------------------------------------ I don't read the script. The script reads me.
|
|
|
|
|
Jun 19 2010, 01:49 AM
Коментар
|
|
![]() .: Outcast :. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 835 Регистриран: 30-January 07 Град: Upload Form / English Section Потребител No.: 4 456 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ The Queue Цитат(WizardBGR) Таймингът е от субтитрите на Addic7ed, а те рядко имат проблеми. Цитат We don't understand the universe They're just now starting to think that Inside every black hole is another universe Wrap your fucking head around that We have no fucking idea |
|
|
|
|
Jun 20 2010, 10:34 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 335 Регистриран: 12-January 07 Град: Русе Потребител No.: 680 Статус: Офлайн |
"Ако бебетата пишеха по форуми… какви ли биха били заглавията ? “Опитват се да ме хранят с цветно зеле: как да реагирам?” “Не съм акал само от два дни, как да се спася от тръбичката, “Дуфалак”-а, и т.н.?” “SOS! Мама спи през цялата нощ!” “Не ми дават да късам тапетите!!!” “Как да се промъкна до котката?” “Поход в поликлиниката. Писна ми!!!” “Не дават да разхвърлям котешката тоалетна: реакция?” “Слагат ме да спя в 9 вечерта. Как да се борим с това?” “Помощ! Мои снимки по голо дупе са в Интернет! Как да протестирам?” “Почивка в чужбина - струва ли си да вземам и родителите?” “Свирене с уста и други начини на творческо самоизразяване” “Защо пакетите със салфетки стигат само за половината стая и къде мама държи втория пакет?” “Някой пробвал ли е на вкус “Фастум-Гел”-а? Искам, но досега не ми се е удало…” “Какво трябва да може мама на 27 години?” “А вас целуват ли ви по дупето?” “Препоръчайте ми логопед за баба” “Колко джиесема сте осмукали досега?” “Help! Обуха ми обувки - как да стана прав?” “Как да се науча да спя, без да изпускам цицата? След като заспя, ми се изплъзва..” “Услуги: художествено размазване на каша по лицето” “Носът на мама изобщо не е еластичен. Нормално ли е това?” “Помогнете! Расте ми коса!” “Продавам комплект мамини дрехи, размер 46″ “Каква поза да заемем, докато спим, така че домочадието да изпада в умиление. Споделете опит!” “Какво да изям, за да акам виолетово?” “Слънчице, зайче, миличко, сладичкият ми… Как да узнаем истинското си име?” “Мама като ненормална се радва на акото ми - към какъв специалист да се обърна?” “На мен - пюре от моркови, на тях - шоколад. Къде е справедливостта?” “Плешивината на татко не зараства. Това рахит ли е???” “Коремът на мама се поду. Какво значи това?” “Анкета: кой е опитвал на вкус стайните растения? Кои са по-вкусни?” “Защо сестра ми постоянно ми прави физиономии и се плези: ниска култура?” “Анкета за кърмачетата: какво искате мама да хапне в новогодишната нощ?” “Писна ми от мамината цица! Искам татковата! Някой с подобни проблеми?” “НАЯДОХ СЕ!!! Как да обясним това на родителите?” “Къде ни е носленцето?”, “Къде са ни очичките?”… Те наистина ли не знаят???” “Как да се избавим от космите по гърдите на татко? На отскубване реагира с вик. Препоръчайте безболезнен начин” “ВИК НА ДУШАТА: Котката я хранят с по-вкусна храна! А всички опити да възстановим справедливостта се наказват жестоко! Защо???” “Трябва ми социална помощ. Нямаме сол и захар. Ям гола каша. Повръща ми се!” “Помощ! Новият памперс ме кара да изглеждам пълен. Посъветвайте ме за нормален модел” “На 25 години не може да пее! От кого да потърся помощ?” “Всеки ден ме къпят. Има ли и други толкова мръсни?” “Зайченцето бяло”… “Хей, ръчички”… А какъв е творческият потенциал на вашите родители?” |
|
|
