subs.sab.bz - Информация
Здравейте ( Вход | Регистрация )
subs.sab.bz - Информация
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]()
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн ![]() |
Може да нямаш рейтинг или там каквото трябва за покани. Какъв ти е коефициента/качено/свалено ? Uploaded: 89.31 GB Downloaded: 44.81 GB Ratio: 1.99 Е при мен и имах 3 покани. |
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 177 Регистриран: 11-January 07 Град: София Потребител No.: 503 Статус: Офлайн ![]() |
Със сигурност нямам. От два дена съм регистрирана (благодарение на теб, за което благодаря), така че нямам никакъв коефициент. Странното е, че пише, че всичко ми е на нула, а аз имам вече и download и upload, но явно го ъпдейтват по-рядко от веднъж на ден. Няма значение де, мисълта ми е, че на тези, които са се регистрирали току-що явно им пише друго в control panel-a.
|
------------------------------------ ![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 38 Регистриран: 2-January 07 Град: София Потребител No.: 195 Статус: Офлайн ![]() |
Ако някой още иска, имам около 100 покани за Демона ![]() Ratio: 1,338.18 (Updated once a day) Този коментар е бил редактиран от w0lf на Apr 18 2007, 01:12 PM |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 30-January 07 Потребител No.: 3 941 Статус: Офлайн ![]() |
А някой дали знае нещо по въпроса... пращах няколко покани, но ми свършиха. Какво трябва да правя за да получа още покани? Да тегляи да сийдвам ли? Или нещо друго?
|
|
|
|
|
liquid |
![]()
Коментар
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн ![]() |
Аз май мога да си правя по 2 на ден или наведнъж. Просто изчакай няколко часа или ден и сигурно пак ще имаш покани да даваш.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() . ![]() Качени субтитри Група: Ментори Коментари: 691 Регистриран: 8-February 07 Потребител No.: 7 360 Статус: Офлайн ![]() |
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 6-February 07 Потребител No.: 6 339 Статус: Офлайн ![]() |
А на мен тракера вече 2-и ден не ми отчита трафик.На някой друг?
|
------------------------------------ Една лъжа може да обиколи света, докато истината още си връзва обувките.
|
|
|
|
liquid |
![]()
Коментар
|
Качени субтитри Гост Статус: Офлайн ![]() |
Това е нормално.
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 7 Регистриран: 6-February 07 Потребител No.: 6 339 Статус: Офлайн ![]() |
А някога ще го отчете ли или въпрос на късмет? Чист късмет, на мен преди година и нещо след няколко месеца ми отчете трафик, и то какъвто той си реши. Този коментар е бил редактиран от dvdboy на Apr 19 2007, 01:12 PM |
------------------------------------ Една лъжа може да обиколи света, докато истината още си връзва обувките.
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: V.I.P. Коментари: 169 Регистриран: 7-April 07 Град: София Потребител No.: 21 870 Статус: Офлайн ![]() |
Благодаря ти за отговора, приятелю! Вече знам, че става дума за регистрирани в Демоноида и Контрол-панела там ![]() |
------------------------------------ Бороться и искать, найти и перепрятать!
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 5 Регистриран: 2-February 07 Град: Асеновград Потребител No.: 5 321 Статус: Офлайн ![]() |
Ако може за мен една да се намери.. ;/
|
------------------------------------ "Beneath this mask there is more than flesh.Beneath this mask there is an idea, Mr. Creedy. And ideas are bulletproof." - V
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Новак =- ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 38 Регистриран: 2-January 07 Град: София Потребител No.: 195 Статус: Офлайн ![]() |
Не ми пишете за сега, нещо ми избягаха кодовете, имах около 30, а сега ги няма като кодове, явно някой които съм инвитнал е преебал нещата или са спряли инвитациите, а аз съм дал само 4-5 най много, не мога да си обясня защо ми ги няма ...
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Ветеран =- ![]() ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 116 Регистриран: 22-January 07 Град: София Потребител No.: 1 960 Статус: Офлайн ![]() |
16ddcbpyk99 wolf, като си генерираш много кодове и не ги ползваш ти изгарят ![]() |
------------------------------------ My opinions are worthless so I give them out freely.
![]() |
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
|
|
|
|
![]()
Коментар
|
|
![]() -= Потребител =- ![]() ![]() Качени субтитри Група: Потребител Коментари: 82 Регистриран: 15-January 07 Град: Варна Потребител No.: 1 118 Статус: Офлайн ![]() |
Заповядайте - 7gl9kxghnf8b Който си го хване първи, за него си е. ![]() |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Олекотена версия | Час: 30th September 2025 - 08:45 PM |