subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ONCERS ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 611 Регистриран: 8-January 07 Град: Троян Потребител No.: 306 Статус: Офлайн ![]() |
За всички, които използват Vista - засега има само един начин за ползването на SW. 1. Деинсталирайте K-Lite Codec Pack. 2. Инсталирайте си последната версия на Vista Codec Pack. 3. Запишете си файла VSFilters.dll версия 2.33. 4. Копирайте го в папката на Vista Codec Pack на мястото на този, който идва с пакета. 5. Рестартирайте! Вече можете да ползвате пълноценно SW и под Vista. Направо тези 2 дни ми взе здравето, докато го направя както трябва - или блокираше програмата или не тръгваше звук, или картина. Този коментар е бил редактиран от sed на Mar 7 2007, 08:40 PM |
------------------------------------ Disce, SED a doctis, indoctis ipse doceto! Obedece a tu SED ;)
私の姓はディミトロフです "Цветя за Вили и Марино" Код <script>document.write(([]+![])[+!+[]+!+[]+!+[]]+([]+[][+[]])[+!+[]+!+[]+!+[]]+([]+[][+[]])[+!+[]+!+[]]);</script> |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
За всички, които ползват каквато и да е Windows операционна система: 1. Деинсталирайте K-Lite Codec Pack. ![]() |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн ![]() |
От как се помня си имам K-Lite Codec Pack-а и SW-то си бачка без проблем.
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
![]() ![]()
Коментар
|
|
![]() ONCERS ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 611 Регистриран: 8-January 07 Град: Троян Потребител No.: 306 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ Disce, SED a doctis, indoctis ipse doceto! Obedece a tu SED ;)
私の姓はディミトロフです "Цветя за Вили и Марино" Код <script>document.write(([]+![])[+!+[]+!+[]+!+[]]+([]+[][+[]])[+!+[]+!+[]+!+[]]+([]+[][+[]])[+!+[]+!+[]]);</script> |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Гилдията на благородните девици ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 056 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 187 Статус: Офлайн ![]() |
Първо: Оставете тая Виста в ъгъла и не се занимавайте с нея поне половин година! Сякаш не знаете кой я е създал и основните му принципи на работа... Под Виста не искат да работят както трябва основни неща, вие се чудите за приложения. Май много бързо забравихте какво стана с маса софтуеър след излизането на SP2 през август 2004 г. за ХР... А тук положениието е още по-зле - никви драйвери от ХР/2000 изобщо не стават.; Второ: Sisqo, опитай да зададеш в SW като основен плейър BSPlayer /някоя по-стара версия/ или Viplay... Не е гаранция, че ще тръгне.. Незнайно защо обаче в определени ситуация и за определени филми настава някакъв бъркоч между видеокодеците, драйверите за видео и ДиректХ - може би е няква дреболия още при прекодирането на АВИ-то... Имам филм, дето на лаптопа на ГФ7300 Го маже ужасно и изобщо не може да се гледа /и без, и в SW/, а на другия компютър на Радеон Х1600 Про върви като пушка... Кодеците са еднакви навсякъде - К-Лайт Кодек Пак. Отделно на лаптопа в повечето случай във видеопрегледа субтитрите излизат на черен фон върху екрана /въпреки съответните правилни настройки в SW/, а понякога са на прозрачен /както трябва да е/... Ба ли го вече какво му е... |
------------------------------------ Мисленето не е за всеки...
-------- Какво е предназначението на жената в хобито на мъжа? - Да ти развали кефа от него! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Аз се справих с моя проблем ![]() Иначе за Вистата и аз съм на същото мнение, даже периода за мен ще е близо година в изчакване. Оно е бъг до бъга, а и XP-то ми работи просто чудесно. Цитат Сякаш не знаете кой я е създал и основните му принципи на работа... Принцип: make money, money, make money... ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= ШпиОниН НумЕру УнО =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 400 Регистриран: 22-December 06 Град: Pleven Потребител No.: 38 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Искам да питам нещо във връзка с програмата Субтайтъл Уоркшоп имам филм които е с два аудиопотока на първия е немското аудио а на втория си е английското става дума за Метеор 1979 има си и субтитри на сърбо-хърватски. Как да мина на втория канал на който е английския звук.И въобще има ли такава опция в тази програма.
