subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Jul 9 2007, 10:21 AM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 404 Регистриран: 9-January 07 Град: CZ Потребител No.: 371 Статус: Офлайн |
Възможността на заглавната страница да се отсяват българските от английските субтитри дойде тъкмо навреме, че така разбъркано бях започнал да се бъркам... ![]() Дори си мисля защо по подразбиране да не се показват само БГ субтитрите, а който иска - нека си пуска и ингилизските. |
|
|
|
|
|
|
Jul 9 2007, 10:37 AM
Коментар
|
|
|
And Miles to Go Before I Sleep ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 172 Регистриран: 24-January 07 Град: Somewhere beyond the sea... Потребител No.: 2 731 Статус: Офлайн |
Мисля, че нещо не е съвсем както трябва. Натискам бутона НАЙ-НОВИТЕ БЪЛГАРСКИ СУБТИТРИ, остават само българските, но когато дам да видя следващата страница, там пак са смесени български и английски. На практика не можеш да разгледаш няколко поредни страници само с български титри. Този коментар е бил редактиран от didodido на Jul 17 2007, 01:25 PM
Причина за редакцията: fixed!
|
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Jul 17 2007, 01:11 PM
Коментар
|
|
![]() -.-. -..- -.- -.-. -..- -.- .-.- --.. -..- -.- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 186 Регистриран: 3-February 07 Град: who's asking? :spiteful: Потребител No.: 5 706 Статус: Офлайн |
Има две повтарящи се смайлита - :mad: - *mad* и *angry*
Този коментар е бил редактиран от didodido на Jul 17 2007, 01:17 PM
Причина за редакцията: Fixed! Now is only angry...
|
|
------------------------------------ "...не мога да крача из предградията в самотата на нощта, без да мисля, че самотата не се харесва,
защото премахва излишните подробности, подобно на спомена..." |
|
|
|
|
Jul 17 2007, 01:23 PM
Коментар
|
|
![]() (◕◡◕) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 085 Регистриран: 7-March 07 Град: Misanthrope, sie bitte! Потребител No.: 16 581 Статус: Офлайн |
Само?! Направо файловете им да се изтрият директно от директорията! |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Jul 29 2007, 09:02 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
Да се добави "усмивка" с таг :write: ( краднато от qip )
|
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Jul 29 2007, 09:05 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 282 Регистриран: 28-February 07 Град: РФ. г. Ростов-на-Дону Потребител No.: 14 090 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Aug 6 2007, 01:21 PM
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн |
Молба/предложение за възможност за игнориране на потребител в чата Edit: Както е в mIRC, като игнорираш някой изобщо не го виждаш, че пише. Бих ви бил безкрайно благодарен ако се осъществи това Този коментар е бил редактиран от KALBI на Aug 7 2007, 05:31 PM |
|
|
|
|
|
|
Aug 8 2007, 01:41 PM
Коментар
|
|
![]() -.-. -..- -.- -.-. -..- -.- .-.- --.. -..- -.- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 186 Регистриран: 3-February 07 Град: who's asking? :spiteful: Потребител No.: 5 706 Статус: Офлайн |
Не, че е кой знае какво, но... Като се зарежда нещо в сайта - пише "Зареждане. Моля изчакайте" - та да се добави "," след "моля"? |
|
------------------------------------ "...не мога да крача из предградията в самотата на нощта, без да мисля, че самотата не се харесва,
защото премахва излишните подробности, подобно на спомена..." |
|
|
|
|
Aug 9 2007, 12:04 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Видях, че наскоро добавихте поленце статус под аватара в коментарите и пише online и offline, та понеже някой като влезе като скрит и в началната страница не се вижда, но погледнеш ли негов коментар се вижда, че е на линия. Така ли сте искали да бъде или не сте го преценили? На мен така ми е по-добре, защото забелязах, че Влади Райчинов е на линия, а не го показва в началната страница.
|
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Aug 9 2007, 12:22 PM
Коментар
|
|
![]() OTK Качени субтитри Група: Root Admin Коментари: 1 371 Регистриран: 22-December 06 Град: В нас Потребител No.: 18 Статус: Офлайн Моят блог |
Видях, че наскоро добавихте поленце статус под аватара в коментарите и пише online и offline, та понеже някой като влезе като скрит и в началната страница не се вижда, но погледнеш ли негов коментар се вижда, че е на линия. Така ли сте искали да бъде или не сте го преценили? На мен така ми е по-добре, защото забелязах, че Влади Райчинов е на линия, а не го показва в началната страница. |
|
------------------------------------ Даааа, лошо нещо е нета... Навремето два шамара и в ъгъла, да не се обажда. Сега им четеш простотиите.
