subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Mar 22 2009, 12:21 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 21-March 09 Потребител No.: 90 809 Статус: Офлайн |
не е продължение а спин-офф, и събитията се развиват на каприка, 50 години преди настоящите
|
|
|
|
|
|
|
Mar 22 2009, 12:31 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 26-April 08 Потребител No.: 68 940 Статус: Офлайн |
И, доколкото знам, сериалът ще е насочен към тийнейджърите - естествено, със съответните млади актьори и съответното ниво на продукция. Лично за мен, този епизод е последният на BSG.
|
|
|
|
|
|
|
Mar 22 2009, 01:07 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 10 Регистриран: 27-July 08 Потребител No.: 74 366 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Mar 22 2009, 03:36 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 22-February 09 Потребител No.: 88 894 Статус: Офлайн |
най- великия |
|
|
|
|
|
|
Mar 22 2009, 08:59 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 19-January 07 Град: София Потребител No.: 1 675 Статус: Офлайн |
абе, ми сега като и батълстар галактика свърши? и старгейт свърши... и като изгледам стартрек и фарскейп и какво остава?... то няма повече давайте идеи за сай фай сериали и филми че си таковало таковата ей.... |
|
|
|
|
|
|
Mar 22 2009, 09:10 PM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Mar 23 2009, 07:23 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 335 Регистриран: 12-January 07 Град: Русе Потребител No.: 680 Статус: Офлайн |
Величествен завършек признавам им го дадоха всичко от себе си |
|
|
|
|
|
|
Mar 23 2009, 08:16 AM
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн |
Вероятно аз съм единственият, който не е съвсем доволен от финалния епизод. Пет години гледане, четири сезона напрежение, обрати и загадки.... А накрая, тинтири-минтири - ангели. Това беше най-тъпото обяснение, което можеха да измислят за Кара. Иначе всичко останало беше перфектно, особенно появяването на сценариста в края (господинът с вестника). Трябваше да я направят полусилонско дете. Щеше да е по-реалистично.
Този коментар е бил редактиран от StratoBOB на Mar 23 2009, 08:17 AM |
|
|
|
|
|
Mar 23 2009, 11:57 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 8 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 534 Статус: Офлайн |
И аз съм впечатлен от епизода, уникален завършек.Надявам се по подобен епичен начин да завършат и другите ми любими сериали Изгубени и Бягство от затвора.А не като Досиетата Х- там какво беше 9 години гледане и напрежение и накрая...........нищо.
|
|
|
|
|
|
|
Mar 23 2009, 12:56 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
Вероятно аз съм единственият, който не е съвсем доволен от финалния епизод. Пет години гледане, четири сезона напрежение, обрати и загадки.... А накрая, тинтири-минтири - ангели. Това беше най-тъпото обяснение, което можеха да измислят за Кара. Иначе всичко останало беше перфектно, особенно появяването на сценариста в края (господинът с вестника). Трябваше да я направят полусилонско дете. Щеше да е по-реалистично. Не си единствения, но все пак можеше и по зле Аз ще го запомня като sci-fi сериала сериала с най много изпит алкохол, храна и вода не им трябва пиене като има. Човека е с списаниене весник. |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Mar 23 2009, 01:44 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 10 Регистриран: 27-July 08 Потребител No.: 74 366 Статус: Офлайн |
Много добър край всичко беше изпипано както трябва ! Сега съм в очакване на серияла Caprica някой знаели кога почва ? |
|
|
|
|
|
|
Mar 23 2009, 03:09 PM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Страхотен завършек на един от най-добрите фантастични сериали, които съм гледал! Да, имаше тегави епизоди и леко дотягаше на моменти, но четвърти сезон просто ме разби! Нито един слаб епизод! Уникален край! |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Mar 23 2009, 05:18 PM
Коментар
|
|
Много добър край всичко беше изпипано както трябва ! Сега съм в очакване на серияла Caprica някой знаели кога почва ? На 21-ви април излиза DVDто с първите две серии. Останалите още не са заснети. Излъчването започва през 2010. Но не бързай да се радваш. Ако очакваш и си фен на кьотека, няма да го откриеш в Каприка. Продуцентите обявиха, че двата серияла са коренно различни. Новият ще е нещо като "Далас" , но сниман на Каприка. Човека е с списаниене весник. Така де, "Нешънъл Джеографик". |
|
|
|
|
|
Mar 23 2009, 06:44 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 1-July 07 Потребител No.: 35 023 Статус: Офлайн |
Очахвах тъп завършек, но... тия надминаха и "най-смелите ми мечти"... Как може да направиш уникален сериал, толкова години и накрая за час и половина да О****Ш цялата работа??? |
|
|
|
|
|
|
Mar 23 2009, 09:53 PM
Коментар
|
|
![]() УХИЛЕН, ПОЧЕРПЕН, БЕЗГРИЖНО ПОВРЪЩАЩ ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 167 Регистриран: 25-January 07 Град: PD Потребител No.: 3 068 Статус: Офлайн |
За себе си мога да кажа, че всички ще ми липсват. Галактика беше страхотен сериал, дори и сериите плънки, които от време на време ме отегчаваха, но все пак ще ми липсва. Нека си пожелаем да има и за в бъдеще толкова добри фантастики. |
|
------------------------------------ Hm, I'm a stranger, I'm a changer and I'm danger... Maybe
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 20th November 2025 - 01:10 PM |