subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 378 Регистриран: 17-July 09 Град: Кюстендил Потребител No.: 96 732 Статус: Офлайн ![]() |
Резюме:Сериалът се отличава с интелигентно написан сценарии и добра актьорска игра. В една къща живеят три същесва - вампир, върколак и призрак. Вампирът се опитва да не се храни с хора, но много много не му се получава. Върколакът ужасно се измъчва от това, в което се превръща при пълнолуние и всеки път се опитва да изкара този период без да пострада някой. Призракът е доста странно и налудничаво създание, което чисти дома, приготвя чай и дори е видим за някои хора. Но това не е просто тяхната история, а разказ за приятелството,любовта, самотата и много други човешки емоции... Информация за филма: Държава : Великобритания Времетраене : ~ 57 минути Език : Английски Жанр : Комедия | Драма | Фентъзи | Ужаси Субтитри за сезона: Първи епизод, Втори епизод, Трети епизод, Четвърти епизод, Пети епизод, Шести епизод, Седми епизод, Осми епизод Всеки има правото да наглася тайминг за други релийзи, но преди да го направи, нека напише в темата Ако са ви харесали субтитрите, натиснете бутонът БЛАГОДАРЯ, но винаги се чувствайте свободни да изразите някаква критика относно субтитрите - на ЛС или в темата! Моля субтитрите да не бъдат качвани по други сайтове! Този коментар е бил редактиран от tonyy на Feb 5 2012, 03:05 PM |
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() - = Ho - ho - ho! = - ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 4 242 Регистриран: 15-September 07 Потребител No.: 1 952 Статус: Офлайн ![]() |
11 потребител/и са ви благодарили : KingScorpion, moher4o, katqelfi, pleven4ever, HeBuguM, Astrall, Marbeya, sweetdeath, dese.mese, YonkoDimitrov, ivetaaaaa There has/have been 11 person(s) who've used this so far. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 378 Регистриран: 17-July 09 Град: Кюстендил Потребител No.: 96 732 Статус: Офлайн ![]() |
Някой, владеещ добре английски няма ли да каже как са преводите ми? Не получавам нито критики, нито ръкопляскания (не очаквам всеки 2-ри да ми ги праща на ЛС), просто си мисля, че не се справям добре на места с преводите, но няма как да разбера истина ли е или само така си мисля. Моля някой да драсне едно коментарче или ЛС. Приятно гледане ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 125 Регистриран: 9-January 07 Град: София Потребител No.: 337 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря за буквичките, за мен /като не толкова добре владееща английски/ са перфектни ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 24-August 09 Град: Червен бряг Потребител No.: 98 092 Статус: Офлайн ![]() |
Субтитрите са супер.
|
------------------------------------ "What you don't underststand can kull you."
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 22-June 09 Град: София Потребител No.: 95 906 Статус: Офлайн ![]() |
Супер бяха, наистина
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
Свърши и този сезон. Приятно гледане ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 26-May 08 Потребител No.: 71 334 Статус: Офлайн ![]() |
хиляди благодарности за превода ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 16 Регистриран: 27-December 10 Град: Usa Потребител No.: 119 392 Статус: Офлайн ![]() |
Aбе само на мен ли ми се струва,че първия епизод не е както трябва? Нали 1ви сезон свърши как намушкват Мичел ,а в този няма нищо такова,даже са били заключени/отвлечени и Нина е превърната във върколак?Кога стана това ,май някои епизод липсва..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 170 Регистриран: 18-February 07 Град: Русе Потребител No.: 11 156 Статус: Офлайн ![]() |
Нищо не липсва, ти не си гледал нещо ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 16 Регистриран: 27-December 10 Град: Usa Потребител No.: 119 392 Статус: Офлайн ![]() |
Извинявай,ама първи сезон свърши как намушкват Мичел, а във 2ри началното промо е как са затворени някъде и Джордж убива Херик и одрасква Нина после изведнъж живеели всички заедно ... btw момиче съм ... |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 170 Регистриран: 18-February 07 Град: Русе Потребител No.: 11 156 Статус: Офлайн ![]() |
Първи сезон е 6 епизода, в пети намушкват Мичъл явно си помислила, че е финала на сезона. В шести ще видиш как се отървава и как Джордж одрасква Нина, въпреки че не съм сигурен дали не я одраска по-рано после само показаха кога е станало. Отдавна гледах първи сезон ![]() Този коментар е бил редактиран от HeBuguM на Jun 14 2011, 10:05 AM |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 18th June 2025 - 04:51 PM |