"Изгубих си времето с този филм." Като го прочета и направо откачам... Все едно някой ви е спрял облагородяването на майка България. Хайде стига, седите по цял ден в леглата пред телефоните и мрънкате. Само торите фаянса. |
|
|
|
|
Aug 9 2007, 06:03 PM
Коментар
|
|
![]() ( . Y . ) ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: БАРД Коментари: 1 564 Регистриран: 28-March 07 Град: Перник Потребител No.: 20 499 Статус: Офлайн |
Възможно е, показваше ми online статус, а кат гледам в активните го няма?! Може би не съм видял добре знам ли, но мисля, че погледнах вснимателно. However. |
|
------------------------------------ По-добре корав и прост, отколкото само прост.
|
|
|
|
|
Aug 14 2007, 08:45 AM
Коментар
|
|
![]() #StandWithUkraine ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 3 067 Регистриран: 22-December 06 Град: τατooιne Потребител No.: 50 Статус: Офлайн |
Относно абонирането за теми във форума В случай че не получавате редовно известяванията за нови коментари в дадена тема, за която сте абониран(а), видовете абонамент са няколко - незабавно известяване, известяване със закъснение, седмично и т.н. Ако желаете да промените настройките на абонаментите си - в Контролния панел, горе вляво в менюто има "Абонаменти теми". Чуквате на линка и ви се появява списък с темите, за които сте абониран(а), както и вида на абонаментите. С чекбоксовете вдясно до всяка тема маркирате съответните теми и от падащото меню изберате желаният вид абонамент. Когато изберете уведомяване по e-mail при създаването на нова тема, се избира автоматично "Известяване със закъснение".
Този коментар е бил редактиран от tato на Aug 22 2007, 12:10 PM |
|
------------------------------------ Може да ползвате оформлението на моите теми свободно, без да ме цитирате.
Полезни връзки: ► ФОРУМ ЗА НАЧИНАЕЩИ | Търсене по IMDb | OWNSUBS Subtitle Workshop: ФОРУМ | DOWNLOAD | ПРОБЛЕМИ С ВИДЕО |
|
|
|
|
Aug 17 2007, 04:56 PM
Коментар
|
|
![]() -= Run With Me =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 505 Регистриран: 19-January 07 Град: Tau'ri - EU - Сийланд Потребител No.: 1 598 Статус: Офлайн Моят блог |
Ако може да се добави и годината ( на филмите след имената ) в RSS както се вижда и в сайта дори да не е маркираноИ това май ни липсва
Този коментар е бил редактиран от arrIs на Aug 17 2007, 05:00 PM |
|
------------------------------------ WARNING: I cannot be held responsible for the above, as apparently my cats have learned how to type. Като вид, по природа сме луди.Съберем ли се повече от двама в едно помещение, избираме страна и започваме да мислим за причини да се избием. - Защо мислиш сме измислили политиката и религията?Важно е паричния поток да се движи от места с по-малък интелект към места с по-голям. С Гугъл ще помислим по темата. |
|
|
|
|
Aug 24 2007, 10:23 PM
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн |
Според мен трябва да се махне системата за рейтинг на профилите на потребителите. Така някой, на който не си симпатичен може да ти мине, да ти се ****** на профила и даже да не се обоснови защо ти е сложил кофти оценка. Според мен е нелепо професионален преводач, визирам raichinov, да е с 4 звезди, примерно.
|
|
|
|
|
|
|
Aug 25 2007, 10:56 AM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Според мен трябва да се махне системата за рейтинг на профилите на потребителите. Така някой, на който не си симпатичен може да ти мине, да ти се ****** на профила и даже да не се обоснови защо ти е сложил кофти оценка. Според мен е нелепо професионален преводач, визирам raichinov, да е с 4 звезди, примерно. Има логика в това, което казваш, но пък от друга страна, рейтингът на потребителите е последното, което гледам аз например. Честно да ти кажа, не мисля, че реномето точно на raichinov би се повлияло от някакви си звездички |
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 24th November 2025 - 11:13 PM |