subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() UNACS TEAM ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 521 Регистриран: 8-January 07 Град: Somewhere in The Infinity Потребител No.: 292 Статус: Офлайн ![]() |
Аз също имам проблем! Не ми запазва таговете за цвят! Какво да правя?
|
------------------------------------ ![]() The Future Is OURS / "When Two Worlds Collide, Anything Can Happen..." |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Начинаещи преводачи Коментари: 66 Регистриран: 18-March 07 Град: София Потребител No.: 19 205 Статус: Офлайн ![]() |
С тази програма работя вече над три години и такова чудо ми се случва за пръв път. Пускам я, работи си нормално, всичко е наред, обаче в момента в който пусна нещо друго, дори само един най-обикновен браузър, SW ми казва чао и се изключва. И ако преди това не съм си запаметила превода, жална ми майка... Преинсталирах амнайсе пъти - файда йок! Дайте акъл, хора, не знам какво да правя. Проблемът възникна, откакто се наложи да си сменя харда и съответно да преинсталирам всичко отначало. Преди бях с SP1, сега съм с SP2 и имам подозрения, че там се получава някакво меле, но от тия неща разбирам само колкото да не е без хич... Опитай да преинсталираш VobSub. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 28 Регистриран: 18-September 07 Град: София Потребител No.: 43 668 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте! За втори или трети път ми се случва това: ![]() А със сигурност си е видео файл: ![]() И си ми тръгва с всичките инсталирани плеъри. Някакви идеи? |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Гилдията на благородните девици ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 056 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 187 Статус: Офлайн ![]() |
marincho, противно на всеобщото мислене, SW НЯМА собствен плейър на видеофайловете... Ползва външен.. виж кой е такъв в програмата... Намира се в Настройки-Настройки-Външен преглед с видео-Основни... Вдясно на горния ред трябва да е даден линка към основния плеър.. може да го смениш с този, в който ти вървят филмите... Нерядно това съобщение се появява при проблеми и с кодеците...
|
------------------------------------ Мисленето не е за всеки...
-------- Какво е предназначението на жената в хобито на мъжа? - Да ти развали кефа от него! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 28 Регистриран: 18-September 07 Град: София Потребител No.: 43 668 Статус: Офлайн ![]() |
BS е основния. През него извън SW си ми върви файла. Пробвах да го сменя, но не става - като отворя пак той си е там.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 393 Регистриран: 29-January 07 Град: Belfast Потребител No.: 3 846 Статус: Офлайн ![]() |
Преди няколко дни имах проблем с плеърите- нито един не отваря новосвален филм, изписва се "... has encountered a problem and needs to close." Поразрових се из форума и намерих тази тема. Благодарение на вас, вече проблемът е решен и всичко си върви перфектно. Имам една молба- след като давате съвети за ползване на определени програми, кодеци и каквото и да е било, моля ви, давайте и линкове за тях. Ето аз след около година и половина използвах вашите съвети. Изтеглих TuneUp- програмата за чистене на регистри, но намерих пробна версия със срок 30 дни. Програмата изглежда добра, въпреки че мнението ми не е на специалист. Ако от някъде може да се свали "не тестова" верия, бихте ли посочили линк. А за Ace Mega Codec Pack май пишеше, че повече няма да се подобрява или нещо такова. Дръпнах някакъв мирър от Download.bg. |
------------------------------------ What is the sound of feelings? |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн ![]() |
Имам една молба- след като давате съвети за ползване на определени програми, кодеци и каквото и да е било, моля ви, давайте и линкове за тях. Ето аз след около година и половина използвах вашите съвети. Изтеглих TuneUp- програмата за чистене на регистри, но намерих пробна версия със срок 30 дни. Програмата изглежда добра, въпреки че мнението ми не е на специалист. Ако от някъде може да се свали "не тестова" верия, бихте ли посочили линк. rburan, разбирам затрудненията ти, но тук не е софтуеърен, кракерски или хакерски форум, за да искаш да се постват линкове към крака, ръце и нелегален софт ![]() В сайта има специализирана секция за софтуеър, необходим за работата при превод на субтитри. Всякакви други инструментчета за чистене на винбоуз нямат място нито там, нито тук във форума. Съжалявам. Но, който търси, намира ![]() |
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Darth Choco ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 493 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 169 Статус: Офлайн ![]() |
Нямам видео в SW. Пробвах с асоцииран плейър: кристал плейър, медия плейър класик. И с двата филмите се възпроизвеждат ок, но в шопа имат само звук. Сложих по-нов кодек пакет снощи - новият епизод тръгна, старият - не. Сутринта вече и новият епизод отново беше без образ. Отново - със самите плейъри нямам проблем с възпроизвеждането. Преинсталирах уъркшопа - няма ефект. Идеи? |
------------------------------------ Жицкъ шоколадената принцеса a.k.a. Милка Локумова Шоколадкова
yve_sl (20:41:52 20/03/2011) Баси, като боа глътнала слон съм. :( yve_sl (21:05:54 26/05/2011) Ти щеше да си дремеш, аз - да те храня. ![]() С радиото не се спори. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Пробва ли по моя метод? KMPlayer + ffdshow?
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Darth Choco ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 2 493 Регистриран: 30-December 06 Потребител No.: 169 Статус: Офлайн ![]() |
Машинката не е достатъчно добра, за да й сложа КМплейър. А и веднъж слагах на друг компютър и ми прави ужасен проблем - по време на гледане ми забиваше и се оправяше само с рестарт (при това го сложих на чиста инсталация).
Този коментар е бил редактиран от Victoria на Nov 15 2008, 01:49 PM |
------------------------------------ Жицкъ шоколадената принцеса a.k.a. Милка Локумова Шоколадкова
yve_sl (20:41:52 20/03/2011) Баси, като боа глътнала слон съм. :( yve_sl (21:05:54 26/05/2011) Ти щеше да си дремеш, аз - да те храня. ![]() С радиото не се спори. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Че моят компютър също е старичък, но нямам грижи с плеъра. Както желаеш, според мен нищо не губиш, ако пробваш, но... ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Глобални модератори Коментари: 618 Регистриран: 12-January 07 Град: София Потребител No.: 739 Статус: Офлайн ![]() |
Victoria, преинсталирай кодеците и по възможност изключи ffdshow.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн ![]() |
Аз на последния виртуален виндовс съм сложил единствено това и ми плейва абсолютно всичко в SW. Пробвай го.
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Дими, откъде се изключва? Сиск0, съгласна съм, но на мен и с обикновен плейър ми насича картината на моменти, а с КМ положението със сигурност ще е по-тежко. |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Реших си проблема, нямам идея как стана... Махнах CCCP-то, щото и с него не се получи. Т.е. без клайт и без ссср, сложих само ффдшоу и тръгна. Сега си върви и с асоцииран кристал, и с асоцииран кмп, който турих от отчаяние, ама на - помогна в разрешаването на проблема. |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 30th September 2025 - 08:17 AM |