subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
May 1 2008, 06:25 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 221 Регистриран: 26-December 06 Потребител No.: 94 Статус: Офлайн |
В един момент към средата по-приличаше на него, после се влоши...
|
|
------------------------------------ Quit smoking or die trying! Не пуши от 12 март 2009 г., 16 ч. 17 мин. So it goes. |
|
|
|
|
May 1 2008, 07:35 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 29-April 08 Потребител No.: 69 219 Статус: Офлайн |
аз мисля че сериалчето е мн добро но аз гледам толкова мн сериали че почти сички са добри за мен когато човек няма работа и по цял ден бездейства сериалите са наи добрия му приятел |
|
|
|
|
|
|
May 1 2008, 11:49 PM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Последната серия беше една от най-раздвижените и динамични от всички сезони до момента! Кеф! |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
May 2 2008, 01:21 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Бреййй, майсторлък А последната серия беше много раздвижена, въпреки няколкото момента, които ме подразниха, като например тъпотията с убийството на Алекс. Щом Бен може да вика черния дим, защо изобщо беше нужно да рискува детето му да бъде затрито. Или моментът с експлозията на къщата на Клеър, която беше само леко поизцапана след взрива - айде сега - безсмъртни, безсмъртни, ама чак пък толкова... |
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
May 2 2008, 02:15 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 2 Регистриран: 20-April 08 Потребител No.: 68 584 Статус: Офлайн |
Когато даваха сериала по Нова телевизия,се отнесох с недоверие към него.Сруваше ми се нещо страшно,сигурно сам попаднала на такива моменти от филма.По принцип не сам прияарйеник на филмите на уйасите и този го взех точно за такъв.Като го свалих от Арената и го загледах,разбрах,че е страхотен.Сега вече нямам търпение да излязат новите епизоди и ги чакам с нетърпение.
|
|
|
|
|
|
|
May 5 2008, 05:35 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Доста слаб 10 епизод. Занимаваха ни ненужно дълго време с операцията на Джак, надявам се поне да е имало някакъв скрит смисъл. Изключително плоско развитие на любовно-триъгълната история. Изкараха окончателно Кейт тъпа патка, която не знае какво иска - секси хубавеца, който обаче не й ходи по задника или доктора-супермен, чиято основна мисия е да спаси света и да й достави удоволствие. Едиственият свеж момент за мен беше диалога между Джин и рижавелката, страхотен е този кореец, дума да няма |
|
|
|
|
|
|
May 9 2008, 09:38 AM
Коментар
|
|
Какво стана с тази тема, нещо замря... Надявам се последният епизод да ви поразбуди малко, защото е доста добър!
|
|
|
|
|
|
|
May 9 2008, 01:35 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 88 Регистриран: 1-February 07 Град: Sofia Потребител No.: 5 055 Статус: Офлайн |
Нещо ме объркаха с последната реплика от 11ти |
|
|
|
|
|
|
May 9 2008, 01:44 PM
Коментар
|
|
![]() ..: Гъбата :.. ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД_ Коментари: 700 Регистриран: 24-January 07 Потребител No.: 2 657 Статус: Офлайн |
Еми аз още не съм гледал 11 епизод, но имам въпрос относно 10. В началото, когато даваха Кейт и Джак, и бебето това е Арън нали? По принцип е той. Лошото е, че сценаристите винаги могат да измислят нещо друго. Ако от някой храст изкочи Йода "с малкия меч" - изобщо няма да се учудя. Зашлевя два шамара на Бен и му казва: "Не използвай Силата за лични цели"... Макар че, ако трябва да се включи някой друг известен филмов герой, за тоя остров най-подходящи биха били Кинг Конг или Годзила... Още от първи сезон ни залъгват с някакви чудовища, но досега нищо конкретно. |
|
------------------------------------ Не е достойно да се използва името на "Екип", за оправдание на лична вендета и цензура. Хората не са глупави. Извинение или оставка.
|
|
|
|
|
May 9 2008, 05:39 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 18 Регистриран: 26-January 07 Потребител No.: 3 193 Статус: Офлайн |
Поредният "omg wtf" епизод.
|
|
|
|
|
|
|
May 9 2008, 06:44 PM
Коментар
|
|
Нещо ме объркаха с последната реплика от 11ти То само това да беше Отдавна не съм чела спойлери и интервюта, обаче предполагам, че сценаристите са се отказали да поддържат версията, че всичко ще има научно обяснение. Аз лично приемам сериала отдавна като фантастичен и така ми е много гот, не ме дразнят вече нито пътуванията във времето, нито постоянно изскачащите мъртъвци! |
|
|
|
|
|
|
May 9 2008, 06:51 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Много скучен епизод, един от най-скучните, нищо не се случи през целия епизод, но това си е мое мнение. |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
May 9 2008, 07:52 PM
Коментар
|
|
Ай стига бе, наистина ли го смяташ за скучен? Според мен беше адски динамичен, но това просто доказва за пореден път, че на вкус и цвет - товарищей нет |
|
|
|
|
|
|
May 9 2008, 09:54 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Е кое му е динамичното? Абсолютно нищо интересно и повдигащо интерес не се случи. Имало е и по-добри епизоди, но както казах, това си е мое мнение.
|
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
May 12 2008, 06:17 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
На мен най ми хареса Клеар как се беше излегнала и се кефеше на Лок а пък теорията на Хюго, само се чудя дали ние не сме по луди от тях, защото и ние ги виждаме и гледаме ...
|
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 9th March 2026 - 11:57 PM |