subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Feb 8 2010, 12:46 PM
Коментар
|
|
![]() In nidor eGo fides ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 110 Регистриран: 29-December 07 Град: The city of sixty ships Потребител No.: 55 744 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Feb 8 2010, 05:54 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 29 Регистриран: 6-December 08 Потребител No.: 83 045 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ The Fallen Shall Rise In A River Of Blood |
|
|
|
|
Feb 10 2010, 03:10 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
Малко офис вицове „Чу ли, че шефът е починал." „Да, и през цялото време се питам кой още е умрял с него." “Как така с него?" “В жалейката пишеше: С него си отиде един от най-способните ни служители..." Шефът към закаснял служител: “Тази седмиза закъснявате за четвърти път! Какъв е изводът?“ “Че е четвъртък!" “Мюлер, защо чак сега идвате на работа?" “Защото вчера ми казахте да си чета тъпия вестник вкъщи." Шеф на фирма пита свой колега: “Как така твоите служите никога не закъсняват за работа?" “Много просто: 30 служители, но само 20 места на паркинга!" “Гледайте на мен не като на Ваш шеф, а като на добър приятел, който винаги има право." “Не можем да Ви назначим. За съжаление нямаме работа за Вас..." “О... Това не би ми пречило..." “Кой Ви каза," кара се шефът на секретарката си, “че можете да мързелувате по цял ден, само цащото съм Ви целунал няколко пъти?" Секретарката отвръща, смеейки се: “Адвокатът ми!" “Защо госпожа Шмид по цял ден нищо не върши?" “Тази седмица замества шефа....." Служител към шефа си: “Вие ми обещахте по-висока заплата, ако сте доволен от мен..." “Да!" отговаря шефът, “Но как мога да съм доволен от някого, който иска повече пари!" Шефът на личен състав се интересува от семейното положение на кандидат за работа. “Ерген съм," отговаря кандидатът. “За съжаление нищо не можем да направим," смята шефът на личен състав, “защото ние назначаваме само хора, които са свикнали да се подчиняват!" Шефът на личен състав: “Започвате в понеделник. Заплащането е според постигнатите резултати." Кандидатът: “Съжалявам, но с това едва ли ще мога да преживявам." “Търсим мъж, който да не се плаши от работата и да не се резболява." “Супер, назначете мен. Ще Ви помагам в търсенето." “Мюлер, знам, че заплатата не Ви достига, за да се ожените. Но един ден ще ми бъдете благодарен." “Шефе, може ли днес да си тръгна два часа по-рано от работа? Жена ми иска да ида с нея на пазар." “Дума да не става." “Благодаря, шефе. Знаех си, че няма да ме оставите в беда." |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Feb 13 2010, 06:41 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 335 Регистриран: 12-January 07 Град: Русе Потребител No.: 680 Статус: Офлайн |
Идвала зима, и индианците отишли при техния шаман и го питали: - О, велики шамане тежка ли ще бъде зимата да събираме ли много дърва? - Да, много тежка ще бъде зимата събирайтe много дърва. След една седмица индианците отишли при техния шаман отново и го питали: - О, велики шамане цяла седмица събираме дърва, ще трябват ли още? - Много дърва ще трябват, тая зима ще бъде мнодо студена. След още една седмица индианците отишли при техния шаман и отново го питали: - О, велики шамане вече две седмици събираме дърва, ще трябват ли още? - Още още събирайте, духовете предричат най-студената зима от 10 години насам. Обаче шамана се осъмнил, дали пък духовете не го лъжат, и решил да отиде при метеоролога и да се увери. Отишъл той при метеоролога, чиято станция била на отсрещния хълми го питал: - Абе ти разбираш от време я ми кажи тежка ли ще бъде тая зима? - О-о-о, много студена ще е. - отвърнал метеоролога. - Ама сигурен ли си? - пак настоял шамана. - Да бе как няма да съм сигурен, я виж индианците колко дърва събират. |
|
|
|
|
|
|
Feb 27 2010, 11:00 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 232 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 449 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
Mar 2 2010, 12:53 AM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
|
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Mar 3 2010, 12:05 AM
Коментар
|
|
![]() Велико зло ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 735 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 345 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Mar 4 2010, 04:43 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 335 Регистриран: 12-January 07 Град: Русе Потребител No.: 680 Статус: Офлайн |
- За какво ми е двупроцесорен компютър? - За да може едновременно да се гледа филм... - Едновременно с какво? - Едновременно с Вистата. |
|
|
|
|
|
|
Mar 5 2010, 09:08 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 541 Регистриран: 16-June 08 Град: Шумен Потребител No.: 72 530 Статус: Офлайн |