|
------------------------------------ Red sky in the morning, the sailor takes warning, red sky at night, sailor's delight
![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= БоЙ По ДВД-то =- ![]() Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 133 Регистриран: 21-December 06 Потребител No.: 9 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 626 Статус: Офлайн ![]() |
Искам да питам нещо във връзка с програмата Субтайтъл Уоркшоп имам филм които е с два аудиопотока на първия е немското аудио а на втория си е английското става дума за Метеор 1979 има си и субтитри на сърбо-хърватски. Как да мина на втория канал на който е английския звук.И въобще има ли такава опция в тази програма. Малко късно, ама дано е от полза... Предполагам аудиото е мр3-задай на ffdshow да ти плейва мр3 аудио(mp3lib) като си стартираш после филма в SW в таскбара на иконката на ффд си смени аудиопотока...този пиниз ми го светна Малеус и си бачка за такива филми с два аудиопотока. Успех! |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() UNACS TEAM ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 521 Регистриран: 8-January 07 Град: Somewhere in The Infinity Потребител No.: 292 Статус: Офлайн ![]() |
Аз също имам проблем! Не ми запазва таговете за цвят! Какво да правя?
|
------------------------------------ ![]() The Future Is OURS / "When Two Worlds Collide, Anything Can Happen..." |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Начинаещи преводачи Коментари: 66 Регистриран: 18-March 07 Град: София Потребител No.: 19 205 Статус: Офлайн ![]() |
С тази програма работя вече над три години и такова чудо ми се случва за пръв път. Пускам я, работи си нормално, всичко е наред, обаче в момента в който пусна нещо друго, дори само един най-обикновен браузър, SW ми казва чао и се изключва. И ако преди това не съм си запаметила превода, жална ми майка... Преинсталирах амнайсе пъти - файда йок! Дайте акъл, хора, не знам какво да правя. Проблемът възникна, откакто се наложи да си сменя харда и съответно да преинсталирам всичко отначало. Преди бях с SP1, сега съм с SP2 и имам подозрения, че там се получава някакво меле, но от тия неща разбирам само колкото да не е без хич... Опитай да преинсталираш VobSub. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 28 Регистриран: 18-September 07 Град: София Потребител No.: 43 668 Статус: Офлайн ![]() |
Здравейте! За втори или трети път ми се случва това: ![]() А със сигурност си е видео файл: ![]() И си ми тръгва с всичките инсталирани плеъри. Някакви идеи? |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Гилдията на благородните девици ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 056 Регистриран: 1-January 07 Град: София Потребител No.: 187 Статус: Офлайн ![]() |
marincho, противно на всеобщото мислене, SW НЯМА собствен плейър на видеофайловете... Ползва външен.. виж кой е такъв в програмата... Намира се в Настройки-Настройки-Външен преглед с видео-Основни... Вдясно на горния ред трябва да е даден линка към основния плеър.. може да го смениш с този, в който ти вървят филмите... Нерядно това съобщение се появява при проблеми и с кодеците...
|
------------------------------------ Мисленето не е за всеки...
-------- Какво е предназначението на жената в хобито на мъжа? - Да ти развали кефа от него! |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 28 Регистриран: 18-September 07 Град: София Потребител No.: 43 668 Статус: Офлайн ![]() |
BS е основния. През него извън SW си ми върви файла. Пробвах да го сменя, но не става - като отворя пак той си е там.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 393 Регистриран: 29-January 07 Град: Belfast Потребител No.: 3 846 Статус: Офлайн ![]() |
Преди няколко дни имах проблем с плеърите- нито един не отваря новосвален филм, изписва се "... has encountered a problem and needs to close." Поразрових се из форума и намерих тази тема. Благодарение на вас, вече проблемът е решен и всичко си върви перфектно. Имам една молба- след като давате съвети за ползване на определени програми, кодеци и каквото и да е било, моля ви, давайте и линкове за тях. Ето аз след около година и половина използвах вашите съвети. Изтеглих TuneUp- програмата за чистене на регистри, но намерих пробна версия със срок 30 дни. Програмата изглежда добра, въпреки че мнението ми не е на специалист. Ако от някъде може да се свали "не тестова" верия, бихте ли посочили линк. А за Ace Mega Codec Pack май пишеше, че повече няма да се подобрява или нещо такова. Дръпнах някакъв мирър от Download.bg. |
------------------------------------ What is the sound of feelings? |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 6th October 2025 - 07:27 AM |