subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Mar 28 2007, 08:52 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 108 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 476 Статус: Офлайн |
@Koronis, имай предвид, че силоните не знаят кои са The Final Five (освен тази, която й спряха линията, а също и Леобен може би) и затова там си правеха разни опити и.т.н... А тези the final five са доста по особени - много по-близки до хора (дори са си хора, различни генетично един вид), отколкото до машини и логично могат да имат деца и.т.н. Дори дотук показанато ни обеждава във факта, че Силони-хора е имало доста преди първата война, което наистина е доста странно. Все пак остава основния въпрос кой е последният 5-ти. Най-вероятно това е Кара, но и да не забравяме "adama is a sylon", а също и виденията на президентката, съвпадащи с тези на 6-ти и на Хера и майка й. Другото, което е - как подяволите Кара ще се завърне от Земята при условие, че избухна... какво да не се окаже, че е Силон и се е събудила на Земята. Не мисля, че е Силон честно казано .. вече... Този коментар е бил редактиран от sever на Mar 28 2007, 08:54 PM |
|
|
|
|
|
|
Mar 28 2007, 10:54 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 22 Регистриран: 7-January 07 Град: Русе, България Потребител No.: 259 Статус: Офлайн |
Освен да е силон друг начин няма да е жива Е, може и на Лий да му се е привидяло нещо, никога не се знае... Пък кой знае... може всички ние да сме силони и да чакаме някой 'да ни дръпне ръчката', че да отлетим да гоним последните оцелели хора сред звездите |
|
------------------------------------ There is no escape from a Mordsith! You belong to her, your life belongs to her and your death belongs to her...
|
|
|
|
|
Mar 28 2007, 11:38 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 23 Регистриран: 28-February 07 Потребител No.: 14 104 Статус: Офлайн |
!!!!!СПОЙЛЕРИ!!!! Добре за 4-ма от The Final Five е ясно, кои са. Но остава едно място. Аз бях почти убеден, че е Старбък, този епизод ме накара да се чудя дали не е Аполо. Иначе саундтрака на последната серия кърти мивки. Нямам търпение да излезе и той. А иначе, не ни остава друго освен да чакаме. |
|
|
|
|
|
|
Mar 29 2007, 01:56 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 13-February 07 Потребител No.: 9 685 Статус: Офлайн |
Абе аз защо си мисля че земляните имат пръст в цялата работа(ако още ги има)? Как така докато Кара си хвърка я засмуква буря и тя се озовава на Земята при положение че и силоните незнаят къде е. А и доколкото си спомням в първи сезон пробата и за силон беше отрицателна. Докато до последния пети си мисля че е Розлин. На тия видения не им е чиста работата, но не се знае.
|
|
|
|
|
|
|
Mar 29 2007, 07:41 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 108 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 476 Статус: Офлайн |
Освен да е силон друг начин няма да е жива Е, може и на Лий да му се е привидяло нещо, никога не се знае... Пък кой знае... може всички ние да сме силони и да чакаме някой 'да ни дръпне ръчката', че да отлетим да гоним последните оцелели хора сред звездите Ами едвали му се е привидяло при условие, че и сензорите на Галактика отчетоха раптора й. Между другото може да се е отворил някакъв пространствен коридор и така да се е озовала на Земята. Who knows. |
|
|
|
|
|
|
Mar 29 2007, 01:03 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 12 Регистриран: 27-January 07 Потребител No.: 3 433 Статус: Офлайн |
Абе аз защо си мисля че земляните имат пръст в цялата работа(ако още ги има)? Как така докато Кара си хвърка я засмуква буря и тя се озовава на Земята при положение че и силоните незнаят къде е. А и доколкото си спомням в първи сезон пробата и за силон беше отрицателна. Докато до последния пети си мисля че е Розлин. На тия видения не им е чиста работата, но не се знае. За земляните си неам и идея... . А колко Старбък тя нарочно влезе във въртежа заради некво привидение на сайлонски рейдър. А колкото до виденията тя нали пак взима камалата и за това .... |
|
|
|
|
|
|
Mar 29 2007, 03:29 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 10 Регистриран: 9-January 07 Потребител No.: 326 Статус: Офлайн |
Не се сдръжах и изгледах епизода - леле, леле, лелеееееее Беше страхотно и това не го очаквах, ама изобщо. За себе си нямам обяснение на това, което видях, просто останах бех дъх. Толкова близо до Земята са. Може би наистина Розлин може да е петия силон - №3 каза "Много съжалявам" (или нещо от този род когато видя един от петима последни силони. Очевидно последния ще ни шокира. Жалко, че превода на сериите към сериала се бавят с около седмица. Като чета никой не се е заел с превода. Ще почакаме доста. |
|
|
|
|
|
|
Mar 29 2007, 07:00 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 12 Регистриран: 27-January 07 Потребител No.: 3 433 Статус: Офлайн |
в унакс има преведен 19 епизод а 20 сиг ще е готов до неделя предполагам
|
|
|
|
|
|
|
Mar 29 2007, 11:51 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 22 Регистриран: 7-January 07 Град: Русе, България Потребител No.: 259 Статус: Офлайн |
