subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Jan 13 2009, 06:42 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 42 Регистриран: 1-May 08 Град: Видин Потребител No.: 69 357 Статус: Офлайн |
Оказа се, че са 2. И Хайден (Клеър) и Али (Ники/Джесика/Джина/Трейси/Барбара) искат да напуснат сериала, но още не е ясно, дали ще ги пуснат от договора им. |
|
------------------------------------ Only trance music!
|
|
|
|
|
Jan 13 2009, 07:37 PM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 87 Регистриран: 23-December 06 Град: София джунгла, дивото зове... Потребител No.: 67 Статус: Офлайн |
А такааа. С'а трябва да мислят как да убият безсмъртна. хаха
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Jan 13 2009, 07:53 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
Защо пък трябва да умира ? Хиро ще я сметне за лоша и ще я затвори някъде като Адам А и в новата глава много лесно може да скрият който и да е герой хванало го правителството и го затворило някъде ... |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Jan 13 2009, 08:18 PM
Коментар
|
|
![]() -= DEXTERITY =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 310 Регистриран: 17-September 08 Град: Ботевград Потребител No.: 77 645 Статус: Офлайн |
Предполагам епизодите са направени вече и едва ли ще ги хване правителството, защото смятам, че са го пожелали след края на сезона. Не знам...
|
|
|
|
|
|
Jan 23 2009, 09:17 PM
Коментар
|
|
![]() -= DEXTERITY =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Преводачи Коментари: 310 Регистриран: 17-September 08 Град: Ботевград Потребител No.: 77 645 Статус: Офлайн |
Някой случайно да помни коя беше Кандис и какви й бяха силите. Разглеждах в IMDb и видях, че Анди от Reaper е участвала в последните шест серии на 1 сезон и не мога да си спомня каква й беше ролята. Моля някой, който си спомня да ме осведоми, защото нещо ме яде отвътре, а не ми се иска да свалям епизода, само за да видя коя беше.
Този коментар е бил редактиран от KokI_ на Jan 23 2009, 09:22 PM |
|
|
|
|
|
Jan 23 2009, 09:27 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 108 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 476 Статус: Офлайн |
Тази, която си менкаше формата ;-) Сайлър и свети маслото.
|
|
|
|
|
|
|
Jan 23 2009, 09:27 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
ops Тя е друга точно тая която си сменя формата е Анди ![]() аз ги имам повечето епизоди на харда вярвай на двама ни Сега аз не мога се сетя коя е деби от началото на 2ри сезон Този коментар е бил редактиран от Базикчо на Feb 24 2009, 12:26 PM |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Jan 23 2009, 09:31 PM
Коментар
|
|
Е, на кой да вярвам?
Този коментар е бил редактиран от KokI_ на Jan 23 2009, 09:32 PM |
|
|
|
|
|
Jan 23 2009, 10:55 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 170 Регистриран: 18-February 07 Град: Русе Потребител No.: 11 156 Статус: Офлайн |
На този който ти казва, че е тази, която можеше да се превръща в различни хора |
|
|
|
|
|
Feb 4 2009, 09:09 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 108 Регистриран: 11-January 07 Потребител No.: 476 Статус: Офлайн |
Много добър 1-ви епизод от новия chapter. Само не разбрах защо Питър не придоби способностите на другите веднага, ами трябваше да ги докосва..? Да не би вече да не му е същата способността? Хм... |
|
|
|
|
|
|
Feb 4 2009, 11:12 AM
Коментар
|
|
![]() "Survivor" Addict! Умиращ от тъпотия! ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 1 762 Регистриран: 4-January 07 Град: София Потребител No.: 215 Статус: Офлайн |
Е, явно не е същата вече
|
|
------------------------------------ ![]() ![]() ![]() How can we grow old When the soundtrack of our lives is rock and roll |
|
|
|
|
Feb 4 2009, 12:36 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 23 Регистриран: 16-March 08 Град: Rousse Потребител No.: 65 348 Статус: Офлайн |
Вече е като дядо Петрели,помните ли как като го убиха и нещо там светлинки излязоха,тогава ще да е станало.
|
|
|
|
|
|
|
Feb 4 2009, 01:25 PM
Коментар
|
|
Не се знае дали ги задържа или само временно ги взима, а също така дали ги отнема перманентно.
|
|
|
|
|
|
|
Feb 5 2009, 11:28 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 102 Регистриран: 10-May 07 Потребител No.: 28 565 Статус: Офлайн Моят блог |
Очаквах по-добро начало, но айде Нещо на Пит способноста стана като на баща му... Интересно Сайлър в отбора на кого ще е |
|
------------------------------------ "Next time a sunrise steals your breath or a meadow of flowers leaves you speechless, remain that way.
Say nothing, and listen as heaven whispers, "Do you like it? I did it just for you." |
|
|
|
|
Feb 5 2009, 11:50 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 109 Регистриран: 7-July 07 Град: София Потребител No.: 35 525 Статус: Офлайн |
Нищо чудно отново да не е в никой отбор. Той си е единак.
|
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 27th October 2025 - 02:24 AM |