subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
May 1 2007, 02:51 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 22 Регистриран: 9-January 07 Град: Варна Потребител No.: 403 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ ![]() Приятните неща или са незаконни, или са неморални или от тях се дебелее! |
|
|
|
|
May 1 2007, 03:55 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 6 Регистриран: 21-January 07 Потребител No.: 1 892 Статус: Офлайн |
Снощи докато си гледах старите епизоди забелязах 2 гафа,погледнете ---това в колата трябва да е жената на Нейтън,колко много прилича на кукла(буквално) :] -------Това е от 19 серия,по-изкуствена кръв не съм виждал,ако беше малко по червена и дори засъхнала кръвта не изглежда така!
|
|
|
|
|
|
|
May 1 2007, 05:03 PM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
Малкоооо спойлери. Изглежда родителите на всички със способности, имат способности Hiro's dad will return, and it turns out he also has a power. There are definitely strong genetic connections for all the Heroes. А това за последния (23ти) епизод. Sources tell me that Tawny Cypress, who plays Simone, is not off the show for good. Far from it! I'm told that even though she was "killed," Simone is coming back, along with her father (Peter's patient), in the season finale. It turns out she has abilities of her own, and as my source put it, "There are people on the positive and negative side. And Simone is on the negative side." Oh, and according to another source, "Simone and her father may have some ties to some other characters that we had no idea about before." Този коментар е бил редактиран от Insaneboy на May 1 2007, 05:06 PM |
|
|
|
|
|
|
May 1 2007, 08:25 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 27 Регистриран: 8-January 07 Град: Сливен-Пловдив Потребител No.: 298 Статус: Офлайн |
Серията беше страхотна! Относно следващият (21) епизод: Don't worry New York, We Will Save You |
|
------------------------------------ To understand WOMEN, you will need a manual...
(Un)fortunately, MEN never read manuals |
|
|
|
|
May 1 2007, 09:47 PM
Коментар
|
|
![]() GOD of Serials ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 82 Регистриран: 13-January 07 Град: Ballsvill Потребител No.: 839 Статус: Офлайн |
Явно само аз съм на мнението, че цялата история с 5-те години в бъдещето беше невероятна грешка. Толкова непонятни и нелогични неща се видяха. Епозада беше пародия, който става само за бонус материал към двд, а не за основна част от сюжета. Поне явно само аз виждам нещата така и няма да се изненадам ако се видят още подобни гаври и в следващите 3-4 сезона. Ефекта от многото сериали си казва думата p.s. Хейден като брюнетка ми пълни душата |
|
------------------------------------ Sanctuary 4 All Цитат "I probably won't go down in history, but I will go down on your sister" "Едва ли ще свърша в историята, но определено ще свърша в сестра ти." Цитат(Tony Soprano) "Log off, that "cookies" shit makes me nervous!" |
|
|
|
|
May 1 2007, 10:10 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 9-March 07 Потребител No.: 17 280 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
May 2 2007, 01:08 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 21 Регистриран: 30-January 07 Потребител No.: 4 311 Статус: Офлайн |
lol серията ми хареса |
|
------------------------------------ http://BattlestarGalactica.Hit.bg/
|
|
|
|
|
May 2 2007, 01:30 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 22 Регистриран: 9-January 07 Град: Варна Потребител No.: 403 Статус: Офлайн |
Да, ще има повече от още един сезон.Преди няколко дена в едно интервю единият от сценаристите каза, че този сезон е само началото, и ще има още много сезони...
|
|
------------------------------------ ![]() Приятните неща или са незаконни, или са неморални или от тях се дебелее! |
|
|
|
|
May 2 2007, 09:00 AM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
Да, ще има повече от още един сезон.Преди няколко дена в едно интервю единият от сценаристите каза, че този сезон е само началото, и ще има още много сезони... Ще го сбозят и него, вярвай ми Цитат p.s. Хейден като брюнетка ми пълни душата Някак си като блондинка по ми харесва. |
|
|
|
|
|
|
May 2 2007, 09:25 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 3 Регистриран: 8-February 07 Град: България, гр. София Потребител No.: 7 627 Статус: Офлайн |
Ох, на мен всякак ми харесва. :>
|
|
|
|
|
|
|
May 2 2007, 09:45 AM
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
|
May 2 2007, 12:51 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 12 Регистриран: 20-January 07 Град: Rehoboth Beach, DE, USA Потребител No.: 1 749 Статус: Офлайн |
абе не помня накде из форума видях някаде бг саит за Герой ако някои може да ми го прати на ПМ.. шот прегледах предните постове но не го видях може поста да е изтрит... извинявам се за глупавия вапрос предварително
|
|
|
|
|
|
|
May 2 2007, 04:05 PM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 067 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
![]() Леле! Какво са ми направили с детето тия?! Ще ги *********!!! Прилича ми на онаа гнас Линдзи Лоън... едит: Готин епизод. Обаче Сайлър го проклех и него, пишете го довиждане. Леле ако го гепя това момченце, така ще го бумкам, че свят ще му се извие... |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
May 2 2007, 06:41 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 3 Регистриран: 8-February 07 Град: България, гр. София Потребител No.: 7 627 Статус: Офлайн |
Хехе, да не си влюбен? |
|
|
|
|
|
|
May 2 2007, 09:03 PM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Вече няма смисъл да чета темите за дискусии... осрахте с това "ще го прецакат и този сериал, след първия сезон..." и некви такива глупости?! НЕ разбирам за какво изобщо гледате сериали, като още след 10 епизоди мислите, че всичко е обречено и всичко отива на зле. И Призъна и Лост-а за мен си върввят очаквано и не виждам какъв е смисълът да пишеш, че "тази серия била ужасна, другата ен знам си какво" и само го оплюваш, а в същото време гледаш всяка следваща?!?! Некси няма смисъл... Ако ти харесва гледаш, ако ли не, спираш. Специално за Лост-а, на моменти и мен ме е дразнела серия, но ще го гледам до край, ако ще и 10 сезона да са! Специално за тази серия - страшно готина серия. Една от най-добрите от целия сезон. ВЪпреки, че и аз подкрепям мненията на ViChiX и се радвам, че това беше само една серия, а не няколко. Очаквам финала да е доста вълнуващ и интересен и разбира се след това започва чакането за втория сезон П.С. Не толкова, че имаше чак такива фрапиращи моменти, а затова, че ни хвърлиха доста напред (поне за мен беше някакси странно), но като цяло сценаристите си вършат работата страхотно и заслужават адмирации! Самата идея и самият принцип на снимане е (според мен) страхотни! Инсейн е доказателството, че каквото и да правите, ще гледате ЛОСТ-а Този коментар е бил редактиран от The-Slugi на May 2 2007, 11:00 PM |
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 26th March 2026 - 10:17 PM |