subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Feb 20 2007, 01:15 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 24-January 07 Град: Zürich, Switzerland Потребител No.: 2 648 Статус: Офлайн |
"Charlie, you're going to die." беше последната реплика, така че, доста се съмнявам Дез да продължи да спасява Чарли. |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Feb 20 2007, 03:29 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 27-January 07 Потребител No.: 3 495 Статус: Офлайн |
Здравейте, имам желание да си изтегля от някъде сезон 1 на "Изгубени". За съжаление не мога да го намеря. За релийза в "######" няма подходящи субтитри. За DVDRip-a в "BOL.BG"субтитрите са чудесни, но няма сийд. От 3 денонощия чакам, но не помръдвам от 34%. Ще съм много благодарна, ако някой ми даде съвет къде да търся. |
|
|
|
|
|
|
Feb 20 2007, 04:54 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 1 Регистриран: 10-January 07 Потребител No.: 448 Статус: Офлайн |
Аз мисля , че Дезмънт е в такова никакво положение-заради многото пиене! Се пак то като се пие , пие и пие умират мозъчните клетки и и той незнае каде се намира дали в миналото дали в настоящето дали в бъдещето.Трябва да отиде на психиатар ! |
|
|
|
|
|
|
Feb 21 2007, 09:16 AM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 80 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 75 Статус: Офлайн |
Аз честно казано много не ги обичам сериите в които връщат да видим какво е станало с даден човек,като тази,бая скучни ми се струват,пък накрая малко се пообърках,но карай...ясно скоро Чарли ще се присъедини към "актьорите учасвтали в Изгубени"... |
|
|
|
|
|
|
Feb 22 2007, 10:42 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 21-February 07 Град: Sofia Потребител No.: 11 843 Статус: Офлайн |
Аз честно казано много не ги обичам сериите в които връщат да видим какво е станало с даден човек,като тази,бая скучни ми се струват,пък накрая малко се пообърках,но карай...ясно скоро Чарли ще се присъедини към "актьорите учасвтали в Изгубени"... Дезмънд, нали спаси и Клер(така ли се казваше или омешах сериалите)...значи и 2-мата трябва да умрат.. Този коментар е бил редактиран от vikim на Feb 22 2007, 10:42 AM |
|
------------------------------------ Малко са умовете,които загиват от износване, в повечето случаи те ръждясват от бездействие. - К.Боуви
Най-важната задача на цивилизацията е да научи човека да мисли. - Т.Едисън Истината, изразена с думи, е най-могъщата сила в живота на хората. - Л.Н.Толстой |
|
|
|
|
Feb 22 2007, 11:13 AM
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 80 Регистриран: 23-December 06 Град: София Потребител No.: 75 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Feb 22 2007, 11:15 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 13-February 07 Град: Варна Потребител No.: 9 524 Статус: Офлайн |
не идеята беше че Чарли умира спасявайки Клер, което ме навяма на мисълта че само той трбява да умре
|
|
|
|
|
|
|
| -= F o z z y =- |
Feb 22 2007, 11:24 AM
Коментар
|
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн |
Всичките да изпукат дано! |
|
|
|
|
|
|
Feb 22 2007, 11:29 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 13-February 07 Град: Варна Потребител No.: 9 524 Статус: Офлайн |
аз мисля че ако му свършва договора значи ще умре и това ще разберем предполагам още в тази серия, така че споко не остана
|
|
|
|
|
|
|
Feb 22 2007, 02:36 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 9-January 07 Потребител No.: 349 Статус: Офлайн |
Така както са тръгнали очаквам в следващата серия да кацне летяща чиния Всичките да изпукат дано! Може накрая островът да се взриви и да измрат всички. Но все пак не мисля, че е странно, че умират по един-двама на половин сезон - все пак не е трудно да се оцелее на подобен остров. Този коментар е бил редактиран от shaggy на Feb 22 2007, 03:20 PM |
|
------------------------------------ ![]() "I heard" is good; "I saw" is better. Chinese proverb |
|
|
|
|
Feb 22 2007, 05:35 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Ееех, този Сойър много чувствителен се извъди, направо да му се ненадява човек... Май любовната история приключи, поне на този етап. Мъкаааааа |
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Feb 23 2007, 09:23 AM
Коментар
|
|
![]() -=The Minstrel in the Gallery=- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 273 Регистриран: 22-December 06 Град: София Потребител No.: 16 Статус: Офлайн |
След като гледах 9-та серия от сезон 3 шъ взема да се изкажа и аз! Първо - огромни благодарности на -=Fozzy=- за удоволствието да се гледа филма/сериала с неговите субтитри! Второ - безидейните търсения на сценаристите ме наведоха на мисълта да им помогна за реализирането поне на 1 серия, може от края на 3-ти или от началото на 4-ти сезон - серия за татуировката на д-р Джак на дупето му, получена от едномесечното му пребиваване в Анадола, татуировка, която да звучи като "Внимание! Опасностите дебнат отвсякъде!" и да бъде разказано по-подробно в цяла серия защо, кога и как я е получил и с какво се е разделил, получавайки я! След което може да направят цял сезон за татуировките и на другите "островитяни"! Аман от бездарие и безидейност!!! |
|
|
|
|
|
|
Feb 23 2007, 10:38 AM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 15 Регистриран: 28-December 06 Потребител No.: 138 Статус: Офлайн |
Аз за това филм, по-голям от 2/две/ серии, не го и подхващам да го гледам. Така като Ви чета коментарите, усещам някакво огромно разочарование. Радвам се, че така и не започнах да следя този сериал, както и другите - едва ли съм изгубил нещо.
|
|
|
|
|
|
|
Feb 23 2007, 12:42 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 221 Регистриран: 26-December 06 Потребител No.: 94 Статус: Офлайн |
Ми така е... Очакваш някакъв смисъл в цялата тая простотия и накрая се отчайваш. |
|
------------------------------------ Quit smoking or die trying! Не пуши от 12 март 2009 г., 16 ч. 17 мин. So it goes. |
|
|
|
|
Feb 24 2007, 09:19 AM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 3 Регистриран: 3-February 07 Потребител No.: 5 500 Статус: Офлайн |
Аз пък супер много харесвам този сериял |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 24th November 2025 - 12:24 AM |