subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]()
|
Jul 30 2007, 09:06 AM
Коментар
|
|
![]() Starfuckers Inc. Качени субтитри Група: Администратори Коментари: 2 048 Регистриран: 22-December 06 Град: near London Потребител No.: 32 Статус: Офлайн |
milenski, не му е минал номерът и затова се е ядосал. Явно не си чувала за измамниците по телефона Действат точно по този начин |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Jul 30 2007, 09:15 AM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
milenski, не му е минал номерът и затова се е ядосал. Явно не си чувала за измамниците по телефона Действат точно по този начин Божеее, тия изроди още ли вилнеят??? Мислех, че вече всички знаят за техните номера - хора, внимавайте, особено ако около вас има възрастни хора, предупредете ги да внимават, защото каквото и да си говорим, бабите и дядовците могат да са много наивни понякога! |
|
------------------------------------ Живея в нова приказка от 19.11.2008...
|
|
|
|
|
Jul 30 2007, 09:25 AM
Коментар
|
|
![]() too true to be good ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 348 Регистриран: 7-January 07 Град: Далечните Карпати Потребител No.: 253 Статус: Офлайн |
Хихихи За това не се сетих. Жалко, можеше да му поискам пари назаем |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Jul 30 2007, 11:03 AM
Коментар
|
|
![]() Master Of Daes Dae’mar ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 878 Регистриран: 22-December 06 Град: Лудницата Потребител No.: 29 Статус: Офлайн |
При нас, понеже телефонът в указателя още се води на предишния собственик на името, се обаждат да го търсят. Аз дигам те питат за него аз казвам "Той вече не живее тук." Те: Как така не живее там? Аз: Ми, така, не живее вече много години. Те: Ама как така, търся (както там му беше името). Аз: Казвах ви, не живее тук вече. И последва изнервено затваряне на телефона. |
|
|
|
|
|
|
Jul 30 2007, 03:11 PM
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 177 Регистриран: 11-January 07 Град: София Потребител No.: 503 Статус: Офлайн |
Разговор между системни администратори. - Разправят, че не било хубаво да ползваш за парола името на котката си. - Защо? Че какво му е лошото на qZ!813_gg1 за парола? Темите на Cosmopolitan за 2008 1. Новия джип на гаджето: как да изберем плюшено мече за огледалото 2. Секс на плажа: как да си изчистим пясъка 3. Ти и твоята най-добра приятелка: защо не? 4. Тайните на здравето: дишащите превръзки 5. Уроци по бизнес: как да спечелим, като изневерим на мъжа си 6. Работа с пералня: режим Easy Care+ 7. Ницше или Шопенхауер: избираме име за кученцето 8. Модни тенденции 2008: какво да виси на връвчицата на тампона 9. Правилата на етикета: 5 места, където не е прилично да носим вибратор 10. Какво да направим на гаджето за да ни купи джип. Един селянин гледал зайци, а съседът му имал злобно куче. Един ден първият се хвали на комшията: - Ей, ако знаеш само какъв заек си купих! Шампион! Красавец! След няколко дена другия излиза на двора и какво да види - кучето му захапало заека за врата… Заекът цял в кръв и кал, мъртъв… Ами сега? Огледал се човекът, видял че комшията го няма, измил заека, прескочил оградата и го подхвърлил в зайчарника. Прибрал се и зачакал. По някое време съседът се прибрал и - право в зайчарника, да си нагледа добитъка. Излиза от там блед като платно, тича при съседа и заеква: - Д-д-д-д-ай ед-д-д-на ракия. - Защо, какво става? - Вчера най-хубавия ми заек умря и го зарових, а сега се е върнал в зайчарника. Татко заек решил да научи малкото зайче как да върши мъжките заешки работи. Приготвил му седем зайки, строил ги под конец и му казал: - Моето момче, днес за теб е голям ден. Ще те науча как да изпълняваш мъжките си задължения. Виж сега как я правим тая работа ние, зайците - еднодветричетирипетшестседем! Я