subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Jan 17 2008, 06:09 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 17-January 08 Потребител No.: 57 741 Статус: Офлайн |
Здравейте, Предварително се извинявам ако този въпрос вече е обсъждан. Как се използват субтитрите изтеглени от вашия сайт? Изтеглих от арена Карибските пирати, заедно с превода/ваш файл/, но не знам как да го използвам. Много ще съм ви благодарна ако обясните как се процедира, така че филма да се гледа на български |
|
|
|
|
|
|
Jan 17 2008, 06:17 PM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 068 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Трябва да използвате плейър, който поддържа субтитри. Имената на филма (видео файла) и на субтитрите трябва да бъдат еднакви. Например: Pirates.Of.The.Caribbean.avi Pirates.Of.The.Caribbean.srt или Pirates.Of.The.Caribbean.sub според формата на субтитрите. Този коментар е бил редактиран от tato на Jan 17 2008, 06:18 PM |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Jan 17 2008, 06:20 PM
Коментар
|
|
![]() бет аз иртитбус ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 969 Регистриран: 20-January 07 Град: Г.Делчев Потребител No.: 1 692 Статус: Офлайн |
Велислава, Всъщност е много просто: 1. Сваляш архива от сайта и го разархивираш. 2. Проверяваш файла на филма - заглавието му трябва да е същото като заглавието на файла със субтитрите. 3. Копираш файла със субтитрите в същата папка, където е филмът. 4. Пускаш филма през някакъв плеър. Субтитрите би следвало да тръгнат. Ако имаш някакъв проблем, опиши го конкретно. Ще помогнем, доколкото можем. Успех и пиши как се справяш. |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Jan 17 2008, 06:30 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 17-January 08 Потребител No.: 57 741 Статус: Офлайн |
Ето линк от къде изтеглих торента и субтитрите: http://www.find another way/details.php?id=86d6...1139471775a2e28 Името на файловете съвпада, но като разархивирам получавам два файла, които не знам как да използвам: spiral-poc3-a.srt spiral-poc3-b.srt Обикновено си тегля филмите на английски и си ги слагам на CD, но този път ми трябва на български заради баща ми |
|
|
|
|
|
|
Jan 17 2008, 06:36 PM
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 19 Регистриран: 2-October 07 Град: Стара Загора Потребител No.: 45 363 Статус: Офлайн |
Ето линк от къде изтеглих торента и субтитрите: http://www.find another way/details.php?id=86d6...1139471775a2e28 Името на файловете съвпада, но като разархивирам получавам два файла, които не знам как да използвам: spiral-poc3-a.srt spiral-poc3-b.srt Обикновено си тегля филмите на английски и си ги слагам на CD, но този път ми трябва на български заради баща ми Ами сидитата са 2(от 2 части е филма) затова и субтитрите са 2 файла.така че разархивираш и двата файла(субтитри) и си пускаш филма. |
|
------------------------------------ Дестилирано в 50 килограма,двуоко,марково обличащо се,пакетче женско зло.
|
|
|
|
|
Jan 17 2008, 06:40 PM
Коментар
|
|
|
Файловете съм си ги разархивирала и са в една папка със съответните части на филма, обаче филмът си е пак само на английски. Може би трябва някаква програма с която тези файлове да се прикрепят към CD1 i CD2?
|
|
|
|
|
|
|
Jan 17 2008, 06:47 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
Ако се опитваш да го гледаш с WMP, winamp или Media PC ще ти трябва и Directvobsub. По лесно е с някой плеаър които ги слага сам в картината. Виж тук http://subs.sab.bz/?act=soft точка V
|
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Jan 17 2008, 07:27 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 156 Регистриран: 16-September 07 Потребител No.: 43 171 Статус: Офлайн |
Мисля че не разбираш едно основно нещо.За да разпознае плеъра субтитрите трябва името им да е еднакво с въпросната част на филма.Ама съвсем еднакво само разширението да си остане
Този коментар е бил редактиран от maildl на Jan 17 2008, 07:33 PM |
|
|
|
|
|
|
Jan 17 2008, 07:28 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 148 Регистриран: 17-January 07 Потребител No.: 1 387 Статус: Офлайн |
Хъм вече ти го казаха но с риск да стана досаден имената на файловете за които е даден линк са различни и трябва да ги преименуваш за да тръгват автоматично или да ги заредиш ръчно. CD 1/h-potc3a.avi spiral-poc3-a.srt CD 2/h-potc3b.avi spiral-poc3-b.srt |
|
|
|
|
|
Jan 17 2008, 07:36 PM
Коментар
|
|
|
-= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 156 Регистриран: 16-September 07 Потребител No.: 43 171 Статус: Офлайн |
Още по-подробно. spiral-poc3-a.srt отговаря на h-potc3a.avi Преименува се съответно на CD1.avi и CD1.srt и ако са в една папка ще тръгне.Същото и със втората част h-potc3b.avi и spiral-poc3-b.srt на CD2.avi и CD2.srt |
|
|
|
|
|
|
Jan 17 2008, 07:49 PM
Коментар
|
|
|
Още по-подробно. spiral-poc3-a.srt отговаря на h-potc3a.avi Преименува се съответно на CD1.avi и CD1.srt и ако са в една папка ще тръгне.Същото и със втората част h-potc3b.avi и spiral-poc3-b.srt на CD2.avi и CD2.srt Файловете ги преименувах както ми казахте, освен това са и в съответните папки, тоест CD1.avi i CD1.srt - edna papka CD2.avi i CD2.srt - druga papka И пак не става |
|
|
|
|
|
|
Jan 17 2008, 07:52 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 148 Регистриран: 17-January 07 Потребител No.: 1 387 Статус: Офлайн |
Явно плеара ти не подържа субтитри. Инсталираи си VSFilter(VobSub) или пък ползвай друг плеар (например mv2player). Този коментар е бил редактиран от naruto на Jan 17 2008, 07:58 PM |
|
|
|
|
|
Jan 17 2008, 07:58 PM
Коментар
|
|
|
Windows media player го отваря перфектно с какъв плеър се мъчиш ?
Този коментар е бил редактиран от maildl на Jan 17 2008, 07:59 PM |
|
|
|
|
|
|
Jan 17 2008, 08:00 PM
Коментар
|
|
|
Прави бяхте, явно е от плейъра, инсталирах КMP player и с него се показаха субтитри, само че йероглифи. Тях как да ги премахна? Имам и още един въпрос: Как тогава мога да прехвърля файла на диск, защото то така излиза, че може да се пусне само на компа.. И още нещо - благодаря ви за помоща и търпението |
|
|
|
|
|
|
Jan 17 2008, 08:01 PM
Коментар
|
|
В регионални настроики избираш български. http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=201846 Преди да го запишеш се уверяваш че имената са еднакви така ще ти тръгне дори на домашен плеар на които не може да се избират ръчно. Иначе на компютъра може да ги заредиш и ръчно но незнам как става с КMP player. Windows media player го отваря перфектно с какъв плеър се мъчиш ? Явно имаш vobsub или няква друга допълнителна приставка защото WMP не подържа титри. Този коментар е бил редактиран от naruto на Jan 17 2008, 08:06 PM |
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 8th June 2026 - 08:50 PM |