subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 696 Регистриран: 25-June 08 Град: Somewhere Потребител No.: 72 961 Статус: Офлайн ![]() |
Честито на спечелилите. ![]() |
------------------------------------ "Бъди щастлив с това, което имаш, докато се бориш за това, което желаеш!" |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Wanted ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 274 Регистриран: 19-December 09 Град: Разград Потребител No.: 103 902 Статус: Офлайн ![]() |
Честито, jedi_vader! ![]() |
------------------------------------ “Better to remain silent and be thought a fool than to speak out and remove all doubt.”
- Abraham Lincoln |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 491 Регистриран: 8-December 09 Град: Харманли Потребител No.: 103 488 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Е, браво! Отварям саба и гледам моят фаворит, за който гласувах спечелил. Явно имам нюх за тез неща, догодина и аз ще се пробвам... ![]() ![]() Честито, jedi_vader! ![]() Този коментар е бил редактиран от firemam на Dec 14 2010, 02:57 PM |
------------------------------------ Да знаеш много езици, значи да имаш много ключове за една врата.
![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 065 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн ![]() |
И кво ся? Топки! ![]() Наздраве, jedi_vader! ![]() |
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 13-January 09 Потребител No.: 85 577 Статус: Офлайн ![]() |
Честито на печелившите! Малко информация за тези, които имат проблем с визуализацията на новия банер с Firefox. Банера има вграден в картинката color profile tag. Новия Firefox 3.x.x ги чете тези тагове и променя цветовете, които виждаме според тях. Бързия фикс е да се инсталира: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6891/ и да се настрои да не чете таговете на нито едно изображение. Тествано под Firefox 3.6.13. Поздрави. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 541 Регистриран: 16-June 08 Град: Шумен Потребител No.: 72 530 Статус: Офлайн ![]() |
Честито на победителите!
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() SugarMugar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: СтелТ Коментари: 206 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 70 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Топки се избират вече три години ![]() Догодина трябва да се забрани използането на топки в банерите ![]() Честито на победителите! Поздравления и за останалите участници и положения труд. Весели празници! ![]() |
------------------------------------ ![]() Знанието без мисъл е загубен труд, а мисълта без знание - опасност. Конфуций |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Джедай ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: СтелТ Коментари: 220 Регистриран: 9-October 07 Град: София Потребител No.: 46 247 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Здравейте! Първо - благодаря на всички гласували (не само за мен)! Дано топките ви харесват... или поне не ви дразнят много ![]() Тъй като печеля две от наградите - за първо и трето място, помолих didodido наградата за третото място да бъде дадена на четвъртия в конкурса - Vigo. Нали сме мафия и понеже ни разкрихте, имаме угризения на съвестта сега... Шегата на страна - благодаря за наградата и оценката! Всички предложения бяха хубави, страхотна работа на всички автори! От мен - весели празници! П.П.: Първият ми пост в синьо ![]() |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 43 Регистриран: 11-October 07 Град: Русе Потребител No.: 46 448 Статус: Офлайн ![]() |
Цитат Е, браво! Отварям саба и гледам моят фаворит, за който гласувах спечелил. Явно имам нюх за тез неща, догодина и аз ще се пробвам... 3.gif Шегувам се естествено, това не е за мен. smiley.gif Честито, jedi_vader! good.gif Присъединявам се напълно към това мнение! И аз се радвам да видя своя фаворит на началната страница! Този коментар е бил редактиран от Deleter_A на Dec 14 2010, 06:28 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= - =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 490 Регистриран: 28-December 06 Потребител No.: 144 Статус: Офлайн ![]() |
|
------------------------------------ I don't read the script. The script reads me.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 6-October 09 Потребител No.: 99 994 Статус: Офлайн ![]() |
Поне автора победител да беше направил цветовете на логото да съвпадат с тези на хедъра. Не е работа на потребителите, да слагат фиксове и прочие. Иначе браво и честито
Този коментар е бил редактиран от entr на Dec 14 2010, 07:34 PM |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() Джедай ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: СтелТ Коментари: 220 Регистриран: 9-October 07 Град: София Потребител No.: 46 247 Статус: Офлайн Моят блог ![]() |
Проблемът би трябвало да е оправен в момента. Тъй като при мен никога не е бил явен, няма как да го проверя и да потвърдя. Ако при някой на заглавната страница съществува този проблем в момента, да каже.
Този коментар е бил редактиран от jedi_vader на Dec 14 2010, 07:55 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн ![]() |
Бях се нагласил за елегантните подаръчета и се молех да не е скучния снежко, влизам и кво да видя... топки. ![]() А от Дедко си Бахар да щеш един по черепахата? ![]() Айде, лопайте мандалото, че ми е очень интересно кой ще посиней и кой ще биде посипан с флашки от глава до пети! ![]() Е много ти отива с тоя аватар така да ми говориш! ![]() |
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= - =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 1 490 Регистриран: 28-December 06 Потребител No.: 144 Статус: Офлайн ![]() |
Форумът няма ли да бъде украсен? ![]() |
------------------------------------ I don't read the script. The script reads me.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 8th September 2025 - 08:25 PM |