пробвай сега! - Добре тате. Едно... две... три-и-и... - Не така, моето момче! Чакай малко да ти покажа пак. Гледай сега - еднодветричетирипетшестседем! Я да те видя сега! - Едно... две, три, четири, пе-е-ет... - Е-е-е, не така, нали ти показах как. Я пак да ти покажа - еднодветричетирипетшестседем! Запомни ли? Я пробвай сега! - Добре - казало малкото зайче и поело дълбоко дъх - еднодветричетирипетшестседемосем! Опа, тате, извинявай! Начало на лекция в Медицинския факултет. Влиза старият професор и казва: - Уважаеми студенти, ще ви разкажа история, която се случи с мен, когато бях млад. Ние бяхме двама приятели. Един ден аз се запознах с една красива девойка. Тя толкова много ми харесваше. За съжаление и на приятеля ми му харесваше много. Решихме да я оставим да избере. Попитахме я, с кого иска да бъде, и тя избра приятеля ми. Сега аз имам нос, а приятелят ми - няма.... Темата на нашата лекция днес, ще бъде: "Сифилисът и неговите последствия”. От тук. |
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
|
Jul 30 2007, 09:09 PM
Коментар
|
|
![]() Дърта вещица ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 424 Регистриран: 8-January 07 Град: Frankfurt am Main Потребител No.: 307 Статус: Офлайн |
Днес ни напусна Ингмар Бергман - поклон пред паметта му |
|
|
|
|
|
|
| liquid |
Jul 31 2007, 06:14 AM
Коментар
|
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн |
![]() The World's Longest Place Name (in NZ) The name roughly translates into "The summit where Tamatea, the man with the big knees, the climber of mountains, the land-swallower who travelled about, played his flute to his loved one" Този коментар е бил редактиран от liquid на Jul 31 2007, 06:15 AM |
|
|
|
|
|
|
Jul 31 2007, 01:10 PM
Коментар
|
|
![]() бет аз иртитбус ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 969 Регистриран: 20-January 07 Град: Г.Делчев Потребител No.: 1 692 Статус: Офлайн |
![]() Не съм обработвал снимката въобще. Дядото просто си седеше така в трамвая... |
|
|
|
|
|
|
Jul 31 2007, 01:32 PM
Коментар
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jul 31 2007, 01:55 PM
Коментар
|
|
|
-= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 15 Регистриран: 7-January 07 Град: София Потребител No.: 266 Статус: Офлайн |
|
|
|
|
|
|
|
Aug 2 2007, 02:26 PM
Коментар
|
|
![]() Stranger in a Strange Land ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Майстори Преводачи Коментари: 466 Регистриран: 22-December 06 Град: Н Потребител No.: 22 Статус: Офлайн |
|
|
------------------------------------ "На човек му трябват две години, за да се научи да говори и 60, за да се научи да мълчи." японска поговорка |
|
|
|
|
Aug 2 2007, 02:43 PM
Коментар
|
|
Колко мъка има по тоя свят, Божеееее.... |
|
|
|
|
|
|
Aug 2 2007, 06:16 PM
Коментар
|
|
![]() -= Пенсиониран Манекен на Винпром =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: СтелТ Коментари: 453 Регистриран: 22-December 06 Град: Ичера, край МегданЯ Потребител No.: 24 Статус: Офлайн |
Къртеща реклама на позабравеното дуетче! |
|
------------------------------------ |
|
|
|
|
Aug 3 2007, 03:11 PM
Коментар
|
|
http://haha.nu/amazing/a-super-woman Невероятно - доказателство докъде може да стигне човек, ако има воля! |
|
|
|
|
|
|
| liquid |
Aug 4 2007, 09:37 AM
Коментар
|
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн |
http://www.britneyspears.com/ Britney is asking her most die-hard fans for some assistance in order to name her upcoming album. Possible Album Titles: 1. Omg is Like Lindsay Lohan Like Okay Like 2. What if the Joke is on You 3. Down boy 4. Integrity 5. Dignity Members of the Britney Spears Official Fan Club can vote by clicking here! |
|
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Олекотена версия | Час: 21st April 2026 - 04:53 AM |