А защо не изчакате Дидо да ги допреведе? Човекът вероятно има работа, зает е, разбираемо е това, че ви се гледа, но проявете малко търпение, а ако знаете езика поне на някакво ниво - можете да го гледате, въпрос на избор. Но поне разберете, че е кофти човек да харесва и превежда даден сериал от сума ти време, и накрая баш за последните 1-2 епизода да възникне нещо и раз-два, айде наще да се изтъпани някой, да надраска превод, за който я се е старал, я не, като че ли по-вероятно е второто*? * Не искам да обидя никого, но ако човек се старае истински, то най-малкото после едва ли ще пусне продукт, който може да се подложи на толкова много критики и да каже - ами, то не е краен, пускам ги за еди-кого си, всички с претенции да чакат нечии други, аз съм го правил превода за тези, които не знаят езика... та нали именно те, които си нямат хабер, имат нужда от титрите? Останалите може да предпочитат да четат, вместо да се вслушват, и Бог да благослови ума човешки, но нима на даден преводач не му е хрумнало, че чрез кофти превод всъщност не помага на неразбиращите английски, а като цяло им проваля удоволствието от гледането на епизода както трябва? Не, не е приятно. А и бърза работа едва ли някой има, предвид че следващият епизод, филм или каквото е там ще е чак на 1-ви ноември. Почти цял сезон спахме, последният епизод е доста по-въздействащ, спор няма. Естествено, че на всеки му се иска да го изгледа възможно най-скоро. Но защо не изчакате качествените субтитри и не го изгледате с възможно най-голям кеф? |
|
------------------------------------ There is no escape from a Mordsith! You belong to her, your life belongs to her and your death belongs to her...
|
|
|
|
|
Mar 30 2007, 01:21 AM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
Сега в следващия епизод ще се окаже, че Старбък е паднала на планетата, на която уж се взриви, в която по случайност е имало Старгейт, който по случайност се активирал и от него се пръкнали SG-1. Отвели я на Земята начи, тя им разказала всичко, казала им как да направят Вайпър, онези просто, за да тестват й направили един, после тя ги убедила да палят Одисей и да ходят да търсят наште. При което тя сега като се явява всъщност е избързала (минала е през Старгейт с Вайпъра, достатъчно е малък), дошла е да предупреди наште хора (затова каза, че всичко ще е наред) и в следващия сезон ще видите как ще се пръкнат Одисей, Дедал и Аполо с новите асгардски оръжия и щитове (който между другото атомките на Сайлоните нищо не могат да им направят) и ще летят тостери |
|
|
|
|
|
|
Mar 30 2007, 02:59 AM
Коментар
|
|
![]() -= - =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 490 Регистриран: 28-December 06 Потребител No.: 144 Статус: Офлайн |
Естествено, че на всеки му се иска да го изгледа възможно най-скоро. Но защо не изчакате качествените субтитри и не го изгледате с възможно най-голям кеф? Koronis, съвсем правилно, аз това чакам, и като знам, че ги превежда Дидо, знам какво чакам. Сега в следващия епизод ще се окаже, че Старбък е паднала на планетата, на която уж се взриви, в която по случайност е имало Старгейт, който по случайност се активирал и от него се пръкнали SG-1. Отвели я на Земята начи, тя им разказала всичко, казала им как да направят Вайпър, онези просто, за да тестват й направили един, после тя ги убедила да палят Одисей и да ходят да търсят наште. При което тя сега като се явява всъщност е избързала (минала е през Старгейт с Вайпъра, достатъчно е малък), дошла е да предупреди наште хора (затова каза, че всичко ще е наред) и в следващия сезон ще видите как ще се пръкнат Одисей, Дедал и Аполо с новите асгардски оръжия и щитове (който между другото атомките на Сайлоните нищо не могат да им направят) и ще летят тостери Indeed. а по-скучна версия е - Старбък е сайлон |
|
------------------------------------ I don't read the script. The script reads me.
|
|
|
|
|
Mar 30 2007, 09:36 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 113 Регистриран: 12-January 07 Град: Earth Потребител No.: 741 Статус: Офлайн |
на мен пък ми стана смешно как събраха цял сезон в 1 сериа, добре че сериала е "за когато няма какво друго"
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Apr 1 2007, 09:56 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 20-January 07 Град: Sofia Потребител No.: 1 769 Статус: Офлайн |
ммм да тука какво сега ще се очаква ли 4 сезон което ме съмнява като гледам коментарите и рейтинга!!! Май е поредния сериал с който се разделяме! И въпроса е какво ше гледаме! ТАПИЗМИ КАТО ЛОСТ И БЯГСТВО ОТ ЗАТВОРА |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Apr 1 2007, 03:49 PM
Коментар
|
|
4-ти сезон ще има, потвърдено е - началото на 2008 година.
|
|
|
|
|
|
|
Apr 1 2007, 09:55 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 13-January 07 Потребител No.: 817 Статус: Офлайн |
Снимките почват лятото, 4-ти сезон Януари'08 Този коментар е бил редактиран от bastuna2003 на Apr 1 2007, 09:56 PM |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 19th November 2025 - 01:15 AM |