subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() Металург ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 800 Регистриран: 22-December 06 Град: ...in the Land Of The Free Потребител No.: 21 Статус: Офлайн ![]() |
Братушките изкараха и 1080р, а днес и по нашите тракери се появи такава версия. Аз лично смятам да изчакам blu-ray, понеже този път ме домързя да се замъкна до Стара Загора да го гледам на кино.
|
------------------------------------ |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 160 Регистриран: 8-May 07 Град: Варна Потребител No.: 27 843 Статус: Офлайн ![]() |
Филмът е просто чудесен, истинско удоволствие. А за буквичките - най-добрите, които съм гледал в последно време! Браво!!!
|
------------------------------------ Perfection is only a goal.
Striving for it is what we are living for. "Love is the emptiness which binds our souls." |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 215 Регистриран: 30-April 09 Град: През девет планини в десета… Потребител No.: 93 065 Статус: Офлайн ![]() |
Такаааа: Имайки предвид, че напоследък нито един филм не ми харесва и това, че така и не можах да се самонакарам да прочета "Алиса в страната на чудесата" на Карол, филма ми хареса значи невероятно много/ даже се замислям дали все пак да не направя още един опит над книгата/. Истинско пиршество за сетивата като картина, звук, актьорска игра и ефекти. ![]() Както някой беше казал някъде: Субтитрите съответсваха на филма - страхотни също като него. MichaelZ, Zaza14, искрени благодарности за удоволствието, което ми доставиха буквичките ви и филма/тъй като, ако не го бяхте превеждали вие вероятно нямаше никога да ми хрумне да го гледам ![]() ![]() ![]() |
------------------------------------ Безхаберен пухкав змей...
![]() |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 5th October 2025 - 11:41 PM |