|
|
|
|
Jun 20 2010, 04:17 PM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Jun 22 2010, 09:06 AM
Коментар
|
|
![]() In nidor eGo fides ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 110 Регистриран: 29-December 07 Град: The city of sixty ships Потребител No.: 55 744 Статус: Офлайн |
Спор между модератор и трол: http://www.funvid.eu/index.php?page=videos...p;vid_id=104064 ![]() Този коментар е бил редактиран от qsatis на Jun 22 2010, 09:14 AM |
|
|
|
|
|
Jun 24 2010, 10:26 AM
Коментар
|
|
![]() Darth Choco ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 494 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 169 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Жицкъ шоколадената принцеса a.k.a. Милка Локумова Шоколадкова
yve_sl (20:41:52 20/03/2011) Баси, като боа глътнала слон съм. :( yve_sl (21:05:54 26/05/2011) Ти щеше да си дремеш, аз - да те храня. С радиото не се спори. |
|
|
|
|
Jun 24 2010, 04:57 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 335 Регистриран: 12-January 07 Град: Русе Потребител No.: 680 Статус: Офлайн |
Сега остава и тези от второ и трето място да си върнат титлите а журито да си направи ритуално сепуко на площада пред паметника и справедливоста ще възтържествува |
|
|
|
|
|
|
Jun 24 2010, 06:12 PM
Коментар
|
|
![]() Шило в торба ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 3 731 Регистриран: 24-December 06 Град: В миманса Потребител No.: 82 Статус: Офлайн |
Жестоко се отнесоха с момичето. А тя вложи толкова усилия, както вече бе отбелязано: Цитат Напълно заслужена победа за тоз екземпляр в средата, това да преплуваш Нил, Средиземно, Егейско море, после през Босфора, Черно море и Дунава, за да стигнеш до Русе, си е постижение, достойно за уважение.
|
|
------------------------------------ ![]() Всяка сутрин в четири ватманът Иванов седеше уютно сгушен в кабината, гледаше в огледалото тичащата по леда жена и се чудеше - ще хване ли трамвая, няма ли да го хване... |
|
|
|
|
Jun 24 2010, 09:43 PM
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн |
Снимката е от двд-то на "THE BIG FOUR", снимано на 22.06.2010 г. в София. http://img16.imageshack.us/img16/858/saidd.png Този коментар е бил редактиран от burndead на Jun 24 2010, 09:43 PM |
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
|
Jun 28 2010, 07:29 AM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
Най-сладкия домашен любимец! |
|
|
|
|
|
Jun 28 2010, 05:02 PM
Коментар
|
|
Действието се развива в студентските общежития на УАСГ. Момиче и момче стоят в една стая. Момчето чертае а момичето го гледа и си мисли как да си поиска малко ласки. Към 12 вечерта момичето вече умирало от скука и се решило: - Иване, хайде да правим секс? - Не мога сега, остави ме, чертая! След 10 минути тя се по съблякла и пак попитала: - Иване, хайде да правим секс? Той я огледал и пак отсякъл: - Не мога сега, чертая! След още 10 минути тя останала чисто гола и пак попитала малко по настоятелно: -ИВАНЕЕЕЕЕЕ ИСКАМ ДА МЕ ИЗЧУКАШ !!!! - Не мога, чертая - бил неговият отговор отново. Момичето не издържало и както е голо излязло на коридора и с ярост изкрещяло: - НЯМА ЛИ 1 СВЕСТЕН МЪЖ В ТОВА ОБЩЕЖИТИЕ? Отворили се няколко врати и от там се чуло : - Що? Чертежи ли ти трябват ? Този коментар е бил редактиран от martineliazz на Jun 28 2010, 05:04 PM |
|
|
|
|
|
|
Jun 28 2010, 08:35 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 232 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 449 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 13th May 2026 - 08:47 AM |