subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Mar 27 2009, 03:54 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 30 Регистриран: 28-January 07 Град: s Потребител No.: 3 549 Статус: Офлайн |
А някой замислял ли се е, че е трябвало така да се случи, Бенчо острова го излекува, става им лидер, нещо подобно на Лок-чо ^^ Според мен, нещо такова ще се получи :Р
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Mar 27 2009, 04:23 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Саид продължава да не ползва нокторезачка, което е възмутително. Ха да видим (евентуално) следващия епизод могат ли да променят бъдещето или не. Културни особености, какво да го правиш... Обичам този сезон, няма епизод, който да не ми е харесал изобщо, ако и следващият е такъв ще е сууупер! Хареса ми как ореолът на Саид се срути, явно жестокостта си е просто в природата му, независимо какви са подбудите му, благородни или не чак толкова. Още повече ме изкефи как всички в любовния четириъгълник изглеждат супер наакано, гледат се под сурдинка и никой не смее да изрече това, което всички се чудят. А за бъдещето, няма да го променят според мен, нали другата серия се казва "каквото се е случило, случило се е". Бен ще оздравее, а аз все повече се убеждавам, че главният герой, който ще умре е Саид, няма какво да го правят повече, изигра си ролята и спокойно могат да го прежалят. |
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Mar 27 2009, 04:29 PM
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн |
И още нещо. Саид осъзна каква му е ролята на Острова, след като се е върнал. Кейт почти изрече на Сойер защо се е върнала. Предполагам, че и другите от Океаник 6 ще осъзнаят техни си причини да се върнат. А сега ми се струва, че ще започне един вид война между Дарма и Другите, която евентуално ще доведе до Инцидента.
|
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
|
Mar 27 2009, 05:13 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 109 Регистриран: 7-July 07 Град: София Потребител No.: 35 525 Статус: Офлайн |
Ако се вярва на метафората на Фарадей за бъдещето като улица, то не би трябвало да могат. Очаквам от близкия шубрак да изкочи някой Враждебен и да спаси Бен. Аз, доколкото разбрах "бъдещето е като улица" само когато острова прескача в пространството. Този коментар е бил редактиран от Petroka на Mar 27 2009, 05:14 PM |
|
|
|
|
|
|
Mar 27 2009, 05:39 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 26-March 09 Град: Ямбол Потребител No.: 91 128 Статус: Офлайн |
И още нещо. Саид осъзна каква му е ролята на Острова, след като се е върнал. Кейт почти изрече на Сойер защо се е върнала. Предполагам, че и другите от Океаник 6 ще осъзнаят техни си причини да се върнат. А сега ми се струва, че ще започне един вид война между Дарма и Другите, която евентуално ще доведе до Инцидента. По-нататък в епизодите ще стане ясно защо Кейт е оставила Арън. И още нещо. В последната серия другите или по-точно "Враждебните" ще започнат да се съмняват в Сойер и другите.
|
|
------------------------------------ Човек е толкова голям, колкото са големи и неговите мечти.
|
|
|
|
|
Mar 27 2009, 06:28 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Не знам кой ще спаси Бен, може и никой, Островът няма да го остави да умре щото той си има роля в бъдещето, не може да се гътне току-тъй.
|
|
|
|
|
|
|
Mar 27 2009, 06:38 PM
Коментар
|
|
|
-= У Т А Й К А =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 690 Регистриран: 23-January 07 Град: Горна Оряховица / София Потребител No.: 2 226 Статус: Офлайн Моят блог |
няма да чета к'во сте писали скоро, че съм на 9та серия, ама ми се струва, че Джулиет си е правила операция на гърдите |
|
|
|
|
|
|
Mar 27 2009, 10:13 PM
Коментар
|
|
няма да чета к'во сте писали скоро, че съм на 9та серия, ама ми се струва, че Джулиет си е правила операция на гърдите Много си наблюдателен! И на мен ми направи впечатление, че има невероятно деколте (което не бях забелязала преди това) в серията, в която израждаше Итън. Ясно как е омотала Сойър |
|
|
|
|
|
|
Mar 27 2009, 10:36 PM
Коментар
|
|
|
-= У Т А Й К А =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 690 Регистриран: 23-January 07 Град: Горна Оряховица / София Потребител No.: 2 226 Статус: Офлайн Моят блог |
много ги виждам тия неща |
|
|
|
|
|
|
Mar 28 2009, 10:49 PM
Коментар
|
|
![]() Екстратерестриал дъмб фак ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 561 Регистриран: 11-January 07 Град: Майна сити! Потребител No.: 542 Статус: Офлайн |
Ха, сетих се, че ни показаха как Бен е бил тероризиран от баща си. Дисциплина и ред му е майката. Той затова е станал такъв манипулатор. Този коментар е бил редактиран от burndead на Mar 28 2009, 10:50 PM |
|
------------------------------------ Цитат - За нас това е нон-сен. - Как го казахте? - Нон-сен. Чужда дума. Употребява се като нюанс в нашите среди. - Ем, щом ви върши работа. Код if ($good movie showed || $tv show aired) echo 'subs.sab.bz'; |
|
|
|
|
Apr 2 2009, 04:26 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 48 Регистриран: 13-March 08 Град: Пловдив Потребител No.: 64 910 Статус: Офлайн |
Lost.S05E11.HDTV.XviD-XOR Slugi това от мен, другото от теб Този коментар е бил редактиран от yvetted на Mar 4 2012, 04:24 PM |
|
------------------------------------ Цитат We will all laugh at gilded butterflies ![]() ![]() |
|
|
|
|
Apr 2 2009, 07:10 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 111 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 178 Статус: Офлайн |
Lost.S05E11.Whatever.Happened.Happened.PROPER.HDTV.XviD-FQM
Този коментар е бил редактиран от yvetted на Mar 4 2012, 04:24 PM |
|
|
|
|
|
|
Apr 2 2009, 11:15 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 4 Регистриран: 12-February 09 Град: Айтос Потребител No.: 88 015 Статус: Офлайн |
The-Slugi дано ТОВА ти помогне ... Успехи !
Този коментар е бил редактиран от danissimo на Apr 2 2009, 02:40 PM
Причина за редакцията: Премахната външна връзка към субтитри.
|
|
|
|
|
|
|
Apr 2 2009, 12:01 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Изгонени Коментари: 2 Регистриран: 13-November 07 Град: VArna Потребител No.: 51 142 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Apr 2 2009, 01:41 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 10-December 07 Град: Варна-морето :) Потребител No.: 54 271 Статус: Офлайн |
да не пиеш много , момче ! ще чакаме..щом Влади го няма.. |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 18th January 2026 - 04:48 PM |