subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Jun 28 2007, 08:25 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 102 Регистриран: 10-May 07 Потребител No.: 28 565 Статус: Офлайн Моят блог |
По-лошия от Сайлър, е този, който щом Моли погледне, той също я вижда Не мисля, че е майка им, по скоро си мисля, че пак мъж ще да е, ама не мисля, че ще е нов, някой от познатаите герои, според мен |
|
------------------------------------ "Next time a sunrise steals your breath or a meadow of flowers leaves you speechless, remain that way.
Say nothing, and listen as heaven whispers, "Do you like it? I did it just for you." |
|
|
|
|
Jun 28 2007, 01:17 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 11 Регистриран: 9-January 07 Град: България Потребител No.: 397 Статус: Офлайн |
Аз изгледах първи епизод и ми се видя много тъпичко филмчето, ама гледам, че коментарите ви показват друго, ще ми кажете ли дали нататък става по-интересно?!
|
|
------------------------------------ ![]() По този въпрос има две мнения, едното е неправилно, а другото е моето. |
|
|
|
|
| liquid |
Jun 28 2007, 01:22 PM
Коментар
|
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн |
За мен и първия епизод е страшно интересен, но като цяло с всяка серия става все по-интересно и заплетено.
|
|
|
|
|
|
|
Jun 28 2007, 02:19 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 153 Регистриран: 4-March 07 Град: Козлодуй Потребител No.: 14 749 Статус: Офлайн |
Аз изгледах първи епизод и ми се видя много тъпичко филмчето, ама гледам, че коментарите ви показват друго, ще ми кажете ли дали нататък става по-интересно?! Не мога да кажа, че първия епизод не ми е бил интересен, но след като изгледах втория, а той завърши много обещаващо като цяло за сериала се зарибих страшно и чаках с нетърпение да излезе всеки следващ епизод. |
|
|
|
|
|
|
Jun 28 2007, 03:53 PM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
На мен първият епизод ми се стори доста скучен, тогава гледах скрийнъра, няколко месеца преди да започнат да го дават, и затова се бях отказал, но след време като погледах другите епизоди и ми стана интересен |
|
|
|
|
|
|
Jun 29 2007, 03:51 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 36 Регистриран: 12-January 07 Град: ТумбактУ Потребител No.: 732 Статус: Офлайн |
Ми намене и скринара си ми хареса на времето... и се бях отчаял че няма да го дават, и той изведнъж цъфна по тракерите |
|
------------------------------------ I don’t drink, I don’t smoke, I don’t do drugs. I play video games, which I think is a far superior addiction to any of those other ones.
|
|
|
|
|
Jun 29 2007, 09:41 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 21-January 07 Потребител No.: 1 892 Статус: Офлайн |
Sisq0 ако това на аватара си ти страшно много ми приличаш на Сайлър :]
|
|
|
|
|
|
|
Jun 30 2007, 05:47 AM
Коментар
|
|
![]() Homo vulgaris ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 015 Регистриран: 31-January 07 Град: Лондон Потребител No.: 4 726 Статус: Офлайн |
Sisq0 ако това на аватара си ти страшно много ми приличаш на Сайлър :] http://subs.sab.bz/forum/index.php?showtopic=34&st=631 |
|
|
|
|
|
|
Jun 30 2007, 09:17 AM
Коментар
|
|
![]() Критикар №1 ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 1 486 Регистриран: 5-January 07 Град: Шумен / Варна Потребител No.: 228 Статус: Офлайн Моят блог |
Смятам да престанете вече с тъпите шеги!!
|
|
|
|
|
|
|
Jun 30 2007, 10:30 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 28-January 07 Потребител No.: 3 686 Статус: Офлайн |
Кога ще почват онези серии които ще показват живота на новите герои ?
|
|
|
|
|
|
|
Jun 30 2007, 04:29 PM
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн |
Аз изгледах първи епизод и ми се видя много тъпичко филмчето, ама гледам, че коментарите ви показват друго, ще ми кажете ли дали нататък става по-интересно?! Първия е тъпичък, поне на мен не ми хареса толкова, но нататък става доста интересен, особено към 15-16 епизод. Трябва да му дадеш време. На мен лично ми хареса повече от Lost. |
|
|
|
|
|
|
Jun 30 2007, 06:27 PM
Коментар
|
|
![]() Велико зло ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 735 Регистриран: 19-February 07 Потребител No.: 11 345 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Jul 2 2007, 05:53 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 116 Регистриран: 22-January 07 Град: София Потребител No.: 1 960 Статус: Офлайн |
Първият епизод от новия сезон ще бъде излъчен на 24 септември. Heroes - 02x01 ~Generations~ Sylar isn't dead he's coming back next season with a mentor who controls bugs and is somehow immortal Според мен този вторият младеж е именно този, за който говореше Моли в последната серия... Този коментар е бил редактиран от NoThanks на Jul 2 2007, 05:53 PM |
|
------------------------------------ My opinions are worthless so I give them out freely.
![]() |
|
|
|
|
Jul 3 2007, 11:01 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 108 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 476 Статус: Офлайн |
Питър ще ги спре, той са е Супермен вече: - може да лети - нищо не може да го нарани (по-точно regeneration) - супер силен е, след срещата с Ники Ако добавим: - time control - mind control + телекинеза - невидимост - рисуване на бъдещето а ако предположим, че е взел и силите на Моли и семейството на Ники, както и на майка си ... не мисля, че някой е в състояние да го stop-не Edit: Срещал е и Хаитянина, което предполага, че може да спира силите на другите Този коментар е бил редактиран от sever на Jul 3 2007, 11:03 AM |
|
|
|
|
|
|
Jul 3 2007, 11:10 AM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
Цитат Edit: Срещал е и Хаитянина, което предполага, че може да спира силите на другите Не и ако неговото умение е спряло умението на Питър да абсорбира |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 12th November 2025 - 02:34 PM |