subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 497 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 094 Статус: Офлайн ![]() |
Жесток романс год. на производство 1984 жанр - трагикомедия режисьор - Эльдар Рязанов в ролите:Лариса Гузеева, Никита Михалков, Алиса Фрейндлих, Андрей Мягков, Алексей Петренко, Виктор Проскурин, Георгий Бурков, Александр Панкратов-Чёрный, Борислав Брондуков, Ольга Волкова Филмът е заснет по мотиви от пиесата на А. Островски "Без зестра". Оригиналното наименование на пиесата е "Безприданница", но под това име е поставяна в България. Лариса Огудалова, по думите на местни познавачи, заслужава брак със състоятелен мъж, но местен помещик, след връзка с нея изчезва за да търси на свой ред "сполучлив" брак. Така Лариса е принудена да приеме ухажването на жалък пощенски чиновник. Нещата вървят към брак. Но ненадейно се връща бившия, но все още незабравен възлюблен. Лариса отива с него на разходка по реката, която завършва трагично... IMDB рейтинг 8.4/10 http://www.imdb.com/title/tt0090368/ Преводът ще се работи по DVDRIP за 2 диска. Субтитри - http://subs.sab.bz/index.php?act=download&attach_id=3984 Този коментар е бил редактиран от albenad на Jun 5 2007, 08:38 AM |
------------------------------------ ![]() Не съм работохолик, но злоупотребявам с работното си време и ми е адски трудно да вместя и преводи в графика си. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 192 Регистриран: 7-January 07 Град: Варна Потребител No.: 258 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря. ![]() Разделил съм наличните руски субтитри за 1CD и съм синхронизирал тайминга за DVDRip-а във find-bg. Прикачвам ги, в случай че още не си го направила и работиш с този рилийз. ![]() ![]()
Прикачени файлове
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 497 Регистриран: 23-January 07 Град: София Потребител No.: 2 094 Статус: Офлайн ![]() |
kamenix, благодаря. Разделил си ги съвсем точно. ![]() |
------------------------------------ ![]() Не съм работохолик, но злоупотребявам с работното си време и ми е адски трудно да вместя и преводи в графика си. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 331 Регистриран: 22-January 07 Град: София Потребител No.: 1 976 Статус: Офлайн ![]() |
Много хубав филм - класика! Гледала съм го преди години, ще го гледам пак. Ето и прекрасната песен в изпълнение на Никита Михалков - Циган идет. Благодаря!! |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Работата е свършена на 50%, сиреч приключих с първата част на филма. Смятам да кача субтитрите, когато съм готова и с втората част. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Субтитрите са качени в сайта.
Този коментар е бил редактиран от albenad на Jun 5 2007, 08:37 AM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 30 Регистриран: 14-January 07 Град: Люлин-Сити Потребител No.: 990 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря за субтитрите Албенче,наистина си вникнала във филма ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 1st September 2025 - 01:51 AM |