Нещата не са такива каквито бяха! Петел и кокошки брутално отнемат живота на лисица!Отвори! Петел умори лисица Петелът Дюд (конте - на англ. език) и квачките Изи, Пеки и Понго от селцето Базилдън, графство Есекс, умориха лисица, влязла в курника им да ги изяде, писа в. ”Дейли мейл”. Кървавият екшън се разиграл в петък вечерта, след като стопанката на пернатите Мишел Кордел заключила кокошарника и си легнала да спи. Хищната лиса се вмъкнала през процеп в оградата, но контето Дюд бил нащрек. Той се разкукуригал и събудил трите си съратнички кокошки. По щастлива случайност при едновременното им излитане от масичката, на която били кацнали, тя се прекатурила и ударила лисицата по главата. Зашеметена, хищницата се строполила на земята и пернатите я накълвали до смърт. ![]() Снимка на "хищника" Дюд. Цитирано (ctrl+c и ctrl+v) от този източник. Източник за тези, които не вярват на в. "Труд" (на английски е и съдържа снимков материал (18+) ) Този коментар е бил редактиран от JackDan на Mar 13 2010, 10:49 AM |
|
|
|
|
|
|
Mar 6 2010, 04:59 PM
Коментар
|
|
![]() -=One United=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 832 Регистриран: 4-November 07 Град: Варна Потребител No.: 49 906 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ ![]() Sometimes it's not enough to know the meaning of things, sometimes we have to know what things don't mean as well. Things fall apart, especially all the neat order of rules and laws. The way we look at the world is the way we really are. See it from a fair garden and everything looks cheerful. Climb to a higher plateau and you'll see plunder and murder. Truth and beauty are in the eye of the beholder. I stopped trying to figure everything out a long time ago. |
|
|
|
|
Mar 10 2010, 06:41 AM
Коментар
|
|
Студент починал и на небето Свети Петър го пита: - В рая не мога да те пратя. Кажи в кой ад искаш - в "студентския" или в "стандартния"? Студентът отговорил: - Аааа, досега съм бил в студентски ад на земята - искам в стандартния. Пратил го Свети Петър в стандартния ад. Там ядене, пиене, цигарки, мадами ... въобще лайф. Имало само един кофти момент: всяка вечер идвал един дявол и му забивал пирон в задника. Изкарал така една седмица студентът и накрая не издържал, отишъл при Свети Петър и го помолил да го премести в студентския ад. Съгласил се Свети Петър и го преместил. В студенския ад ядене, пиене, цигарки, мадами ... лайф ... и най-важното - вечер не идвал дявол да му забива пирони в задника. Прекарал студента 3 месеца така - много му харесало. Една вечер обаче се появил един дявол с цяла кофа пирони, погледнал студента и казал: - Е, колега - СЕСИЯ... |
|
|
|
|
|
|
Mar 11 2010, 03:52 PM
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
|
Mar 13 2010, 09:50 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 11-March 10 Град: Ловеч Потребител No.: 108 357 Статус: Офлайн |
Големи вампирски драми се разиграват зад кулисите на „Здрач 3: Затъмнение”. Миналата седмица от Summit Entertainment уволниха монтажиста на новия режисьор Дейвид Слейд и върнаха ветеранката от първия филм Нанси Ричардсън. Според запознати със ситуацията – студиото побесняло затова, че Слейд се опитвал да превърне лентата в стряскащ ужас, без да се интересува от лежерната романтична история. Не можем да открием подобни обещания в дебютния трейлър за третата серия. Нищо ново под лунните лъчи! В първата минута познатите ни актьори (Кристън Стюарт, Робърт Патинсън и Тейлър Лотнър) се състезават кой да говори по-провлачено. В останалите 30 сек. клипът се опитва да ни сплаши с факта, че вампирката Виктория (Брайс Далас Хауърд) се е завърнала и пак ще гони главните герои. Въобще не се заблуждавайте, че ще минем без коремните плочки на Лотнър. Защо само са го обули в толкова селски гащи – чудят се фенпирки в YouTube. Трейлър: Тук! Иначе стилът на Дейвид Слейд е очевиден. Жалко само, че няма да му позволят да филмира серията така както му се иска. И все пак участието му в поредицата ще се превърне в препъни камък за цялата сага. Много хора, които не са останали трогнати от досегашните лиготии (обича ме, не ме обича), ще погледнат наново към поредицата. Промяната обаче няма да бъде толкова голяма и едва ли ще ги очарова – просто защото Summit контролира строго режисьора. Но пък промените ще са достатъчно големи, че да раздразнят феновете на вампирския романс. Не, че на някой му пука! Убеден съм, че „Затъмнение” ще е най-печелившата серия в поредицата. Дисбалансът, който ще предизвика Слейд, може да удари следващите два филма (по последната книга „Зазоряване”). Напомням, световната премиера на „Здрач 3” е в края на юни тази година. Този коментар е бил редактиран от Broken_Hills на Mar 13 2010, 09:53 AM |
|
------------------------------------ Sometimes it's better go.
|
|
|
|
|
Mar 13 2010, 10:09 AM
Коментар
|
|
![]() In nidor eGo fides ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 110 Регистриран: 29-December 07 Град: The city of sixty ships Потребител No.: 55 744 Статус: Офлайн |
И какъв точно беше смисълът, да се копират едно към едно статии от svejo.нет и filmche.нет? Да не говорим, че е редно да бъде споменат източника, след като в материала няма нищо добавено. |
|
|
|
|
|
Mar 13 2010, 10:51 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 9 Регистриран: 11-March 10 Град: Ловеч Потребител No.: 108 357 Статус: Офлайн |
Не знаех, че не може да бъде публикована тема от други сайтове тук...
|
|
------------------------------------ Sometimes it's better go.
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 20th April 2026 - 12:03 AM |